Arkadaşlar, burda arzu çıkarsa söylerim demiştim. Dün kısaca çıktı dedim, biraz ayrıntılı yazmak istiyorum. Beni bir sene boyunca aramayan exim için, sana adımlar atacak, ve buluşacaksınız demişti. Ben inanmamıştım pek, çünkü cidden bir seneden beri hiç görüşmedik, ne telefon hiç bi haber dahi yoktu. Verdiği tarihle birlikte çıkmış. Buluştuğumuzda sana bazı cümleler kuracak demişti. Gerçekten dün buluştuk ve o cümleleri kurdu.
Ona soğuk yapacaksın demişti, bu onu gerçekten şaşırtacak demişti, ben soğuk yapmadım ama, Rest çektim, eximin dün söyledikleri bana uymadığı için.
Dün eve gelince tekrar arzuya baktırdım, ve cidden şimdiye kadar 2 seneden beri olumlu bakmayan kadın, ilk kez olumlu baktı. Bu adamın tamamen düşünceleri değişmiş dedi. İki aya kadar bazı ayrıntılar olacak dedi, ve sana daha net adımlar atmaya başlayacak dedi. Biz iki seneden beri ayrı olduğumuz için pek inanmıyorum.
Lakin arzu aynen şu cümleyi kurdu “ eski eşin tükürdüğünü yalayacak, bu onun için çok zor çünkü seni kendi etrafında pek iyi anlatmamış, ayrılma nedenlerinizi, etrafında bu yüzden hiç kimse barışmanızı istemiyor ama bir yolunu bulacak” dedi. Başta seninle sadece gizli görüşecek, sonradan açık açık barışacak dedi.
Ben pek inanamıyorum, evet benimle görüşmek ister ama gizlice diye düşünüyorum. Açık açık barışmak isteyeceğine ihtimal vermiyorum. Bu şimdiye kadar arzunun en iddialı falı, çıkma ihtimali 10%. Gercekten
Çıkarsa ve arzu çok iddialı konuştu, o zaman arzu benim için falcıların kraliçesi olur
bu yorumu burada bırakıyorum. 2 ay sonra döneriz buna