Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emine'de çıkmadı bende bu arada bu adamla 2024'e kalmadan olacak dedi ama adam meydanda yokEmine sen de nasıldı canım? Ben geçen yıl eminenin senden numarasını almıştım. Sen memnundun diye hatırlıyorum.
Aaa şaşırdım doğrusu genelde çoğu kişiye Emine ve Kamer hep aynı şeyi demiş ben de dahil.Evet Kamer kesin kesin cümleler kuruyor. Bana da % 100 yazmıştı bakalım. Kamer, Emine, Zeynep hep farklı konuştu bana bakalım hangisi çıkacak ya da hepsi patlayacak mı
Yok canım Emine’yle Kamer bende apayrı şeyler söyledi. Emine bende çok iyi değildi detayda vermedim ben ona evet bildiği şeyler oldu ama çok beğenmemiştim. Zeynep’le Emine daha benzer olacak olayla ilgili şeyler söyledi. Valla kime neye göre tutuyor bende anlamadım bu işiAaa şaşırdım doğrusu genelde çoğu kişiye Emine ve Kamer hep aynı şeyi demiş ben de dahil.
Zeynep aslında falda konusmaz kendi anlatır bana hep sen sus ben anlaticsm ddr senle enerjisi uymamış onunArzu bana da kısmen bildi ama dedikleri olmadı o şekilde,boş bir kadın olduğunu sanmıyorum onun.Zeynep'te sanırım ben falda konuşmadığım için bana sinir olmuş olabilir
Zeynep: sevgilinizin incecik bıyığı var mı? Efkarlı efkarlı bakar mı?
Ben: hayır
Zeynep: Bak bu adam o kadar rezil olacak ki sana o kadar aşık ki sevgilin - sen sıska bir bayan mısın?
Ben: Hayır değilim
Zeynep: Şeyda Ceyda Dilek diye birini tanıyor musun?
Ben: Yok tanımıyorum
Zeynep: Sevgilinle çok güz....
Ben: şey benim sevgilim yok şuan
böyle ilerledi fal
Sanırım zaten olan oldu o dosya kapandıZeynep aslında falda konusmaz kendi anlatır bana hep sen sus ben anlaticsm ddr senle enerjisi uymamış onun
bana da sordu ama cevaplayınca dur cevap verme dedi. Ama şu şekilde soru soruyor, bir süre sessizlik oluyor, bana sordu galiba diyr cevaplıyorum sonra dur cevap verme diyor. Bir de isim sayıp sayıp hiçbirini tanımıyorum deyince tanışacaksın o zaman diye bana da dedi. En sonda yeni briini anlatıp anlatıp sen evli misin dedi. Benim de beğenmediklerimdrn o nrdenle. Zaten vadeleri patlayalı da aylar olduZeynep aslında falda konusmaz kendi anlatır bana hep sen sus ben anlaticsm ddr senle enerjisi uymamış onun
Akıl okuma yaptımii peki zeynepin bazen dediği anlattığı olaylar aynen cikar bazende asla cikmiyor varliklar dalga geciyorbana da sordu ama cevaplayınca dur cevap verme dedi. Ama şu şekilde soru soruyor, bir süre sessizlik oluyor, bana sordu galiba diyr cevaplıyorum sonra dur cevap verme diyor. Bir de isim sayıp sayıp hiçbirini tanımıyorum deyince tanışacaksın o zaman diye bana da dedi. En sonda yeni briini anlatıp anlatıp sen evli misin dedi. Benim de beğenmediklerimdrn o nrdenle. Zaten vadeleri patlayalı da aylar oldu
yok yapmadı öyle bir şey.Akıl okuma yaptımii peki zeynepin bazen dediği anlattığı olaylar aynen cikar bazende asla cikmiyor varliklar dalga geciyor
Kesin dediği icin beklentiye soktu bizi hale bakkKamer bana da kesin dedi benim kafamda bir vade var o vakte kadar oldu oldu olmadı zaten hiçbir falcının dediği çıkmaz.
şanslı kişilerdenmi bilmiyorum ama sanırım @Miryam-73 onun bir kuzenine sanırım çıkmış
Ya aslında olay tamamen enerji bence tutmayana tutmuyo bana da tutması şuan zor çünkü adam meydanda yok
Ben ne kesin kesin diyen falcılar gördüm beklentiye soktu tabi ama kafamda bi tarih var eğer o tarihte de olmazsa zaten hepsi kesin ötesiKesin dediği icin beklentiye soktu bizi hale bakk
Bana benim fallarım çıkar demediBana ve yakın çevremde baktıran hiç kimseye çıkmadı Kamer. Benim durumu bilen Zeynep oldu. Bir de kısmen Arzu. Zaten yakında bir çok kişinin vadeleri geldikçe belli olur. Bir de bana Kamer çok emin konuşuyordu benim falım çıkar diye arkadaşlara da aynı şeyi demiş ama herkeste patladı. Senin arkadaşın da şanslı 2 kişiden biri olmuş.
Olaylar dediği şekilde ilerledi bende. Genel olarak memnunum. Siz baktırdınız mı. Ve memnun kaldınız mıMerhaba,
Alya arkın dan memnun musunuz? Dedikleri size çıktı mı?
Onlar kendileriyle dalga geçsinler bizle uğraşmasınlarAkıl okuma yaptımii peki zeynepin bazen dediği anlattığı olaylar aynen cikar bazende asla cikmiyor varliklar dalga geciyor
Olaylar dediği şekilde ilerledi bende. Genel olarak memnunum. Siz baktırdınız mı. Ve memnun kaldınız mı
Evet YouTubedaki videoyu bende gördüm ama ses aynı farklı gelmedi bana. Benimde imkansız dediğim şeyler çıkmıştı. İnşallah sizinde istediğiniz şeyler olur.Valla olmayı çok istiyorum:) mevcutu bildi gelecekle ilgili hiç umudum olmayan şeyler soyledi. Zor dediğimde, zor olan neler çıktı bekle dedi. Pek burdan baktıran yok galiba, o yüzden size danışmak istedim. Bi de YouTube da bi sene önce çekilmiş bir videosu var, astrocenter kanalında. Ordaki sesle telefondaki ses farklı. Bi de ona anlam veremedim.