Ya bana da aynısını söyledi inandırıcı gelmediarkasından arkadaşım aramıştı onada aynısını söylemişti iş yerinden haber felan gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bana da aynısını söyledi inandırıcı gelmediarkasından arkadaşım aramıştı onada aynısını söylemişti iş yerinden haber felan gibi
Zeynep in hiç bir falı bana henüz çıkmadı korkma o kendi kendine konuşuyorArkadaşlar Zeynep e fal baktırdım baya olumsuzdu dedikleri çıkıyor mu ? Anı ve gelecek tutuyor mu ?
Çok teşekkür ederim canım evet özelden arkadaşlar da söyledilerZeynep in hiç bir falı bana henüz çıkmadı korkma o kendi kendine konuşuyor
Bana çıkmadı canımSafiye çıktı mı baktıranlar ne düşünüyor?
Bana da cikmadi safiye verdiği tarih gectiSafiye çıktı mı baktıranlar ne düşünüyor?
Asmin demeti öneriyorlar deneyebilirsin merak ettim onu madem gidiceksin deneyebilirsinKızlar selam taksime gideceğim.Yüzyüze fal için önerdiğiniz biri var mı ?
Enfal çok iyidi ama şuan yok..Bana herşeyi söylemişti evleneceğim adamın ismine kadar..Ulaşabilen söylesin lütfenkızlar bakırköyde ki enfal nasıl? giden hiç var mı
Evet enfal diye birinin numarasını buldum ben ama o değilmiş enfal dan el almış öyle dediEnfal çok iyidi ama şuan yok..Bana herşeyi söylemişti evleneceğim adamın ismine kadar..Ulaşabilen söylesin lütfen
Benim de çoktan geçtiBana da cikmadi safiye verdiği tarih gecti
Bana da çıkmadı. O kadar da övülmüştü halbuki. Lütfen umut tacirliği yapacak kimseyi buralara yazmasın kimse. İnanıp peşinden gidiyoruz bizler deSafiye çıktı mı baktıranlar ne düşünüyor?
bu kişilerden bazılarına ben ve arkidişimm uygun olunca baktırcaz kızlarŞiştim damladan kaç haftadır geçmişte iyiydi anda ve gelecekte ne yazıkki olmadı
Son zamanlarda baktırdığım ve arınmak için yaptığım-memnun kaldığım 3 kişiyi paylaşayım sizinle.
Ezgi hanım- yıldız haritası,numeroloji ve bioenerjide gayet başarılı. Sıkılmadan bıkmadan destek oluyor. Uzaktan çalışmalar yapıyor ve bana çok iyi geldi çakralarımı dengeledi.5 aydır mücadele ettiğim bir hastalığım var biraz olsun ağrılarımı hafifletti.
Büşra Hanım- telefondan sesli olarak fal bakıyor. Ben 2-3 senedir müdavimiyim bi derdim sıkıntım olduğunda ilk aklıma gelen falcıdır kendisi. Anda ve yakın gelecekte iyidir. Tarot,katina,kahve ve su baktırdım. Fal bakımında süre ve soru sınırlaması yok enerjiniz tutarsa mükemmel fal bakar.birde iyiyi kötüyü söyler pembe tablocu değil.
Sena hanım- aynı şekilde telefondan sesli olarak bakım yapıyor. Kendisi kahve ve tarotta çok iyi. Geçmişi ortaya döküyor gelecekle ilgili söyledikleride bende olmuştu. Ek iş olarak yaptığı için çok müsaitliği olmuyor ancak randevu alabilirseniz şansınızı deneyebilirsiniz.
Reklam olmaması açısından bu kişilerin instagram adreslerini ve açık numaralarını paylaşmam pek uygun olmaz ama isteyen olursa özelden bilgilerini iletirim. Fal bağımlısı ve şifa bağımlısı olarak bugüne kadar deneyimlediklerim arasında en iyileri paylaştım sizle. Damla ve son zamanlarda burdan bahsettikleriniz dışında önerebileceğiz esrarengiz falcı varsa bende denemek isterim fal işi enerji işi herkesin memnun kaldığı 1 kişi asla olmayacak bunda artık hem fikir olalım enerjimiz kimle uyuyorsa karşımızdaki falcı okadar iyi bakıyor.