Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fala inanmayan bir arkadaşım erkek kendisi Bana Bakırköyde Almira kafedeki Enfal i önerdi tarot baktırmış ve adam isim den tutun annesinin kızlık soy adına kadar sölemiş başka arkadaşlarına önermiş onlarda memnun kalmış 2 hafta içinde bende gidicem :) bilginize benden önce giden olursa bilgilendirsin lütfen deneyımını :)
çok mutsuzum...falcıların dedikleri çıkmadı....beni umursamadığını da tamamen öğrenmiş oldum...:gitme:
astrolog yücel bey yükselen bulmada yardımcı oluyor bende tam bilmiyordum 11 ile 1 arası diye biliyordum ve yükselenimi kova zannediyordum ama o hayatımla ilgili bazı yorumlarda bulunarak yükselenimin oğlak olduğunu çıkardı.
umutluperi işin için çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsunkaydirigubbakcemile5
levent tarık gül ve dilek hepsi bana aynı şeyi söylediler zaman konusunda dilek pek bir başarısız idi, levent ve tarıkın yorumları gerçekten çok başarılı ama işin açıkçası ben hala hiçbirinin dediğinin olacağına inanmıyorum hayırlısı:sm_confused:
alevkoooooooo 2 ay oldu gıtmıyorum falaaa ben kurtuldum hamdolsun..3 yıllık bagımlılıgımı attım arkdaslar...
cennet mah. mukadder hanıma gidilebilir yalnız.ailesiyle yaşıyor.