Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar
istanbulda bütcemizi zorlamayacak( ikimizinde ssk'si var)
evlilik terapisti önerinilerinizi rica ediyorum.
birbirimizi seviyoruz ama sorunlarla huzursuzluk yasamak insani kahrediyor
huzur istiyoruz.
fiyati uygun psikolog önerinizi bekliyorum
tesekkürler
canım sana istanbul bağcılarda hakan yalmman adlı evlilk terapistini önerriim biz muhafazakar bir ayleyiz bize göre çok uygundu ama sizin kini bilemem ama ben çok memnun kaldım...
bagcilarda nerede canim
tam olarak adresi verbilir misin?
bana uyuyor
fiyati nedir?
ilgin icin tesekkür ederim
merhaba arkadaslar
istanbulda bütcemizi zorlamayacak( ikimizinde ssk'si var)
evlilik terapisti önerinilerinizi rica ediyorum.
birbirimizi seviyoruz ama sorunlarla huzursuzluk yasamak insani kahrediyor
huzur istiyoruz.
fiyati uygun psikolog önerinizi bekliyorum
tesekkürler
Canım bakırköyde biryer biliyorum ben de. Orada psikolog Gizem Hanım var. Özel mesaj atabilsem sana numarasını verirdim ama malesef yazamıyorum istersen mailini ver sana yollayayım iletişim bilgilerini. Zor durumdaki insanlara çok yardımcı oluyor çok indirimli görüyor. Özellikle çift terapisinde uzman gerçekten işini biliyor. Biz eşimle ona cinsel sorunlar için gitmiştik ama aynı zamanda çift terapisi de gördük ve diyebilirim ki bakış açımız ve birbirimize yaklaşımımız tamamiyle değişti. Fayda göreceğini düşünüyorum.
merhaba,
bakırköyde bulunmaktayım gizem hanım'dan memnun olduğunuzu ilettiniz.ne kadar ücret almakta ve branş alanı nedir.bakırköyün neresinde bulunmakta
merhaba;
Topic acılalı yeni olmus ancak benim de istanbul avrupa yakasında iyi bir aile terapistine ihtiyacım var.
maalesef bu konuda iyi referans alabilecegimiz yerler pek yok ve boyl eonemli bir konuda yardımıza ihtiyacım var.
mu cok mahrem bir konu oldugu icin kimse paylasmıyor yada belki gidilen terapistler bizler icin dogru kisiler olmuyor.
ilginizi bekliyorum.
allah herkese huzurlu bir yuva versin.
sevgiler...
Canım Meric paylaşmış terapistini. Ben de onun önerdiği terapiste gidiyorum ama çift terapisi için değil şuan bireysel terapi alıyorum. Çok başarılı ve de genç bir psikolog hanım. Çift terapisinde de başarılı olduğunu biliyorum çünkü seansım sırasında, haftada 3 gün sırf çiftlerle çalıştığını söylemişti söz arasında. Demekki iyi millet gidiyor. İnternetten aratırsan bulabilirsin rahatça iletişim bilgilerini. Umarım bir faydası olur.
Pelinem,
bende gizem hanıma basladım. aslında aile terapisti olarak kendisine basvurdum ama eşim benden boşanmayı kafasına koymus,
yani buna fırsatım klamadı maalesef ancak bosanma surecini rahat atlatmam icin gizem pekcan hanım bana yardımcı olacak ve bende cok memnun kaldım. işini iyi yapan problemi cabuk tesbit eden izleyiciyi yolu belirleyen ve bunları yaparken sizin karakter yapınızıda dikkate alan bir bayan. calıstıgı ofis osman beyde ebe sokak ta.
cok tesekkur ederim. ve bende ihtiyacı olan evliligini kurtarmak icin ugrasan bayanlara gec olmadan kendisi ile irtibata gecmelerini oneririm.
Ben yapamadım arkadaslar ama siz yapın.
sevgiler
Canım benim aynı şekilde ben de Psikolog Gizem Pekcan hanıma gidiyorum. Ben fobilerim ve bazı takıntılarım için gidiyorum. Senin de dediğin gibi çok yardımcı ve insana bakış açısı sağlıyor. Sen devam et tatlım boşanmaya karar vermiş olman herşeyin sonu değil. Hayat devam ediyor tüm zorluklara rağmen. Bu süreci rahat atlatman için sana çok destek olacaktır. Sakın umutsuzluğa kapılma herşey biz insanlar için hayatta. Her zorulukta bir şekilde atlatılıyor. Önemli olan evliliğinin bitmesi değil bundan çıkardığın dersler ve hayatına kattıkların. En doğrusunu yapmışsın bu süreçte destek almakla bu kararlılığa devam. Umarım en kısa zamanda huzura kavuşursun.