Zeynep Kamer'den daha iyi. Bilmiyorum bana enerjisi baya tutuyorCanım çıkan şey önemli bir şey miydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeynep Kamer'den daha iyi. Bilmiyorum bana enerjisi baya tutuyorCanım çıkan şey önemli bir şey miydi?
Bana da patladı, zaten anda da çok kötüydü. Onun dediği şeyleri yaşamadım.Ben de bir güncelleme yapayım istedim. Bende Kamer bugün itibari ile tamamen patladı. Çok emin konuştuğu bir şey olmadı ve artık olması da imkansız. Zeynep ve Arzu bildi durumu sadece.
Bu kamer birtek bana mi çıkmadı birde ben çok baktirdim hiç bir dediği çıkmadı en ufak bir gelişme dahi yok.Evet onemliydi baya bildi detay vermişti dedigi gibi oldu
Ya bir de iddialı iddialı benim falım çıkar demiyorlar mı bu falcılar. Yazık gerçekten az buz paralar da değil 500 TL yani. Bir sokak hayvanını beslesek daha iyi, sevap alırdık.Bu kamer birtek bana mi çıkmadı birde ben çok baktirdim hiç bir dediği çıkmadı en ufak bir gelişme dahi yok.
Siz de öyleBende seni öpüyorum güzel yüreklim, temiz kalplim
ben baktıramadan ayrılmış öyle mi üzüldüm.Kizlar daha once yazmistim ama tekrar sorayim. birkac ay once Moda Kadikoy'de Baba Vanga'da Damla'ya baktirmistim ve anda gecmiste bazi seyleri bilmisti, 2 kucuk sey de cikti o yuzden tekrar baktirmak istiyorum ama bu cafeden ayrilmis. Nasil ulasabilirim, Damla'yi bilen veya su anda nerede baktigini bilen varsa bana yazabilir mi?
Kadikoy civarinda bir baska cafeye gecmis olabilir diye dusunuyorum, cafede bakan falcilar yine oyle devam ediyorlar genelde cunku.
Evet , hatta bir kere gitti tekrar geldi bir duramadi orada. Ben de soylediklerinden cikan olursa yeniden baktiririm demistim. Yuzyuze baktirmak daha eglenceli oluyor kartlari vs secmek, birkac sey de cikti gercekten ilk defa cafe falcisinin dedigi bir seyler oldu, bos biri degil bence ezbere veya herkese ayni yorumu yapan biri degil, gecmiste de spesifik 1-2 sey bilmisti.ben baktıramadan ayrılmış öyle mi üzüldüm.
Arap Melahat ise uzak dur, baskasiysa yorum yok .Arkadaşlar tiktokta falci melahat var. iki ay önce canlıda soru sormuştum o zmn bilmisti.kisisel özel bakim alan oldumu.
Sakin baktirmayin diri diri gömdü beni az önce o kadar olumsuzduki rita 2 rita bile bu kadar acımasız degildi.Arap Melahat ise uzak dur, baskasiysa yorum yok .
Ahhh arap Melahat miydi? O cok fena, hem yalanci, hem paragöz.Sakin baktirmayin diri diri gömdü beni az önce o kadar olumsuzduki rita 2 rita bile bu kadar acımasız degildi.
esmer gözlüklü o mu tiktokta anne adları ve doğum tarihleri ile bakiyo cikiyormu asiri olumsuz du kader bağı yok dedi aynı kadın mı acabaAhhh arap Melahat miydi? O cok fena, hem yalanci, hem paragöz.
Bireysel mi baktırdın kuzuesmer gözlüklü o mu tiktokta anne adları ve doğum tarihleri ile bakiyo cikiyormu asiri olumsuz du kader bağı yok dedi aynı kadın mı acaba
canlıdan yazmak istemedim iki soru 100 tl ödedim genel bakimi 380 tl mis birde diyo genele gel dedim gömdün beni baktirmam.Bireysel mi baktırdın kuzu
Tiktokta birde filiz bacı var biliyor musun onu sen kesin duymuşsundurcanlıdan yazmak istemedim iki soru 100 tl ödedim genel bakimi 380 tl mis birde diyo genele gel dedim gömdün beni baktirmam.
Yok kuzu nasıl ya bu moralimi çok bozdu nasılmış oTiktokta birde filiz bacı var biliyor musun onu sen kesin duymuşsundur