Ben de en çok fal baktıranlara ve bakanlara musallat olurlar diye biliyorum. O yüzden sık sık gitmek çok sakıncalı. Gerçekten fal bakabilen insanlar ortalık yerde dolaşamıyorlar çünkü o zaman o varlıkları ellerinde tutamıyorlarmış ve zarar görüyorlarmış. Bir de o yüzden yalnızca evinde bakan insanların genelde evleri temiz olmaz. Çok hikaye var bunlarla ilgili..Korkunç şeyler.:bbo:
Ben de en çok fal baktıranlara ve bakanlara musallat olurlar diye biliyorum. O yüzden sık sık gitmek çok sakıncalı. Gerçekten fal bakabilen insanlar ortalık yerde dolaşamıyorlar çünkü o zaman o varlıkları ellerinde tutamıyorlarmış ve zarar görüyorlarmış. Bir de o yüzden yalnızca evinde bakan insanların genelde evleri temiz olmaz. Çok hikaye var bunlarla ilgili..Korkunç şeyler.:bbo:
mydecember, güle git, gerçi kısa bakıyor ama sen ısrarcı ol, ricada bulun. Bir iki şeyimi bildi aptallaştım birden,:1shok: nasıl bilebildi diye, o anda doğru düzgün soru soramadan kendimi dışarıda buldum. sen de bu duruma düşmemek için temkinli git derim.
dilek çoğunlukla yaşanılan şeyleri biliyor fakat tüm küsleri barıştırıyor sanırım :S acaba herkese ayrıldığı sevgilin geri gelecek ve birleşiceksiniz mi diyor.aklımda şüphe oluştu :)
gül'den baya bir kişi memnun kalmış gidenlerden...mesela daha önce hangilerine gittiniz?yani farkı neydi?
offffffff tam kurtulcam derken şu fal işinden...
canım belki çok klasik olacak ama dermansız dert yoktur
eğer sen bu şekilde falcılara gidecek olursan onlar da bir iki laf alırlarsa ağzından yok büyüydü bilmemneydi kandırmaya çalışırlar
bence birilerine anlatmalısın derdin neyse çünkü senin içinden çıkamadığın bu problemde sana yol gösterecek falcılardan daha akıllı insanlar da vardır eminim elimizden gelen bir şey olursa bizler de yardımcı olabiliriz
bununla birlikte kafandaki eğer bir soruysa istiareye yatabilirsin çünkü eğer çevrende kimseden yardım alamamışsan hayrını ve şerrini Allahtan öğrenmektedir bunun maksadı
aylar önce burayı keşfetmemişken bi forum sitesinden istanbulun en iyi falcısı olarak birini bulup gittik iki kişi kadın beni odaya aldı yok ellerini şöyle koy falan sonra patır patır isimleri saydı bundan adam olmaz dedi yolda arkadaşıma birinden bahsediyordum o kişinin ismini söyledi bunla olur dedi o kişiyle ise o faldan sonra sanırım bir kez telde konustum bi daha da hiç görmedim duymadım o kadar kısa sürdü kağıda yazdırdı ve daha ne olduğunu anlamadan kendimi dışarda buldum ama kadının tavrından aklımdan geçenleri okumaya çalıştığını anladım ama yetenek yine de saygı duydum
mydecember, güle git, gerçi kısa bakıyor ama sen ısrarcı ol, ricada bulun. Bir iki şeyimi bildi aptallaştım birden,:1shok: nasıl bilebildi diye, o anda doğru düzgün soru soramadan kendimi dışarıda buldum. sen de bu duruma düşmemek için temkinli git derim.
bahsettiğin kişi nerde?ne kadara bakıyor?
yok kurtulamiycam ben:sinifsinif:
canım o zaman bi gün önceden sorular hazırlayıp gitmek daha mantıklı olur dimi.banada oluyor çünkü,aklımda onca soru varken o bakıyor sor sorunu diyor hiçbişey gelmiyo aklıma sonra pişman oluyorum.
peki süren doldu falan dermi,az ve öz soru sorcam zaten ama umarım kısa kesip yollamaya çalışmaz
benim acayip hevesim kaçtı bu fal konusunda... okuyorum mesela şu çıktı bu çıktı... yok hiç isteğim kalmadı çok şükür:)
aynen elifcikcik aksine bütün tezleri çürütesim geliyor hatat falcıların da hepsini giidip boğasım :1ninca:
bu arada sana fal konusunda frakansımız tutuyor dediğim kadar da varmış yoksa sen ben misin ya da ben sen miyimCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?