Lazer Epilasyon İstanbul'da En İyi Epilasyon Merkezi Nerede?

L

lipton

Ziyaretçi
Arkadaşlar,bu sene kışın lazere başlamayı düşünüyorum.Tek çarem lazere bakıyor.Çünkü acayip ve çok hassas cildim var.17 yaşımdayım.Şimdiye kadar hangi yöntemi denediysem sivilce,batık vss şeylerle karşılaştım ve geçmiyorlar bile:KK43:
Yalnız istde nerde yaptıracağımı bilmiyorum.Biraz da korkuyorum,herkes parası için çok fırsatçı olmuş.Öncelikle internetten araştırdım.Lazer yaptıracağınız yerde dermatolog yada plastik cerrahi uzmanı kesinlikle olacakmış,işlem öncesi oraya gittiğinizde lazere uygun olup olmadığınıza bakmaları gerekiyormuş.Güzellik merkezlerinde yapılan lazerler çok ama çok tehlikeliymiş ve lazer cihazlarından ıpl cihazı da çok tehlikeliymiş,bu cihazdan yanma şikayetleri olanlar çokmuş.Ayrıca lazere başlamadan önce tüyleri kesinlikle almamalıymışız.Eğer bir lazer merkezine gittiğinizde sonuç olarak ufacık bile cildinizde bişey olsa o yeri değiştirmemiz gerekiyormuş.(İnternette yazılanlar böyle)

Benim gibi cildiniz çok hassassa,sivilce,batık gibi şeylere karşı açıksa gittiğiniz ve memnun kaldığınız lazer merkezlerini yazar mısınız?Reklam olacaksa özelden de mesaj atabilirsiniz.Yardımlarınıza çok ihtiyacım var,şimdiden teşekkürler.

Canım ben gittiğim yerden çok memnunum para için yapmıyolar eminim bilinçli yapan kişiler sonuçtada çok güzel aalmalar war bitti sayılır bakırköyde yaptırıyorum istersen yardımcı olurumopuyorumnanaktan

Canım ben gittiğim yerden çok memnunum para için yapmıyolar eminim bilinçli yapan kişiler sonuçtada çok güzel aalmalar war bitti sayılır bakırköyde yaptırıyorum istersen yardımcı olurumopuyorumnanaktan

bu bakırköydeki yer tam olarak nerde acabaa?bana da yardimci olurmusun?hihoyyyt:eek:

çoook tesekkur ederim canm fiyatları hakıında ne soleyebilirsin? bende gdip acilen kurtulmak istiorm:):)ama aklıma takılan sorular war işte mesela işlemler doktor tarafından mı uygulanıyo yoksa ordaki her hangi bi yetkili mi yapıyo? beni biras aydınlatabilirsen cook mutlu olurum ya(biras da utanıyrum zaten gtmeye :) )şimdiden cok tesekkurlerr:)

Ben de Bakırköy'de Town Center'ın hemen yanında bir merkez var oraya yaptırıyorum. Daha önce denediğim yerler de olmuştu ama burdan çok memnunum. ışyerimden arkadaşlar da oraya gidiolar. Nişantaşı gibi merkezi ve elit yerde de şubeleri var. Fiyatlar da makul, gayet normal. Mesela ben çene için gidiorum, 30 lira. Geçen sene de aynıydı bu sene de aynı. Koltukaltı da 40 sanırım. Buranın en sevdiğim yönü, her seanstan önce ellerinde bi aletle kıl yapını ve cilt yapını, rengini ölçüolar. Buna göre lazer şiddetini ayarlıolar. Ve gerçekten bu işi para amacıyla yapmıolar. Benim mesela yüzümde birkaç tane siyah kalın tüyler var, dierleri gri ve daha ince. Birkaç tane siyah tüy için lazer epilasyon yapmadılar. Çünkü daha ince olanları uyarabilir onları da kalınlaştırabilirmiş. Yanaklarım için iğneli epilasyona gitmemi tavsiye ettiler o yüzden. Bu kadar içten ve ilgili davrandıkları için herkese tavsiye ederim.

