- 26 Ağustos 2009
- 2.494
- 4.285
- 34
O tam falcı gibi değil sanki, ilişki yaşam koçu gibi geliyor bana.Astrocenter Alyanın dediklerini yaşayan var mı bana benimle çok uyuşmayan bi fal baktı da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O tam falcı gibi değil sanki, ilişki yaşam koçu gibi geliyor bana.Astrocenter Alyanın dediklerini yaşayan var mı bana benimle çok uyuşmayan bi fal baktı da
Numarasini verirmisinKızlar Hacer Hanıma baktırdım, güncel ve geçmişi bildi şu anki ruh halimi bildi bazı söylediği şeyler herkese uyacak gibiydi ama pembeci değil bakalım vadesini bekleyeceğim
Alyanin dedikleri çikti mi size?O tam falcı gibi değil sanki, ilişki yaşam koçu gibi geliyor bana.
Damla iletisimi bildi diger soylediklerini bekliyorum. Bana onun fali yakin vade ve anlik cok cikiyorÇıkan fal haberi yok sanırım. Hep aynı bir kerede çıksın. Yok çıkmaz ama…
Bakmıo telefonunaDamla iletisimi bildi diger soylediklerini bekliyorum. Bana onun fali yakin vade ve anlik cok cikiyor
Bana da çıksın çok isterdim damla nın falıBakmıo telefonuna
Damla’ya soru sormadan kendi söylediği şeylerde daha çok biliyor ya da sorduğun soruya net olarak heyecanlı bir şekilde konuşuyorda çıkıyor söylediği bende öyle oldu. Bir de uzun vade benim de henüz tutmadı ama yakın gelecek hep çıktı 2 hafta-2 aydan fazlasına bakmamak lazımBana da çıksın çok isterdim damla nın falı
Damla’ya soru sormadan kendi söylediği şeylerde daha çok biliyor ya da sorduğun soruya net olarak heyecanlı bir şekilde konuşuyorda çıkıyor söylediği bende öyle oldu. Bir de uzun vade benim de henüz tutmadı ama yakın gelecek hep çıktı 2 hafta-2 aydan fazlasına bakmamak lazım çok olumlu bakmıyor mu canım ama ?
bende aynı seyi deneyimledim. sormadıgım kendisinin bir anda gördüğü hem iş hem askla alakalı çok dediği şey oldu. kendisi soyliycek ama. onlar cıktı bende de. ve ihtimal vermediğim seyler.Damla’ya soru sormadan kendi söylediği şeylerde daha çok biliyor ya da sorduğun soruya net olarak heyecanlı bir şekilde konuşuyorda çıkıyor söylediği bende öyle oldu. Bir de uzun vade benim de henüz tutmadı ama yakın gelecek hep çıktı 2 hafta-2 aydan fazlasına bakmamak lazım
cogu zaman kapatıyor. ama iletilince dönüş yapıyor müsait olunca.Kızlar damlaya mesaj iletilmiyor bile ulaşan var mı
Evet ben cok seviyorum Damla'nin enerjisini, ayda bir baktiriyorum. Bir de uzun bakiyor ve fiyati cok uygun.bende aynı seyi deneyimledim. sormadıgım kendisinin bir anda gördüğü hem iş hem askla alakalı çok dediği şey oldu. kendisi soyliycek ama. onlar cıktı bende de. ve ihtimal vermediğim seyler.
Damla kim? Nerden ve nasıl baktırıyoruz acaba bana da bilgi verirmişsinizDamla'nın numarasını bilen yazabilir mi?
arkasından arkadaşım aramıştı onada aynısını söylemişti iş yerinden haber felan gibiayy az önce damlaya fal baktırdım masal gibi. evlendirdi iki tane çocuk yaptırdı ev aldırdı yurtdışına yolladı pembe panjurlu fal resmen