- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
tryamour yıldızada eylülede gittim aylardır falcı falcı gezdiğim olay için eylül olacak yıldız olmayacak dedi her ne kadar üzülsem de benim de cevabım tek. artık türkiyede yıldızı tek gecerim ayrıntıları sonra verecem şimdi cepten yazıyorum
Belki ben de umut etmekten vazgeçerim artık Yıldız sayesinde.
evet canim gitmeden o yorumlari okudum o nedenle sordum eylul hic olmaz dedimi die
asil sasirtici olan ise yildizin soyledigi kisi istanbuldakilerin soledigiyle ayni ama dedim ya 2. gidisimde hepsi fikir degistirdi yildiz ada gitsem belki o da degisir gerci sonuc itibariyle hepsi bu secimi sen yapacaksin diyor ask tarafi agir basanlar bunu sec seni cok seviyor derken digerleri bu adam omur boyu cekilmez yenisini sec diyor yildiz da aska saygim sonsuz ama omur boyu uzulursun dedi
asil ilginc olanda yeni adamin meslegini ismini burcunu herseyini ogrendik de ortada boyle biri hala yok gazeteye ilan mi versem napsam
hoşgeldin alevko :)
ve birde asil onemlisi isle ilgili birizle baslatan bir grup is degisikligi gibi birseyler soyluyor olmasi cok imkansiz yildiz bugun acikladi nasil birsey olacagini o da olmaz gibi ama bakalim bu konuda tum falcilar hemfikir
hosbulduk canim nasil keyifler?
beni sorma karisigim
bende dilek e gittim bu hafta içi. kadıntakık bir vaziyete özlemiş seninki yüzyüze geleceksiniz bitmeyecek filan diyor. bakalım ben çok ihtimal veremesemde bende de böyle. yakın tarih verdi bu sefer çıkarsa haber veririm. ama bana bu ara verdiği tarihler pek çıkmıyor.
onun bana verdiği yaklaşık 12 tarih falan vardı hiçbiri tutmadı sayılarla arası pek iyi değil galiba
yalnız şöyle demişti bu kişi ile temmuz ayında bu konuşmaları yapmazsanız ki yapacaksınız bu kişi kasım ayında tamamen hayatından çıkmış olacak dedi e yapmadık demekki çıkacak böyle falcılık mı olur ya hepsi ihtimalli konuşuyor off off
yıldız bana olumlu birşey söylemedi ki bu kişiyle olmaz dedi açık açık aslına bakarsan doğruları söyledi kadın boşu boşuna umutlandırmadı beni o yüzden seviyorum aslında bu kadını birkaç kişi daha aynısını söyledi ama o deyince daha bir inandım tabi bakalım ağustos ayına kaldıkeyvahedigeldismile
hanımlar günaydın paradiso cafe deki demet hanımı duymuş kuzenim üniversitedeki arkadaşlarının bir tanesinden biraz sert bir hanımmış ben Türkiye ye geliyorum artık Salı günü bu hanıma gidip fal baktıran varmı aranızda paylaşırmısınız lütfen.
merhaba hanımlar içinizde angels cafe deki Burcu Hn a giden var mı.sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?