- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
Evet ettim. Çok şeyi bildiAnlik dediklerini teyit edebildiniz mi acaba? Yani emin misiniz ani bildigine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ettim. Çok şeyi bildiAnlik dediklerini teyit edebildiniz mi acaba? Yani emin misiniz ani bildigine?
evet evet genç bir bayan kendisi. benim ki bir öneri sadece ben memnun kaldım tavsiye edebilirim.Merak edip baktımda 20-25 yaşında genç twiter falcılarına benziyor çok kararsız kaldm
ne bakıyor peki canım?evet evet genç bir bayan kendisi. benim ki bir öneri sadece ben memnun kaldım tavsiye edebilirim.
anlık dedikleri; yani söyle karşı tarafın düşüncelerini ruh halini vs çok iyi analiz eder. hatta zeynep'in bana söylediği cümleleri karşı tarafın ağzından duymuştum.Anlik dediklerini teyit edebildiniz mi acaba? Yani emin misiniz ani bildigine?
tarot açılımı yapıyor canım. dm den yazınca bilgi veriyorne bakıyor peki canım?
Yumurta fali bakan Nazifeye tam 1 yıl önce baktirdim. Gelecek ile ilgili dediği hiç birsey çıkmadı. Bir daha tercih etmeyeceğim falcilarin arasına ekledim.Nazifenin numsrasini verebilir misnz?
Safiye hanımın numarası var mı sizdeBeşiktaş safiye nasıl kızlar?
ınstagram kullanmıyorum da fiyat bandı nedir numarası var mıevet evet genç bir bayan kendisi. benim ki bir öneri sadece ben memnun kaldım tavsiye edebilirim.
Yok hayır numarası telefondan bakmıyor telegramıda var galiba. mail adresi var bideınstagram kullanmıyorum da fiyat bandı nedir numarası var mı
Bakım fiyatı ?Yok hayır numarası telefondan bakmıyor telegramıda var galiba. mail adresi var bide
farklı farklı bakımları var 80-115 arasında çeşitliBakım fiyatı ?
Bana da hicbir dedigi cikmamistiYumurta fali bakan Nazifeye tam 1 yıl önce baktirdim. Gelecek ile ilgili dediği hiç birsey çıkmadı. Bir daha tercih etmeyeceğim falcilarin arasına ekledim.
Yumurta fali bakan Nazifeye tam 1 yıl önce baktirdim. Gelecek ile ilgili dediği hiç birsey çıkmadı. Bir daha tercih etmeyeceğim falcilarin arasına ekledim.
Ofisinde bakti bana. Bari %5i çıksaydı. O bile cikmadiNazife eskiden çok iyiydi. 10-15 yıl önce, o zaman herkese bakmazdı, referansa önem verirdi. Son zamanlarda sanırım herkese bakıyor ve bence o sebeple sıradanlaştı.
Sizede mi a4 kağıdına biseyler yazdı.Bana da hicbir dedigi cikmamisti
merhaba özelden yazdım bakabilir misinizGunaydin herkese,
Ben cok iyi birini buldum kizlar. 2 ay once baktirdim ama telefonu kapatasim gelmisti o an icin ama cikti iste cok tuhaf bi sekilde. Herkes sormasin ne dedi nasil oldu falan diye cunku ozel. Ciktiktan sonra paylasiyorum bilginize. Burdan 1 arkadasimla paylastim sadece. Numarasini isteyen yazabilir ama 1 sartla. Herkes paylassin forumda ki birbirimize yardimci olalim. Bu arada Zeynepciler yazmasin, onlarin yorumlarini tahmin ediyorum, cikmadi dicekler.