- 8 Ağustos 2018
- 1.436
- 3.411
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orasi öyle gercekten, keske yazilmamis olsaydi cunku cogu kisiyi cok merak ettiren bisey. Bari isim yazilsaydi.O zaman adını verseydi değil mi? Vebal önemli bir kelimedir
Gerçi ben kendi adıma aramam
Hem böyle böyle bir adam var
Ay aman dolandırıcı
Öyle miydi böyle miydi
Sonuç yok
Denizteacher'in ovdugu falcilara zaten hic bakmayin. Yelda (dolandirici) onun kankasi ve onu buraya yazan denizteacher'di. 700tl bosuna gitti.Vebal almak istemeyen hiç yazmaz
Velhasıl yazma sebebi bizleri uyarmak ise eğer bilmediğimiz bir kişi hakkında bizi uyarmasının mantığı nedir acaba
Denizteacher ve maria der susarım
Cok cok haklsin. Kutay'da bana ilk; numarami Deniz'den mi aldin diye sordu. Bende evet arkadasiniz mi diye sordun o da evet arkadasim dedi. Zaten fark ettiyseniz hep bi Kutay konusunu acti birden bire. Bakin mesajlarina anlarsiniz.denizteacherın dediği falcıları direk es geçin arkadaşlar sakın baktırmayın ya kendine bedava baktırmak için burda öneriyor ya da falcılarla para için işbirliği yaptırıyor ayrıca zaten yukarda mesajlarını okuyun mahalle ağzından hangi formda olduğunu anlarsınız kesinlikle kavgası bile falcı ağzı resmen üslup aşırı çirkin UZAK DURUN! AYRICA BİZZAT YAŞADIM MARİA BANA NORMALDE 1500 ama 800 olsun fiyat denizden geldiğin için dedi ben denize bile 1500 liraya baktım dedi peki denizteachera fiyat sordum o ne dedi biliyor musunuz fiyattan haberim yok çünkü benim ücretimi arkadaşım ödedi bana fiyat hakkında bişey demedi ben senin fal ücretini verdim demiş sözde arkadaşı SORUYORUM SİZE 1500 LİRA OLAN FAL ÜCRETİNİ BİR ARKADAŞINIZ VERİR Mİ VERSE BİLE BUNU SİZE SÖYLEMEZ Mİ ŞU KADAR DİYE!???!!! ÇOK İRONİK GERÇEKTEN
Canım dün konuşmamızdan sonra melahat başörtüyü düzeltmiş kameraya bakıyor bideCok cok haklsin. Kutay'da bana ilk; numarami Deniz'den mi aldin diye sordu. Bende evet arkadasiniz mi diye sordun o da evet arkadasim dedi. Zaten fark ettiyseniz hep bi Kutay konusunu acti birden bire. Bakin mesajlarina anlarsiniz.
en azından yüzü görülürCanım dün konuşmamızdan sonra melahat başörtüyü düzeltmiş kameraya bakıyor bide Azından yüzünü gö
Herkez takipte burayiiiV
en azından yüzü görülür
nasıl bir yer hey kurban olduğum,falcı borsası mübarekHerkez takipte burayiii
Aynen Kutay Kutay dedi, siz de hepiniz doluştunuz. Ne alaka yani ya arkadaşlar biriniz baktırın ona göre diğerleri baktırsın.denizteacherın dediği falcıları direk es geçin arkadaşlar sakın baktırmayın ya kendine bedava baktırmak için burda öneriyor ya da falcılarla para için işbirliği yaptırıyor ayrıca zaten yukarda mesajlarını okuyun mahalle ağzından hangi formda olduğunu anlarsınız kesinlikle kavgası bile falcı ağzı resmen üslup aşırı çirkin UZAK DURUN! AYRICA BİZZAT YAŞADIM MARİA BANA NORMALDE 1500 ama 800 olsun fiyat denizden geldiğin için dedi ben denize bile 1500 liraya baktım dedi peki denizteachera fiyat sordum o ne dedi biliyor musunuz fiyattan haberim yok çünkü benim ücretimi arkadaşım ödedi bana fiyat hakkında bişey demedi ben senin fal ücretini verdim demiş sözde arkadaşı SORUYORUM SİZE 1500 LİRA OLAN FAL ÜCRETİNİ BİR ARKADAŞINIZ VERİR Mİ VERSE BİLE BUNU SİZE SÖYLEMEZ Mİ ŞU KADAR DİYE!???!!! ÇOK İRONİK GERÇEKTEN
Ahhahaha kuzu o da mi burayi takip ediyo yoksaCanım dün konuşmamızdan sonra melahat başörtüyü düzeltmiş kameraya bakıyor bide
arkadaslar size soyle söyleyeyim bu enerji tutmamasi uymamasi falan yalan dun birine baktirdim ve adam efsane bakti yani harf vermiyor direkt annem babam kardesim sevgilim kim varsa isim isim doktu ki adam falima gec bakti diye evde sinirlendim ve adam onu bile dedi sen fala kustun baktirmak istemiyorum dedin diyor butun gecmisimi doktu falci degil kahin yani otesi yok iyi diye bahsedilen kim varsa burada elinden ekmek yemeli yani ve gelecek hakkinda dedikleri de neredeyse kesin cikan biri yani onaylandi tanidiklarda fakat ismini vermicem cunku bazen parayi alip fala bakmiyor sonra bana patlamasin diye diyemeyecegim bana da zar zor bakti yani israr kiyamet dolandiriliyordum az daha arkadasimin tanidigi oldugu icin onu devreye soktum oyle bakti
Baktirirsan haber verCans tarota bir ara mail atmıştım uzun zaman sonra dönüş yapmış. Bakım ücreti 1250 Tl’ymiş. Merak edenler için paylaşmak istedim.
Tabi haber veririm gerçi en son Şengüle dünya para verince biraz zor baktırırımBaktirirsan haber ver
Bana dediği birşey çıktı ama esas olay için daha vadesi var ne olur bilmiyorum. Kamere baktırıp çıkmayanlarda var ama maalesefArkadaşlar, Burçin mi Kamer mi onlara baktiranlar memnun kalmış geçmiş yorumlarda baktırıp çıkanlar var mı hiç mi bilen yok ya