Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Meriç hanım acaba bana numarası verebilirmisiniz iletişime geçsek sizinleCanım bakırköyde biryer biliyorum ben de. Orada psikolog Gizem Hanım var. Özel mesaj atabilsem sana numarasını verirdim ama malesef yazamıyorum istersen mailini ver sana yollayayım iletişim bilgilerini. Zor durumdaki insanlara çok yardımcı oluyor çok indirimli görüyor. Özellikle çift terapisinde uzman gerçekten işini biliyor. Biz eşimle ona cinsel sorunlar için gitmiştik ama aynı zamanda çift terapisi de gördük ve diyebilirim ki bakış açımız ve birbirimize yaklaşımımız tamamiyle değişti. Fayda göreceğini düşünüyorum.
Anadolu yakasinda kadikoy-pendik arasi ucretleri ucuk olmayan terapist tavsiyeniz var mi? Bir de cifte gore degisir sanirim ama kac seans surecegi, seans basi ucret oliyor herhalde
Canım bakırköyde biryer biliyorum ben de. Orada psikolog Gizem Hanım var. Özel mesaj atabilsem sana numarasını verirdim ama malesef yazamıyorum istersen mailini ver sana yollayayım iletişim bilgilerini. Zor durumdaki insanlara çok yardımcı oluyor çok indirimli görüyor. Özellikle çift terapisinde uzman gerçekten işini biliyor. Biz eşimle ona cinsel sorunlar için gitmiştik ama aynı zamanda çift terapisi de gördük ve diyebilirim ki bakış açımız ve birbirimize yaklaşımımız tamamiyle değişti. Fayda göreceğini düşünüyorum
Gizem hanımin iletişim numarası var mı acaba sizde hala?Canım bakırköyde biryer biliyorum ben de. Orada psikolog Gizem Hanım var. Özel mesaj atabilsem sana numarasını verirdim ama malesef yazamıyorum istersen mailini ver sana yollayayım iletişim bilgilerini. Zor durumdaki insanlara çok yardımcı oluyor çok indirimli görüyor. Özellikle çift terapisinde uzman gerçekten işini biliyor. Biz eşimle ona cinsel sorunlar için gitmiştik ama aynı zamanda çift terapisi de gördük ve diyebilirim ki bakış açımız ve birbirimize yaklaşımımız tamamiyle değişti. Fayda göreceğini düşünüyorum.