bu arkadaş böyle zaman zaman gelip fincan cafede arzu deyip gidiyor alıştık
zaten geçen gitmiştin ağzın açık kalmıştı herşeyi bilmişti e bir daha niye gittinki
hem iyi geçti ne demek...
komik...
Gerçekten bildi ve diğer soyledıklerının de cıkmasını bekliyorum inşallah çıkar:)DİLEĞEMİ GİDECEKTİN CANIM..ben 5,6 kişiye fal baktırdıımı söylemiştim. bunların içinde geleceğe dair en iyi bilen dilek oldu ama sorduğum sorulara ilişkin cevapları yanlış çıktı. sana tavsiyem ne biliosa o anlatsın biraz sorulunca zırvalanıo...ama bana göre en iyileri dilek ve pelin. her süylenen %100 olacak diyerek gitmeyin eğlencesine gidin bana söylenenlerin %50si çıktı diyeyim. biraz zaman geçsin dileğe gideceğim..kafamçokkarıştı
bende yarın gıdıcem dılegeeee:ecrin_bebek: ara vermek gerekıo sadeceee dılek ıcın
cnm keske gıtmesseydın ona kım cıkıo dedıkı onun falları:ecrin_bebek: ben sana bı tane tavsıye edıyorum o zaman...o sedatın uzerıne bal gıbı gelecektır.. kadınlar kahvesi dilek dıyorumm... tabı sen bılırsın cogu kısıye cıksa da bazılarına cıkmayabılıo elektrık meselesı ama cogunluk tutar dılegı... ve kadınlar kahvesinin en eskısıdır. ve benım donup dolastıgım kısıdır...
Gerçekten bildi ve diğer soyledıklerının de cıkmasını bekliyorum inşallah çıkar:)
Bana kalsa yanından bır dakıka ayrılmam , ne kadar pozıtıf, arkadas gıbı , bana yanındayken bıraz sohbet ettıkde, aynı bana benzıyorsun dedı. Tarot desteklı baktı kı buda hosuma gıttı..soylıcem negatıf bı sey olmucak bugun galıba ya cok mutluyum
Gercekten bal gıbı tatlı bır hanım
Benı ona yonlendırdıgın ıcın tesekkur ederıma.s.
canım cok sohbet etmek ıstıyo ama kımse yok...
Herkes nerdeee?? Performansımız düştü kızlar:)
selam nasılsınınız?
ben bugun cok keyıflıyım daha dogrusu Dilekten sonra cok keyifli oldum. yuzumde aptal bir sırıtmayla dolasıyorum, Tabıkı olucak dıye bırsey yok ama benı ıyı analız ettıgını dusunuyorum ve soyledıklerının gercek olucana bır sekılde ınanıyorum
baharcım inşallah dedikleri olur Dileğin. Bende Dileğe gittiğimde hep mutlu oluyordum ama bana dediği şey hala olmadı yüzümdeki gülümsemenin etkisi kayboldu gitti somurtmaya doğru gidiyor.Hala olmadı dediği , ah keşke olsaydı mucize olacaktı hayatımda :sm_cool:
avrupa yakasında otursam giderdim kafa dağıtmak ve pozitif enerji almak için.
ama bugünde 3 ayların ilk günü gitmemekte yarar var. 3 aylara fal ile girmeyelimeyvahedigeldismile
mesela bı erkek ısmınden harfler soyledı , ama bu harfler ex. erkek arkadaslarda da vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?