ben daha geçenlerde gittim boş olana alıyorlar.sabah erkenden gitmek lazım ama biz 11de gitmiştik
evde bkana gıtmek ıyı cesaret ıster ne oldugu belı degılse yaboshayallersmile
yani gecmısımı bildi. olan olayları bildi. olucakları söyledi bekliyorum. mesela dedigi sey bugun ayın 24ü. 22 sinde gittim 14 yada 24 tarıhlerınden bırınde brşey ögreneceksın bırıyle konusacaksın dedi. ve aynen oldu bugun. yavas yavas oluyo dedıklerı umarım hepsi olur ....
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
arkadaşlar beyoğlunda cafe kapriste tasula türkan var gercekten çok ıyı geçmiş süper gelecek 5 üzerinden 4