bende vadeleei geçti dediği şeyler olmadı, vadesiz dedikleri de olmadı ama. temmuzda işte gelişme görmüştü, eylülde de evde bir kadında kalp ya da karaciğerde rahatsızlık (umarım bu olmaz tabii).kızlar bir ara birgül diye birinin ismi geçmişti burda,birgül baktığında ne bileyim çokta tatmin olmamıstım daha dogrusu istedğim birkaç cevabı vermedği için içten içe bilemedi fln demştim ama şuan söyledği gbi ilerliyor özwellikle iş konusunda birşey iddia etmişti o gerçekleşti
Levent nerede acabaLevent in bana söylediği şeylerden biri bir hafta içinde çıktı zaten bana yakın zamanda anlarsın demişti. Burada levent i karalayan arkadaş fal baktirip parayı da yatirmayip adamı engellemiş. Ona göre değerlendirin bence
Ayyy dün liste paylaşmıştım balım keşke okusaydınBugun melekler kahvesinde esere telde baktırdım ben böyle rezil biraey görmedim adam hava durumunu anlattı bana cok yersiz saçma sapan birşeydi. Ee geçelim bunları diyip durdum sakın esere baktırmayın
Levent nerede acaba
Sanırım sen leventsinnn . Ağzımı bozmak istemiyorum mesajı sana atayım istersen beğenmediğimi söylediğimde ücret atmanıza gerek yok dedi . Hem senin leventle ahpablığın mı varda sana yetiştirmiş özel mesajına bak bana attığı mesajı atıyorum. Bana sormadan danışmadan sen nasıl böyle bişey yazarsın terbiyesiz .Levent in bana söylediği şeylerden biri bir hafta içinde çıktı zaten bana yakın zamanda anlarsın demişti. Burada levent i karalayan arkadaş fal baktirip parayı da yatirmayip adamı engellemiş. Ona göre değerlendirin bence
Adam bana bunu yazmışşşşş ben o saatten sonra neden 500 tl gönderiyim . Falı beğenmedim ama göndericem dedim gerek yok dedi .Levent in bana söylediği şeylerden biri bir hafta içinde çıktı zaten bana yakın zamanda anlarsın demişti. Burada levent i karalayan arkadaş fal baktirip parayı da yatirmayip adamı engellemiş. Ona göre değerlendirin bence
Bana demediniz dimi sen leventsin diye:)) yani bugun melekler kahvesinde eser de gerçekten cok kötüydü sen sağlıklısın diyo ee diyorum sinizütün var ama diyo hayır diyorum hava rüzgarlı anlamıyorsun diyo:) hava durumu anlattı sonra işte herkes seni kıskanıyor salağa anlatır gibi anlattı bende beğenmedim deminden beri ofluyorum anlamadınızmı baskası baksın dedim para veriyoruz arkasında dursun herkes yaptığı işinSanırım sen leventsinnn . Ağzımı bozmak istemiyorum mesajı sana atayım istersen beğenmediğimi söylediğimde ücret atmanıza gerek yok dedi . Hem senin leventle ahpablığın mı varda sana yetiştirmiş özel mesajına bak bana attığı mesajı atıyorum. Bana sormadan danışmadan sen nasıl böyle bişey yazarsın terbiyesiz .
Ne suçlamasından babsediyorsunuz. Ne münasebetki benimle alakalı bilgiyi veriyor oda burda paylaşıyor. Kendiside kötü baktığını biliyorki gerek yok dedi bende zaten memnun kalmadığım birşeye öyle söylediği için göndermedim sen göndermişsiniz o senin bileceğin iş. Ben sanki dolandırıcıymışım giibi lanse edemez . Bariz ve net bir şekilde leventin reklamı dönüyor. Benim o kişi olduğumu o bayan nerden biliyor ? Belki başka birisi göndermedi veyaa levent kadınlar klübünümü takip ediyorda beni biliyor. SİZİNDE SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ GRAM UCUNDAN BİLE BİLEMEDİĞİ BİŞEY İÇİN BENDE PARA GÖNDERMENİZE GEREK YOK DEDİĞİ İÇİN GÖNDERMEDM .Ayy buralar yine karışmış...Herkes birbirine sen "şu'sun" demeye başlamış.Gerek yok birbirinizi suçlamaya,kalp kırmaya bence.Bu arada ben de levent isimli falcıya baktırdım ve gram ucundan bildiği bir şey olmadı kendisine de söyledim ama emek vermiş sonuçta yolladım ücretini,kibar biri aynı zamanda göndermenize gerek yoktu dedi kendisine de söyledim ortada bir emek var diye.Fal da hem şans hem enerji işi herkese çıkacak diye bir şey yok,ancak bir falcının da bakim yaptığı biriyle ilgili farkli birine bilgi vermesi de doğru değil bence.Ancak her iki durumda da birbirimizi suçlamanın manası yok kalp kırmaya gerek yok bence naçizane, iyi geceler herkese
NeredeSu meshur dilegi buldum kizlar sonunda ama artik kafede calismadigini soyledi. Telefonda bakiyormus. Ayni yine gecmiste ve anda cok iyi bakalim dedikleri cikcakmi yazarim
EVET CNM SONU 9333 şimdi gördüm yazdığını kusura bakmanumarasının sonu 9333 mü
calismiyormus artik sadece telefonda bakiyomusNerede
Canım Bakırköy deki Canan ı mı diyorsun?Kizlar belki goren olur bir daha sorayim telefonda fal bakan Canan'in numarasini bilen atabilir mi bana? Heidi'den almistim ama gitti buralardan.