- 11 Şubat 2015
- 2.012
- 1.904
- 34
BenBakın yazmayım diyorum ama hala devam ediyorsunuz karalama nedir ya konuşmalarınıza dikkat edin nekadar tanıyorsun nekadar bu konuda %100garantor olabiliyorsunuz yada senmisin de bu işin asıl sorumlusu kalkıp karalama diyorsunuz. Karalama dediğiniz şeyin ne anlama geldiğini önce öğrenin ondan sonra burada konuşun. Karalama diyorlar ya cildiricam beğenmek zorunda mıyım istediğim yorumu yapabilirim bende baktırdım ve yorumumu yazdım kalkıp karalama yapıyorsunuz vs ya bu ne cüret ya. Siz kimsiniz de kalkıp ben bir falciyi begenmedim diye karalama yaptınız diyip falciyi sanki kırk yıllık sahibi gibi konuşuyorsunuzm ben beğendim diyip kapatın artık. Bende beğenmedim ve söylediklerimin arkasindayim buda beni bağlar. Ben size milleti kandırıyorsunuz, falciyla işbirliği yapıyorsunuz insanlarin vebalinw girip paralarını harcamalarina sebep oluyorsunuz vs gibi ithamlar cümlelerde bulunuyormuyumda kalkıp ba karaliyorsunuz diye konuşup savunmaya geçiyorsunuz. Sizene sizenee
Gelecek için bise diyemem yeni baktirdim ben zaten ani merak ediyordum karşı tarafla ilgili bilmek gereken emin olmam gereken şeyler vardı ayrıntılarıyla vermiş anda gercekten mükemmel gelecek için bise demiyorum.Kesinlikle katiliyorum, iyi olan yazilimci oluyor, kotu olan da bisey bilmiyor. Ya birisi cikti nihayet karsimiza o da artik tovbe ediyor burdaki lafini bilmezlerden dolayi, olacak is degil. Kadinin nasil gucune gittiyse bakimlari birakmis, ne kadar kotu bir durum. Herseyi okudum ve bu karalayan insanlarin dediklerine bakarsaniz zaten kimin yalan soyledigi cok iyi anlasiliyor. Bazilarina hicccccc bisey begendiremezsin. Falci bayan da yine bakim yapmaya baslar umarim. Iftiraya ugramak ne kotu bisey.