Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tryamour, falın iyi gelmediği konusunda; zaten ben de öyle düşünmeye başlayacağım artık.
Sık sıktan kastım günde değil. kaydirigubbakcemile3 Ayda 1 kez bile çok sık bence.
Herkesin kendine kalmış tabi ne zaman isterse o zaman baktırır.
Ama nedeni bu olabilir gibi geldi bana. Ben de ayda 1 fln baktırıyordum sonra cıvıttı zaten bu durumlar.
kızlar bende bugün burcuya gittim.16.50 gibi ordaydım.yarım saate kadar baktı bana ama bir falcıdan çok ilişki gurusu gibi.şunu yap bunu yap diyor.bende bu tarz falı çok sevmiyorum.
ben çıkarken sen girmişsin.
hadi chloes biriz hakkında yorumunu yazsana bekliyoruz
Biriz'in yeri küçük bir cafe tarzında bir yer. Biriz'in tarotu iyi dendiği için tarota baktırdım. İlk sözleriyel hedefi vuramıyorlar. Ben yol gösterdikten sonra söylüyorlar.
İki falcı da açıkcası beni şok etmedi. İkisi de farklı tarihler verdi. Kaderinde bu var deniliyor. ben bunu istemiyorum deyince dur bir bakalım, aha şurda bir seçenek daha var. O zaman o da olabilir falan deniyor. Bazı şeyleri bildi ama sonradan ikinci hedefte vurdu. Ben ilk hedefte vursun istiyorum.
Burcu'ya kahve, Biriz'e tarot baktırdım. Biri 17.5 TL, değeri 25 TL. İkisinin de ayrı ayrı bildiği şeyler oldu ama biraz ucundan yada ikinci seferde. Aslında şöyle sakin düşünüp soruna cevap vermek istiyorum ama şansa bak falıma baktırırken telefonumun kaydetme özelliğini açmıştım. İkisinde de telefonum çaldı ve böylelikle kayıt iptal oldu. Şansa Burcu'nun falının başında telefon çaldı. Çoğunu kaydedebildim, Biriz'in ise falında sürekli telefon çaldı. Ortadan sona doğrunu kaydedebildim. Ses kayıtlarını tekrar dinlemem gerek iyice emin olmak için.
Biriz daha ayrıntılı bakıyor, tarot olduğu için herhalde. Verdiği tarihler çok yakın olsa bekleyip ona göre karar vereceğim ama 3-4 ay sonrası. Sadece birisiyle barışmamla ilgili biri 1-2 hafta süre, diğeri 1.5 ay süre verdi. İkisi de farklı beraberlik tarihi verdi. Biriz daha iyi mi ne?
çok ilginç bir durum, ben de burcu'ya 1 hafta önce tarot baktırdım. ben hiç bir şey söylemedim evet ya da hayır demedim gayet tepkisiz dinledim. söylediği şeyler doğruydu. gelecekle ilgili de söyledi bitirdi sonra ben döküldüm aynen böyleydi diye. bugüne kadar baktırdığım 2 ismin falı %100 çıktı, hem de hayatım başka yöndeyken. tam tersini söylediler hadi canım dedim, sonra yaşayınca hatırladım söylediklerini.
neyse baktırmamaya kararlıyım uzun bir süre, temmuz-ağustos'ta belli olacak hanya konya, o zaman size tekrar yazacağım çıktı ya da çıkmadı diye-tatlicadiarzu-
Biriz'in yeri küçük bir cafe tarzında bir yer. Biriz'in tarotu iyi dendiği için tarota baktırdım. İlk sözleriyel hedefi vuramıyorlar. Ben yol gösterdikten sonra söylüyorlar.
İki falcı da açıkcası beni şok etmedi. İkisi de farklı tarihler verdi. Kaderinde bu var deniliyor. ben bunu istemiyorum deyince dur bir bakalım, aha şurda bir seçenek daha var. O zaman o da olabilir falan deniyor. Bazı şeyleri bildi ama sonradan ikinci hedefte vurdu. Ben ilk hedefte vursun istiyorum.
Yine aynı noktaya geliyoruz galiba.. Ben Biriz'dende Burcu'dan da memnun kalmıştım...
hangi isimler onlar canım :)