- Konu Sahibi ebru gunay
-
Merhaba arkadaşlar. Hollanda'da yaşıyorum. Burun ve meme ameliyatı olucam 1 sonra İstanbul'a geleceğim.Bana İstanbul'da güvenebileceğim iyi bir estetik doktoru ismi önerin lütfen
canım bende senin gibi iki ameliyat birden olucam bütün formu hatm ettim valla bütün doktorlarla görüştüm en cana yakın gelen fuat bey oldu sağolsun çok ilgilendi halada ilgileniyor bende istanbulda olmadığım için görüşmede herşey yolunda giderse ertesi gün ameliyatımı yapmaya söz verdi tabi buda bei çok sevindirdi paragöz bir doktor değil ona yaptıranlarla görüştüm ameliyat sonrasıda ilgisi aynen devam ediyor diyorlar hiçbiride şu aksilik oldu demedi benim için öenmli olan ilgisi ve yaptığı işler sende bir görüş nette cep telefonu var istediğini sor sıkılmadan yanıtlıyor sağolsun nasıl sıkılmıyor aklım almıyor bazen biraz fazla ince eleyip sık dokudumda ben :kedi:
arkadaşlar merhaba kardeşim silikon ve burun ameliyatı olmak istiyor. her ikisinide aynı dr de yapmak daha iyi olur fikirleriniz neler, tavsiyeleriniz ?
teşekkür ederim
Şu an yaptırdığı göğüslerden sorun yaşayan var mıı ???
1 gün sonra Barış Çakır a silikon yaptıracağım. Kas zarı altına damla düşünüyorum.
Önerilerinizi dinlemek isterim. Çekeceğim ağrı ve ameliyat sonrasında dikkat etmem gereken noktalar neler olur ?? İnanılmaz bir stres altındayım önemli konuları atlamak istemiyorum. En iyisi yaşayan bilene sormaktır diye düşünüyorum
Hoşçakalın.
Oralet
Öncelikle merhaba siteye olan yabancılığımdan yeni okuyorum yorumunu.
Kas zarı altı kararımı - kas altına yaptıranlara nazaran şans olarak nitelendiriyorum. Benim ameliyatım çok rahat geçti aynı gün yemeğimi yemeye başladım. Senin de dediğin gibi öldüm bittim dedirtecek ağrım olmadı, ağlatacak kadar bir ağrım olmadı diyeyim hatta. Ben kendime çok narin davrandım mümkün olduğunca kendimi yormadım :)) dediğin gibi ağrısız ve kansız bir operasyon oldu. 290 cc uygun gördük Barış Bey'le. Ben olmuşken biraz 340 lara gözümü diker gibi oldum ama hem doğal durmaz hem de bakım olarak daha zorlanırım diye o kadar uçmadımdün bandajlarım çözüldü görüntüden hoşnut yaşıyorum. Sen peki mutlu musun şu anki halinle ? :)
of araştırmaktan başım ağrıdı resmen bi sürü dr lada görüştüm öyle kararsızımki hasan poyraz düşünüyorum hasan beyle ilgili memnunsuzluk yaşayan varsa iyilik yapmak için cevap versin nolur ne zor işmiş bu böyle en meşhur onur erolun bile 6. kez yaptığı başarısız ameliyetlar varsa neye güveneceğizki dr larda yaptıkları kötü ameliyatları gizliyor iyi ameliyatların resimlerini ortaya koyuyorlardır ayrıca güven vermeside önemli değil önemli olan verdiği güvene layık olması konuşma kabiliyeti iyi olan bi dolandırıcıda güven verebilir ! resmen kumar bugerçekten iyi bi dr nasıl anlaşılır çalıştığı hastanenin meşhur olmasındanmı yoksa yurtdışında ihtisas yapmasındanmı yoksa profesör olmasındanmı ? allah yardımcımız olsun becerisi az olduğu halde para kazanmak için ben herkesden iyi yaparım diyenlerin eline düşürmesin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?