Beybiler yazsanıza önceden sorularınızı bir kağıda ben öyle yapıyorum,tabi bi yerde unutmayınAynen benim de aklıma gelmiyor o an ve geriliyorum
Kuzum aylanın numarasını paylaşır mısın?yakın zamanda çıkan falları güncellemeye geldim. en son burda asmin cafe demetten bahsedilmiş. falı genel bir faldı henüz hepsi cıktı diyemem anı düzgün yorumlamıştı çok detay söylemedi fakat gidişatı boyle olursa cıkacaktır diye umut ediyorum. damlaya uc kez fal baktırdım hala ilk falı çıkmaya devam ediyor, digerlerinden de çıktığı birkaç şey oldu ama biliyorsunuz ki komple çıkan fal neredeyse çok nadir o yüzden kendisini diğerlerine gore ayrı bi beğeniyorum. ayla, bes kez baktırdım zamanlarıyla cıktı. hatta ucuncu bakısıydı bir ara çok uzun sürdü zamanı ve ben ümidimi yitirmiştim. sürenin dolmasına bir gün kala görüşmemiz oldu orda da bilmiş oldu. iyi konsantre olursa, kisinin anne adı falan doğruysa ve baska adı yoksa bence düzgün bakıyor. en azından bana öyle oldu başkasını bilemem. aynur, üc kez baktırdım.ilk falı genel bir faldı anlamamıştım aslında. sonucunda bir tarih vermişti öyle olunca ikinciyi baktırdım ve çok spesifik bir detayla görüşmeyi görmüştü. iki hafta gecikmeli olsa da dediği gibi oldu. bu saydığım falların sonları pembeye bağlanıyor ama. anı ve yakın gelecegi bilmek isterseniz tavsiye ederim hepsini.. gül demir falsepeti genel olarak demet gibi bakmış baya geneli yorumlamış sonucu söylememiş. sonuc icin tekrar baktırmak gerekebilir. ama zamanıyla bildi. yine hülya, tılsımın umudu, Kahloo nun falları da zamanları da cıktı. bu falların sonları olumsuz. Gülcan, Neriman, Kutay, melekler Ceren, mehtap her hangi bir gelecek tahmini yapmayıp anı yorumlayanlar oldu. anı biliyorlar genelde zaten..başka baktırdıklarım da olmuştur ama en akılda kalanlar benim icin bunlardı. fal sevdam bitmedi hala devam ediyor varsa tavsiye edebileceğiniz önerilerinizi beklerim :)
Hiç baktırmadım çünkü ya terslemişti ya da soğuk yapmıştı.G geceninkralicesi çıktı mı söyledikleri? Beğenmiş miydiniz?
Benim de aklıma gelmedi aklımda başka soru yok dedim teşekkürler dedim kapattık çok kısa sürdüAynen benim de aklıma gelmiyor o an ve geriliyorum
Çok teşekkürler uzunca değerlendirme yapmışsınızyakın zamanda çıkan falları güncellemeye geldim. en son burda asmin cafe demetten bahsedilmiş. falı genel bir faldı henüz hepsi cıktı diyemem anı düzgün yorumlamıştı çok detay söylemedi fakat gidişatı boyle olursa cıkacaktır diye umut ediyorum. damlaya uc kez fal baktırdım hala ilk falı çıkmaya devam ediyor, digerlerinden de çıktığı birkaç şey oldu ama biliyorsunuz ki komple çıkan fal neredeyse çok nadir o yüzden kendisini diğerlerine gore ayrı bi beğeniyorum. ayla, bes kez baktırdım zamanlarıyla cıktı. hatta ucuncu bakısıydı bir ara çok uzun sürdü zamanı ve ben ümidimi yitirmiştim. sürenin dolmasına bir gün kala görüşmemiz oldu orda da bilmiş oldu. iyi konsantre olursa, kisinin anne adı falan doğruysa ve baska adı yoksa bence düzgün bakıyor. en azından bana öyle oldu başkasını bilemem. aynur, üc kez baktırdım.ilk falı genel bir faldı anlamamıştım aslında. sonucunda bir tarih vermişti öyle olunca ikinciyi baktırdım ve çok spesifik bir detayla görüşmeyi görmüştü. iki hafta gecikmeli olsa da dediği gibi oldu. bu saydığım falların sonları pembeye bağlanıyor ama. anı ve yakın gelecegi bilmek isterseniz tavsiye ederim hepsini.. gül demir falsepeti genel olarak demet gibi bakmış baya geneli yorumlamış sonucu söylememiş. sonuc icin tekrar baktırmak gerekebilir. ama zamanıyla bildi. yine hülya, tılsımın umudu, Kahloo nun falları da zamanları da cıktı. bu falların sonları olumsuz. Gülcan, Neriman, Kutay, melekler Ceren, mehtap her hangi bir gelecek tahmini yapmayıp anı yorumlayanlar oldu. anı biliyorlar genelde zaten..başka baktırdıklarım da olmuştur ama en akılda kalanlar benim icin bunlardı. fal sevdam bitmedi hala devam ediyor varsa tavsiye edebileceğiniz önerilerinizi beklerim :)
Çıkmadı bana 1 sene olmuştur gideli eski sevgilimle evlenip yurtdisina gidiyordum guya dönmedi karakter özelliklerini biliyor ama gelecek çıkmıyor..Arkadaşlar birşeyi çok merak ettim.asmin Demet gelecek için dediği çıkıyor mu ?Çünkü Safiye,aynur, damla ve daha birçok kişiyle tamamen zıt şeyler söyledi
Teşekkür ederimÇıkmadı bana 1 sene olmuştur gideli eski sevgilimle evlenip yurtdisina gidiyordum guya dönmedi karakter özelliklerini biliyor ama gelecek çıkmıyor..
Ciddi misin aynılarını bana da dedi hapı yuttukSafiye’yi tavsiye etmem arkadaşlar hayatında, aklında, kalbinde kimse yok, çok iyi bir insan dediği adamın ciddi ilişkisi varmış, beni de sadece oyalamış
boşa para verirsiniz ve saçma sapan muska falan öneriyor para alip muska getireyim sana falan diyorKızlar selam kadiköy narçıl kafe zerrin’i deneyen oldu mu aranızda?
Arkadaşım 2 -3 ay önce baktırmıştı o kadar kötü şeyler söylemiş ki hala onun söylediklerini düşünüp duruyor.demekki herkese karşı aynı şeyleri söylüyoboşa para verirsiniz ve saçma sapan muska falan öneriyor para alip muska getireyim sana falan diyor
Ciddi misin yandık o zamanSafiye’yi tavsiye etmem arkadaşlar hayatında, aklında, kalbinde kimse yok, çok iyi bir insan dediği adamın ciddi ilişkisi varmış, beni de sadece oyalamış
UzuldumSafiye’yi tavsiye etmem arkadaşlar hayatında, aklında, kalbinde kimse yok, çok iyi bir insan dediği adamın ciddi ilişkisi varmış, beni de sadece oyalamış