İstanbul'da evlilik terapisti

Bende avsiye ediyorum , kendisinden epey memnun kaldık Bahçelievler'de yeri,genç ve dinamik birisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anadolu yakasinda kadikoy-pendik arasi ucretleri ucuk olmayan terapist tavsiyeniz var mi? Bir de cifte gore degisir sanirim ama kac seans surecegi, seans basi ucret oliyor herhalde

saglık_olsun kadıköy - pendik arasında ücreti uçuk olmayan bir terapist bulabildin mi ?
Bende arıyorum ancak netten bulup gitmek yerine tavsiye üzerine gitmeyi istiyorum.

Ben reklam yapıyorum !

Merhaba Meriç hanım acaba bana numarası verebilirmisiniz iletişime geçsek sizinle

Anadolu yakasinda kadikoy-pendik arasi ucretleri ucuk olmayan terapist tavsiyeniz var mi? Bir de cifte gore degisir sanirim ama kac seans surecegi, seans basi ucret oliyor herhalde

üsküdarda 300tl habibe aykan ismi çalışma alanları

AİLELERE YÖNELİK HİZMETLER

Aile İçi Şiddet
Aile İçi İletişim Sorunları
Boşanma Süreci
Çocuklarla İlgili Sorunlar
Evlilik Öncesi Süreç
Cinsel İşlev bozuklukları
-vajınusmus,
-erken boşalma,isteksizlik,kuruluk, cinsel ilişkide ağrı,orgazm olamama sertleşme sorunları, iktidarsızlık,

BİREYSEL PSİKOLOJİK DESTEK HİZMETLERİ
Aldatma-Aldatılma
Boşanma Travması
Depresyon
Yas Süreci (Bir Yakının Kaybı, Ayrılık)
Panik Atak
Özgüven Kazanımı ve Motivasyon
Fobiler(uçak,okul, karanlık,sosyal, yalnızlık, hayvan, asansör v.s)
Travma Sonrası Stres Bozukluğu
Bilgisayar Bağımlılığı
Anksiyete (Kaygı) Bozukluğu
İlişki Danışmanlığı
Kişilik Bozuklukları (örgütlenmeleri)

ÇOCUK VE ERGENLERE YÖNELİK HİZMETLER

Dikkat Eksikliği
Dikkat Dağınıklığı
Okul ve Ailede Uyum Problemleri
Okul...

Ben Evli ve çocuklu yum Sürekli bir danışanım var çocuğumla da ilgilenir zeka testini felan hep o yapar. Bizde ilk evlendiğimizde sorunlar yaşamıştık eşimle oluyor yani bunlar önemli olan birşeyleri gönülden istemek tabi birde kısmet!! Bunlar için gittiğimde tanıştık.

Merhaba,

Size aile terapisti olarak önereceğim kişi konusunda uzman yurtdışında araştırma yapmış deneyimli biri telefonu bulunmuyor. Ama internet sitesi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Ben reklam yapıyorum !

Gizem hanımin iletişim numarası var mı acaba sizde hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…