İstanbul'da estetik ve plastik cerrahlar ve fiyatlar

prenses-eylul

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
112
93
Arkadaşlar merhaba İstanbul'da meme silikonu yapacak fiyat estetik ve plastik cerrahlar a görüşlerinize ihtiyacım var bu konuda hem beni hem takip edenlere yardımcı olurmusunuz güncel bilgi yok çogu eski konular okumaktan beynim sulandı vallahi geçmiş tarihler ve fiyatlar farklı.

Evet doktorlar görüşmeden fiyat vermiyo,fiyat almak için de hepsiyle görüşmek zor.Bende hem iyi bi doktora hem butceme uygun bi yerde olmak istiyorum. Esteworld la intentten görüştüm ortalama 6 bin net vermediler fiyat bi de 6 taksit yapıyorlar bilginiz olsun...

Evet doktorlar görüşmeden fiyat vermiyo,fiyat almak için de hepsiyle görüşmek zor.Bende hem iyi bi doktora hem butceme uygun bi yerde olmak istiyorum. Esteworld la intentten görüştüm ortalama 6 bin net vermediler fiyat bi de 6 taksit yapıyorlar bilginiz olsun...
Canım Teşekkür ederim verdiğin bilgi için fiyatlar çok yüksek gerçekten. Kampanya yapan doktor da yok..

Yok gerçekten ama ben kafama koydum yaptiricam isteyen herkese de nasip olsun ins
Kesinlikle bende çok kararlıyım ya olacak ya olacak.. Kk da Ayşegül sivri yi tavsiye ettiler instagram da sayfasına fotolara baktım harika bir hastasına 5 bin fiyat vermiş benim için çok uygun ama ulaşım konusunda zorlanıyorum.. Umarım en kısa zamanda hayallerimiz gerçekleşir..

Kesinlikle bende çok kararlıyım ya olacak ya olacak.. Kk da Ayşegül sivri yi tavsiye ettiler instagram da sayfasına fotolara baktım harika bir hastasına 5 bin fiyat vermiş benim için çok uygun ama ulaşım konusunda zorlanıyorum.. Umarım en kısa zamanda hayallerimiz gerçekleşir..
Amin ins ben de baktım ona çok tatlı bi kadın gerçekten fiyatida iyi evet ama anadolu yakasında kalıyo ben avrupa yakasindayim kontrol falan o kdr yol uzak geliyo o yüzden başka bi doktor bulmaya çalışıyorum istediğimiz gibi birini ins en kısa zamanda buluruz

Aysegul hanıma çok yorum yok burda sadece adı gecıyor nette yok hıç 1 2 tane belki ve geçmişine baktım mesleki tecrübe çok az esının mesela bayagı çalışmış hastanelerde fılan ama Aysegul hanım pek yok düşündürüyor benı

Aysegul hanıma çok yorum yok burda sadece adı gecıyor nette yok hıç 1 2 tane belki ve geçmişine baktım mesleki tecrübe çok az esının mesela bayagı çalışmış hastanelerde fılan ama Aysegul hanım pek yok düşündürüyor benı
İnstagramda baya resim koymus yaptığı operasyonlarla ilgili ama işte hayatta 1 kere olucak şey için iyice araştırmak istiyo insan

Estethica hastanesine agustosu 25 amelyat olucam, agustos ayi icin kampanya var yuvarlak. Silikon 4.950 tl damla silikon 5.900. Tl fiyat verdiler

Netten Estetıca sıkayet yazın çıkıyor genel olarak şikayet Estetıca sadece meme ameliyatı yapılmıyor sanırım herşey yapılıyor memede vardı gercı şikayet Google yazın araştırın arkadaşlar forumlara bakın
Daha karar aşamasındamısın kuzu varmı bi gelişme, çık gez hergün bir doktorun kapısını çal valla burda 3-5 doktor var onlarında randevuları full 1 ay boyunca randevu için aradığım oldu.Ah istanbulda oturcaktım kiii :KK70:

Daha karar aşamasındamısın kuzu varmı bi gelişme, çık gez hergün bir doktorun kapısını çal valla burda 3-5 doktor var onlarında randevuları full 1 ay boyunca randevu için aradığım oldu.Ah istanbulda oturcaktım kiii :KK70:
Inanırmısın yaptırmaya ıhtıyavım var lüksten öte mecburi ama nıyeyse korktum ya o kesikler ameliyat fılan ya çıkamazsam çocuklar var bırde offf çok istıyordum ama doktor pürüz çıkınca acaba dedım bırseymi olacak Allah önüne durdu fılan offfffff yaaaa :110::olamaz:

Inanırmısın yaptırmaya ıhtıyavım var lüksten öte mecburi ama nıyeyse korktum ya o kesikler ameliyat fılan ya çıkamazsam çocuklar var bırde offf çok istıyordum ama doktor pürüz çıkınca acaba dedım bırseymi olacak Allah önüne durdu fılan offfffff yaaaa :110::olamaz:
:KK70: Bacım ne bu panik bişeycik olmaz Allahın izniyle gerçekten ihtiyacımız var böyle tahta yaşanmazki ,beni hep evlenince yada cocuktan sonra büyür diye kandırdılar yoksa ben 18imden sonra yaptırırdım dahada beklemem öleceksem memeli öleyim:-)

X