ben bu forumda önerilen 2 kişiye baktırdım, şu andaki tercihim Selma Toprak, tabi Elmira'nın kredisi de devam ediyor uzattığı sürenin de bitmesini bekliyorum, 1 şans daha yani
benzermi söyledikleri şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu forumda önerilen 2 kişiye baktırdım, şu andaki tercihim Selma Toprak, tabi Elmira'nın kredisi de devam ediyor uzattığı sürenin de bitmesini bekliyorum, 1 şans daha yani
cizdikleri sonuc aynı trhlermi farklı bebek:S
kızlar an itibariyle baktırdığım falların hiçbiri çıkmadı
burada olmadığı bi gerçek sanırım .pc de donma olmasa bakcam önceki sayfalara da bakamıyorum.demişti çünkü ben daha bu akşam baktırdım dye.Bu akşam Selma Toprak'a baktıracak olan arkadaşa ne oldu, nerede? Off çok merak ediyorum
valla kızlar hevesinizi kırmak değil niyetim ama taş olsa çatlar yahuu 9 kişiye nasıl bakacak bölsenize bunu 4 er kişiyee..sonuncu kalana kadının enerjisi mi kalır yahuu:)) kaça bakıyormuş..illa evemi çağırmak gerek bir cafeye çağıramıyormuyuz acep? hemde 1 er saat diyorsunuz..benim işim var aslında işim olmazsa bakamıycanı bile bile gecen hafta toplanıldığında cok içimde kalmıştı sizinle tanışmak için gelirdim:)))
ben eskı yazısmalara baktım rosels ben dun gece baktırdım demıs :)
o dıılde bende bısı sormak ıstıorm mercan mı selma mı daha ıyı sızce ?
elmira ya sormuştum,anlatılan fal çıkmaz diye bir şey yokmuş rahat olabilirsin
İvit ivit o benimtamamda daha önce görmeyenler ve yeni görenler beğensin diyorum:)) yaww zaten silmesem gelip editör silecek barii birileri duysun diye şey ettiriyorumm..sen zaten bılıyonn begenmene gerek yoktu:)))kii ahh minik ahh hem huysuz hem tatlı kadın seni!!
Canım benim, bilmez miyim , çok sağ ol :)))) Bi tanesin :)
kadın deelde ben huniyle çıkabilirim.Umarım bu kadar insana birden odaklanabilir kadıncağız, deli çıkmasın da sonra, kafasında huniyle göndermeyin kadını
arkadaşlar yarın gurup halinde gidecekmişsiniz.baktıracak olan kişiyle yorumcunun başbaşa kalmasını sağlamaya çalışın.yorumcuların baktıkları kişinin yanında olan kişiyide okumaları söz konusu olabiliyormuş.durum böyle oluncada karışabiliyormuş.baktığı kişiyi değilde yanındakini okuyabilir.yalnız kalınma imkanı varsa değerlendirin derim.
Canım, bana Birsen ablanın bilgilerini gönderebilir misin? Sanırım sen fal konusunda bir hayli kıdemlisin
ah canım yaaaaaa ne kadar mahcup oldum size inan aklımdan gitmiştievet vermiş arkadasıma ev sahibi numarasını gecenlerde söyledi benim aklımdan cıktı gitti şimdi gec olmasaydı arardım ama söz yarın iki günlügüne adapazarına gidiyorum pazartesi kesin alıp yazıcam.....
canm mari burda bi kaç kişinin sanırım sevdiği bi falcı :))sanırım handekuka önerdi.pazar günü de bende toplancak kızlar .
aa hakkatenn şu şebnemi ve olgunun tellerini bana mesajla yollasanıza ben de hesaba yükleyim sonra ordan herkes baksın!
ilk ben baktırayım ve kaçayım hemen :) beğenmezseniz beni döversiniz o yüzden sona kalmamam lazım,zati çok güçsüzüm şu günlerde
kızlar an itibariyle baktırdığım falların hiçbiri çıkmadı