Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa tamam haklsıın şimdi nerde nasıl kaça diye sorulunca forum doluyor ama ben baktım canga cafe nerde diye ama bulamadım, eh şimdi tarif istemekte haklımıyım haksızmıyım kaydirigubbakcemile3 lütfeeeeeeeeeennnnn:Saruboceq:
25 kahve, 25 tarot, 50 su, 100 yıldızname. Dürümcü babanın olduğu sokakta Bodrum mantıcısının hemen yanı kadınlar kahvesinde bakıyor. Ancak gitmeden randevu almak gerekiyor.
ayrıca 25 TL, kahve iç kapat, kendi 2-3 kart çekiyor zaten ayrıca
sana mesajı attım.:icecream:
Pendik/Nuray teli soran arkadaşlar; bende burdan mesaj atamıyorum..naapcazzzzzz...
Bizde arkadaşımla güle gidiyoruzz... isim biliyor olan biteni biliyor ama biz de verdiği tarihi bekliyoruzzz canımm..
Hele ki sesleniyorum seyhan iyi diyen arkadaşa.... neresi iyi acaba... para tuzağı.... ezberlemiş arkadaşımla bana aynı şeyleri söyledi yani arkadaşıla kaderim aynı mı şimdi... yapmayın arkadaşlarr... para tuzağı SEYHANN... TARIKKK... YUMURTACIIIIII NAZİFE LÜTFEN BİLİNÇLİ bilgilendirelim birbirimizi... Cebimize kastimiz olmasın....
Dejavusu da aynı, duygusu da,,, pelini de insanları kandırmaktan başka birşey yapmıyorlar... pelinin falı 3 - 13 - 23 yada 6 - 16 - 26 istediğin birşey olcakkk hani nerdeeeeee... falv-cılara verdiğim parayla bir stüdyo daire alırdımm...İNSAN KANDIRMACA....
emir azad denilen adama bende baktırmıştım.hayatımda bu kadar negatif enerji aldığım biri olmamıştı ve falı çok kötüydü.bana babamın çok yakında (anlarsınız yazmaya bile elim varmıyor) söylemişti.ne kadar üzüldüğümü söylememe gerek yok sanırım.böyle birşey söylenir mi ya?insan görse de söylemez.neyse ağzımı bozup uyarı almayacağım o adam için.ha ayrıca tarottan azıcık anlayan biri olarak sallamasyon yorumlar yaptığını ekleyeyim.birde fincanı topaç gibi döndürüyor !'^+%&/()=?_