- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar fala inmayin kaderde ne varsa oda olacak her seyi allaha havele edin allah her seyi bilendir gorendir.allahdan isteyin ona dua edin zira o kendisine el acanlari geri cevirmez
kizlar birde lübanlinin telefon numarasini istedim ama yardumci olurmusunuz
arkadaşlar,
bugün kandil.
6 sene önce regaip kandili gecesi ettiğim dua aynen kabul oldu. artık sadece Allah'a dua ediyorum. Sadece ondan istiyorum.
fal da baktırıyorum bu arada. benim 3 tane falcım var izmir'de, bu sene içinde üçünün de dedikleri hemen hemen aynıydı. hepsi de istanbul'a taşınacağımı söyledi. işte şimdi buradayım. hem de istediğim şekilde.
sadece Allah'a dua ediyorum. hacılara hocalara türbelere gitmiyorum. fal da baktırıyorum ama kendimi kaptırmıyorum. sadece terapi olsun diye. 3 aydır da fal baktırmıyorum. istanbul'da iyi ve ucuz bir falcı arıyorum.
arkadaşlar,
bugün kandil.
6 sene önce regaip kandili gecesi ettiğim dua aynen kabul oldu. artık sadece Allah'a dua ediyorum. Sadece ondan istiyorum.
fal da baktırıyorum bu arada. benim 3 tane falcım var izmir'de, bu sene içinde üçünün de dedikleri hemen hemen aynıydı. hepsi de istanbul'a taşınacağımı söyledi. işte şimdi buradayım. hem de istediğim şekilde.
sadece Allah'a dua ediyorum. hacılara hocalara türbelere gitmiyorum. fal da baktırıyorum ama kendimi kaptırmıyorum. sadece terapi olsun diye. 3 aydır da fal baktırmıyorum. istanbul'da iyi ve ucuz bir falcı arıyorum.
İstanbul da gittiğim bir medyum var. İsmi Şuleanne .süper ötesii. gittim hayatım değişti, arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederimm
sen gittin mi :))))))))yerimkiiii :)))
Mletem hanımıda serap hanımıda yolladım canımm
İstanbul da gittiğim bir medyum var. İsmi Şuleanne .süper ötesii. gittim hayatım değişti, arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederimm
forumda şuleanne ile ilgili eski yorumlar öyle demiyor ama ??
yerimkiiii :)))
Rica etsem numaralarını bende alabilir miyim? Mailimi yazsam bnada gnderir misin?
Canım forumda çok aktif olamıyorum..eğer göremezsem burdan bana mail atın geri dönerim muhakkak dotseza@hotmail.com..
bir kaç arkadaş attı numaraları ben gönderdim onlara..baktırıcaklar mı veya baktırdılar mı bilmiyorum..ben meltem hanıma p.tesi bktırıcam ve burda yorumlarımı yazıcam..
olur saol ben sana mail atayım o zaman ... Tamam sen bana iletişim için bilgileri gönder pazartesi bakalım nasıl geçicek...?