Istanbul'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

özel mesajını açabilir misin?

Özel mesaj sistemini aktif hale getirdim bilgilerinden faydalanmak isterim şimdikten teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

Aslında dr.mehmet bayramiçli , dr.fatih dağdelen ve dr.naci çelik arasında gidip geliyorum
ama mehmet bayramiçlinin alanında uzman olması dikkatimi çekiyor ama onun hakkında bilgi edinemedim en azından bir hastasına rastlamadım.

Bizzat kendisine ameliyat olmuş biri olarak Dr Fevzi Yavaş gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.Ben kendisine A tv de yayınlanan BAMBAŞKA BİRİ adlı programda yaptığı ameliyatlar ile tanıdım ve yaptığı ameliyatlar Türkiyede aylarca konuşuldu

Merhaba canım epeydir dr araştırıyorum,fevzi beyle ilgili açıklamaların dikkatimi çekti.hangi hastanede yapıyor ameliyatlarını? bi de göğüs büyütme konusunda fiyatları nasıl ?bilgilendirirsen sevinirim...simdiden teşekkürler

siss merhaba Dr Fevzi Yavaş ameliyatlarını genellikle İsviçre Hastaneside yapıyor.Ücret konusunda ise ben ameliyat olalı 3 yıla yakın oldu sanırım fiyatlar değişmiştir.İstersen netten telefonlarını bulup bizzat kendisinden arayabilirsin öyle paragöz birisi değildir. selamlar canım

herkese merhaba..Benim burnum kırık ve şekli çok bozuk olmamasına rağmen yinede dikkatli nakınca yamuk olduğu anlaşılıyor. Hasan Poyraz da ameliyat olmayı düşünüyorum bu doktor hakkında bilgisi olan var mı??

dr.naci çelik'i kesinlikle tavsiye ederim.kendisiyle görüşmeden karar vermeyin bence.gerçekten işinde çok titiz,insancıl ve başarılı.erenköydeki yeni kliniğine hem kontrol hem de bir arkadaşımı göstermek için gittim geçenlerde ameliyat sonrasındaki tavrı ile önceki tavrı arasında hiçbir fark yok.bir çok doktorun öncesi ve sonrası nasıl değiştiklerini hep duyardım.

Kesinlikle Dr. Naci Çelik derim.. 2 sene önce bana meme büyütme ve liposuction, 1 arkadaşıma burun birine de meme dikleştirme ve liposuction ameliyatı yaptı. Hepimiz süper hatunlar halinde geziyoruz.:)))

Hasan Poyraz da geçen salı ameliyat oldum bugün alçım çıktı ve aynaya baktığımda inanamadım sonuç o kadar mükemmel ki anlatama herkese tavsiye ediyormhihoyyyt

estetık deyınce DR. FUAT YUKSEL dir. ben bır ay once yaptırdım. Bu kadar mı mukemmel olur ınsan. ılgısı alakası yaptıgı ısler super bırı herzaman tavsıye edebılecegım bır dr. ama ne yazık kıı tanıyan cok kısı yok dıger ınsanlar gıbı medya dr degıl eger kendınızı sevıyor paranız sızın ıcın onemlıysee ve dogal olsun dıyorsanız

tek adres PRF. DR FUAT YUKSEL

cnm sen ne ameliyato oldun fuat bey e..?

kizlar bende amerikadayim ve mayista istanbula gelicem ailemin yanina bu arada meme asimetrisi ameliyatida olmak istiyorum aklimda sadece baris cakir vardi burayi okuyunca fuat yukseli de arastirdim google dan o da iyi gibi ama uzaktan olmuyor tabi yuz yuze gorusmek gerek bu iki doktora da meme kucultme ameliyati olan var mi birde fiyat cok onemli benim icin insallah ucuk fiyatlar vermiyorlardir fiyat konusunu bilen var mi?

slm arkadaslar,
ben almanyada yasiyorum. Agustosta türkiyeye meme kücültme ameliyati olmak icin gelmeyi düsünüyorum. Bana tavsiye edebileceginiz bi doktor varmi?
Suan naci celik te olmayi düsünüyorum?
Naci celikte meme kücültme ameliyati olan varmi?

Tesekkürler

benim arkadaşım yaptırdı ve çok çok memnun..

benim arkadaşım yaptırdı ve çok çok memnun..
.
Tesekkür ederim. Ne kadar ödedi tahminen biliyormusun? Bana bir hafta kalman yeterli dedi ama bana kisa geliyor, sonradan komplikasyon cikar diye korkuyorum. Arkadasinda komplikasyon ciktimi? Ters T kesimi yapmiyorumus naci bey sadece dikey bi iz kaliyormus ve 6 ay sonra dikisleri düzeltmek gerekebilirmis, bu konuda bi bilgin varmi?
Cevabin icin tekrar tesekkürler.
Selamlar

mrb arkadaşlar ben yeni katıldım kaş ektirmek istiyorum aranızda ebru şallının kaşlarını hangi cerraha yaptırdığını bilen varmı? Kaş ekimi yaptıran varsa kimi tavsiye eder

Merhabalar;
Ben de Cuma günü protez ameliyatı olacağım. Bir arkadaşım Barış beye geçen sene meme dikleştirme ameliyatı oldu, protez de istedi ama doktor bey meme dokun yeter diye koymamış. Sonucu çok hoş değil, göğüsleri pelte gibi yayıldı,tekrar ameliyat oldu geçen hafta. Hem protez kondu,hem izler düzeltildi. Doktor beyi tanımam ama sadece yazayım dedim, belki benim arkadaşta problem vardı.

of araştırmaktan başım ağrıdı resmen bi sürü dr lada görüştüm öyle kararsızımki hasan poyraz düşünüyorum hasan beyle ilgili memnunsuzluk yaşayan varsa iyilik yapmak için cevap versin nolur ne zor işmiş bu böyle en meşhur onur erolun bile 6. kez yaptığı başarısız ameliyetlar varsa neye güveneceğizki dr larda yaptıkları kötü ameliyatları gizliyor iyi ameliyatların resimlerini ortaya koyuyorlardır ayrıca güven vermeside önemli değil önemli olan verdiği güvene layık olması konuşma kabiliyeti iyi olan bi dolandırıcıda güven verebilir ! resmen kumar bu gerçekten iyi bi dr nasıl anlaşılır çalıştığı hastanenin meşhur olmasındanmı yoksa yurtdışında ihtisas yapmasındanmı yoksa profesör olmasındanmı ? allah yardımcımız olsun becerisi az olduğu halde para kazanmak için ben herkesden iyi yaparım diyenlerin eline düşürmesin a.s.

çok haklısın.. iyi olan doktoru hastaları över..

ayrıca aklınızda olsun en iyi plastik cerrah hasta geri çevirebilendir. siz isteseniz dahi size uymadığını düşünüp yapmayan dr iyidir..

selam,bende burun ve göğüs amelıyatı oldum ıkısıde ayrı oldu buruna 4 yıl oldu,göğüs ise 2 yıl oldu.İkisindende memnunum hastanem ıse atasehır şifa :) İrfan bey. Zaten tek doktor. Aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…