Bugün Symbol Tarık a gittim.Kelimenin tam anlamıyla berbattı.Sakın ama sakın gitmeyin arkadaşlar.Hayatımda bu kadar futursuzca sallayan bir adam daha görmedim.benimle ilgili söylediği bir tane şey bile doğru değildi.Almış eline bir kart kafasına göre yuvarlak lafları sallayıp durdu.Sakın ama sakın derim.Bu sitede methini cok duyduğum icin gittim maalesef,bundan sonra onu öven arkadaşlarla da sonuna kadar tartışmaya hazırım.Çünkü gerçekten çok sinirlendim.Birkaç iyi niyetli insan olduğuna eminim ama bundan sonra övenin hakkında ya reklam yapıyor diye düşüneceğim ya da ne denirse inanıyor diye.Benden size arkadaş tavsiyesi.İsteyen dinlesin.İstemeyen gidip rezilliği kendi görsün.[/QUOT
Arkadasim gitmissin deneyoimlerini paylasmissin yanliz birseyi atlamissin burasii herhangi birisini kotuleme yada ovme yeri degil,kusura bakma ama herkesin akli var sana kotu bana iyi,bana kotu gelen baskasina iyi gelebilir.simdi ovene reklam yapiyor diycekmissin ya ne kadar ayip 500 sayfa geldik biz ama bu uslubu kullanan ilk sen oldun maasallah,simdi bu durumda arkadasim bu senin 3. Mesajin nerden bilecegiz senin kotulemek icin uye olmadigini...bence sakince herkes tecrubelerini paylassin evelallah herkesin kendi akli herkede yeter.500 sayfa var bu kadar agir Yorum yapan bir sen varsin enteresan.ajha bu arada hala konumuz (arik iyidsir yada kotudur degil senin uslubun kusura bakmazsin umarim