İstanbul'da Fal - Falcılar

bende vadeleei geçti dediği şeyler olmadı, vadesiz dedikleri de olmadı ama. temmuzda işte gelişme görmüştü, eylülde de evde bir kadında kalp ya da karaciğerde rahatsızlık (umarım bu olmaz tabii).

Levent in bana söylediği şeylerden biri bir hafta içinde çıktı zaten bana yakın zamanda anlarsın demişti. Burada levent i karalayan arkadaş fal baktirip parayı da yatirmayip adamı engellemiş. Ona göre değerlendirin bence

Levent nerede acaba
Sanırım sen leventsinnn . Ağzımı bozmak istemiyorum mesajı sana atayım istersen beğenmediğimi söylediğimde ücret atmanıza gerek yok dedi . Hem senin leventle ahpablığın mı varda sana yetiştirmiş özel mesajına bak bana attığı mesajı atıyorum. Bana sormadan danışmadan sen nasıl böyle bişey yazarsın terbiyesiz .

Adam bana bunu yazmışşşşş ben o saatten sonra neden 500 tl gönderiyim . Falı beğenmedim ama göndericem dedim gerek yok dedi .
Arkadaşlar senelerdir fal baktıran biri olarak snm9695 in önerdiği hiç bir falcıya gitmeyin . Levent senin neyin oluyorda benim yorumlarım ve para göndermeşiyim hakkında aranızda konuşuyorsunuz ? Beğenmediysen gerek yok dedi ve göndermedim . ÇOOOOOK BASİT . Sokakda toplamıyorım parayo ama gönder deseydi yine göndericekdm allah biliyo ya . Şimdi okuyan arkadaşlar siz olsanız böyle iğrenç bi faldan sonra ve gerek yok denildiği halde yinede gönderirmiydinizz .

Eklentiler

• IMG_5703.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 71
Şuradan biri Allah aşkına gitsin levente fal baktırsında gelsin şuraya yazsın . Keşke ses kaydı alsaydımda size dinletseydim. Rezil bir falı insanlara dedikleri çıktı diye kakalayamazsın . On senedir burda herkese fal baktırmışım ben dön geçmişede yazdıklarımı oku . Senin gibi dümen sıkmıyorum . AZICIK SÖYLEDİKLERİME İTİMADINIZ VAR İSE LEVENT İN FALI İĞRENÇ ARKADAŞLAR . Daha da bişi demiyorum

Parayı neden atamayışımıda anlatayım. Annemin hesabından göndericekdm kadına şifre gitti 65 yaşınsa oldığu için teknoloji ile çok arası olmadığı için bana şifreyi veremedi bende levente durumu anlattım sorun olmadığını söyledi. Sonradan aradan vakit geçince aramızda yukarıdaki diyalog geçti . Aç kaldınızda buradan reklamlara kadar düştünüz sanırım ama yemezler . Kendi kendinizi ifşa ettiniz

Bana demediniz dimi sen leventsin diye:)) yani bugun melekler kahvesinde eser de gerçekten cok kötüydü sen sağlıklısın diyo ee diyorum sinizütün var ama diyo hayır diyorum hava rüzgarlı anlamıyorsun diyo:) hava durumu anlattı sonra işte herkes seni kıskanıyor salağa anlatır gibi anlattı bende beğenmedim deminden beri ofluyorum anlamadınızmı baskası baksın dedim para veriyoruz arkasında dursun herkes yaptığı işin

Ayy buralar yine karışmış...Herkes birbirine sen "şu'sun" demeye başlamış.Gerek yok birbirinizi suçlamaya,kalp kırmaya bence.Bu arada ben de levent isimli falcıya baktırdım ve gram ucundan bildiği bir şey olmadı kendisine de söyledim ama emek vermiş sonuçta yolladım ücretini,kibar biri aynı zamanda göndermenize gerek yoktu dedi kendisine de söyledim ortada bir emek var diye.Fal da hem şans hem enerji işi herkese çıkacak diye bir şey yok,ancak bir falcının da bakim yaptığı biriyle ilgili farkli birine bilgi vermesi de doğru değil bence.Ancak her iki durumda da birbirimizi suçlamanın manası yok kalp kırmaya gerek yok bence naçizane, iyi geceler herkese

Son düzenleme:
Ne suçlamasından babsediyorsunuz. Ne münasebetki benimle alakalı bilgiyi veriyor oda burda paylaşıyor. Kendiside kötü baktığını biliyorki gerek yok dedi bende zaten memnun kalmadığım birşeye öyle söylediği için göndermedim sen göndermişsiniz o senin bileceğin iş. Ben sanki dolandırıcıymışım giibi lanse edemez . Bariz ve net bir şekilde leventin reklamı dönüyor. Benim o kişi olduğumu o bayan nerden biliyor ? Belki başka birisi göndermedi veyaa levent kadınlar klübünümü takip ediyorda beni biliyor. SİZİNDE SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ GRAM UCUNDAN BİLE BİLEMEDİĞİ BİŞEY İÇİN BENDE PARA GÖNDERMENİZE GEREK YOK DEDİĞİ İÇİN GÖNDERMEDM .

Su meshur dilegi buldum kizlar sonunda ama artik kafede calismadigini soyledi. Telefonda bakiyormus. Ayni yine gecmiste ve anda cok iyi bakalim dedikleri cikcakmi yazarim

Melekler kahvesi elif-kısa ve öz baktı durumu azcol tutturdu ama yakın zama ıcın bi tarih verdi tutmadı o, birde nazara enerjiye bağladı kurşun dökelim 1500 tl dedi bilemedim..
Melekler kahvesi eser, karaktar analizi cuk otturttu bu kdr olmaz dedim tanıyormuş gbi sıraladı,yakın geçmiş olayları bildi,bi konuda yeni yılda bşyler sıraladı inş cıkar..yine giderim
Azize numarolojiyle baslıyoo astrolojik olsrak gbi konusuyo ne bleyim genel konustu hani net iddia ettiği bir konu olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…