Aynen oyle resimden karakter analizi yapabikir bazı kisiler ozel yetenegi varsa ama şu olmuş ondan boyle olmus gibi bile bisey demedi.Ben anlattıktan sonra da olumsuz bir yorum yaptı belki çıkar ileri bir tarih verdi bilmiyorum tabi dedigi tarihlerde dedigi seyler cıkarsa soyerimGizemi beğenmedim boşuna para yatırmayın bana beni anlattı ben zaten huyumu suyumu biliyorum
Yeni katıldım bende fal baktırmayı seviyorum ve burda tarot için bakarken konu başlıklarını görüp yorum yaptım iyi baktıgını söyledim umutlarınızın boşa gitmesini neden istiyimYa haklısın yeni üye olmuş iki konu açmış ikisindede aynı kişiyi övmüş burda bişeylere üzülüyoruz diye birbirimize yardımcı olmak için paralarımızı geçtim umutlarımız boşa gitsin diye bir öneri istemiyoruz kimse lütfen bunları kötüye kullanmasın
sanki hepmzn ki ölebaska baktıranlar da yazarsa bi analiz yaparız. bole hep olumsuz olumsuz olur mu canım herkes mi şey?
Haydaa senin de mi?sanki hepmzn ki öle
yok cnm ben henuz baktırmadm da ama kadın haklı da olabilirHaydaa senin de mi?
Acaba biz aynı Hülya dan mı bahsediyoruzBen birkac hafta önce ankara hülyam cafe hülyaya baktirdim, cok alakasiz bi konu (ev konusunda) ikinci ayda güzel bi haber alcan demis bana, o zaman pek takmamistim. Ama haftasonu gercekten de hesapta olmayan, evle ilgili güzel bi haber aldimDiger konuda söyledikleri daha olmadi. Önümüzdeki günlerde tekrar baktircamm
telefon sonu kac sizinkinin? benim de hulyanın cıkan bir cumlesi oldu yeniden baktırdımAcaba biz aynı Hülya dan mı bahsediyoruz
Acaba biz aynı Hülya dan mı
32 33telefon sonu kac sizinkinin? benim de hulyanın cıkan bir cumlesi oldu yeniden baktırdım
evet benimki de o
Bu sefer nasıl baktıevet benimki de o
bu sefer incin musallat görmedi (enteresan cunku zaten yok) nazar var bunu gider su vakitde sunu yasıycaksın tavsiyeler istiklal marsı ve kapanısBu sefer nasıl baktı
Ressam daha ucuz. Hülya pahalı. Rezzan teyze gibi yorumluyor hulya profesyonelmis gibi. Hangisi cıkar dersen bir soru isareti suanBu hülya dediğiniz ne kadara bakıyor? Bide sizce ilk baktırana göre nasıl? Yaa benim aklımda falalemdeki Rezzan abla var ama Hülya mı daha iyi o mu emin olamadımkimse kıyaslamamış ikisini bir el atın bu konuya yaaa bu ayki son falımı iyi degerlendireyim
Rezzan yazıcaktım klavye azizligi sorryRessam daha ucuz. Hülya pahalı. Rezzan teyze gibi yorumluyor hulya profesyonelmis gibi. Hangisi cıkar dersen bir soru isareti suan
İkisininde vadesi gelmedi mi henüz? Rezzan 180 tlymiş sanırım Hülya ne kadar?Ressam daha ucuz. Hülya pahalı. Rezzan teyze gibi yorumluyor hulya profesyonelmis gibi. Hangisi cıkar dersen bir soru isareti suan
Besyuz. Vadesi birinin geldi oldu olumsuz demisti zaten. Rezzana seneler once baktırmıstım bana cıkmadıİkisininde vadesi gelmedi mi henüz? Rezzan 180 tlymiş sanırım Hülya ne kadar?
Bu ay iyi uçtum 500 gözümü korkuttu biraz ama başka tutturanda varsa baktirırım acımam batmisken tam batayımBesyuz. Vadesi birinin geldi oldu olumsuz demisti zaten. Rezzana seneler once baktırmıstım bana cıkmadı
bilemedim öyle net bişeyleri bilmedi bende ama ileri tarih ile yaptığı yorumlar nettiBaktırdım yani Vala bilemedim yapacağım yorumu soru cevap gitti bu arada bana olumlu konuştu ama vovvv diyemicemmm
Ya koptum singinbirds:)))bu sefer incin musallat görmedi (enteresan cunku zaten yok) nazar var bunu gider su vakitde sunu yasıycaksın tavsiyeler istiklal marsı ve kapanıs