SıPRU.... daha ince. Birkaç tane siyah tüy için lazer epilasyon yapmadılar. Çünkü daha ince olanları uyarabilir onları da kalınlaştırabilirmiş. Yanaklarım için iğneli epilasyona gitmemi tavsiye ettiler o yüzden. Bu kadar içten ve ilgili davrandıkları için herkese tavsiye ederim.

SıPRU arkadaşımıza katılıyorum her merkez bu şekilde davranmaz incleri için gerçektende iğneli yapılması gerek burda hem lazer hem iğneli çalışılması gerek

amerikan lazer epilasyon merkezlerini tavsiye ederim,uzman kişiler tarafından hem lazer hem iğneli uygulatma şansınız varibirde kk üyelerinede indirimli

slm arkadaslar bu bakirkoy deki merkezin tam olarak adresini bilen varsa bana da bi yardimci olabilir mi ipl yapiliyor dmei orda bi de fiyatlri nasil ?? cevap verirseniz sevinirim

Ben de Bakırköy'de Town Center'ın hemen yanında bir merkez var oraya yaptırıyorum. Daha önce denediğim yerler de olmuştu ama burdan çok memnunum. İşyerimden arkadaşlar da oraya gidiolar. Nişantaşı gibi merkezi ve elit yerde de şubeleri var. Fiyatlar da makul, gayet normal. Mesela ben çene için gidiorum, 30 lira. Geçen sene de aynıydı bu sene de aynı. Koltukaltı da 40 sanırım. Buranın en sevdiğim yönü, her seanstan önce ellerinde bi aletle kıl yapını ve cilt yapını, rengini ölçüolar. Buna göre lazer şiddetini ayarlıolar. Ve gerçekten bu işi para amacıyla yapmıolar. Benim mesela yüzümde birkaç tane siyah kalın tüyler var, dierleri gri ve daha ince. Birkaç tane siyah tüy için lazer epilasyon yapmadılar. Çünkü daha ince olanları uyarabilir onları da kalınlaştırabilirmiş. Yanaklarım için iğneli epilasyona gitmemi tavsiye ettiler o yüzden. Bu kadar içten ve ilgili davrandıkları için herkese tavsiye ederim.

Canım yazdıklarını okudum İletişime geçebilir miyiz canım
Lazer hakkında hiç bir bilgim yok sormam gereken bazı sorular var.
1) Koltukaltı için düşünüyorum (normaldede çok seyrek az denecek kadar az diğer yerlerde çıkmasına sebep olmaz herhalde)
2) Ücret hala 40dır herhalde msjın yeni çünkü.
3) ÖZelde ismini falan verebilir misin?
4) Tedaviden sonra herhangi bi iz kalıyor mu?buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Canım yazdıklarını okudum İletişime geçebilir miyiz canım
Lazer hakkında hiç bir bilgim yok sormam gereken bazı sorular var.
1) Koltukaltı için düşünüyorum (normaldede çok seyrek az denecek kadar az diğer yerlerde çıkmasına sebep olmaz herhalde)
2) Ücret hala 40dır herhalde msjın yeni çünkü.
3) ÖZelde ismini falan verebilir misin?
4) Tedaviden sonra herhangi bi iz kalıyor mu?buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Canım özel mesaja kapatmışsın profilini, mesajda yazamadım... Burdan cevaplayayım sana... Koltukaltı, kılların olması normal olan bir yer. Ben yüzüm için gidiorum. Yüzde olması anormal tabii.. O yüzden koltukaltında öle bi sorun olmaz, için rahat olsun. Ücret 40 evet, değişiklik yok. Tedaviden sonra hiçbir iz kalmaz lazerde, bu konuda da için rahat olsun yerimseniben

özel mesajını açarsan sana ismini telefon numarasını verebilirim :1hug:

amerikan lazer epilasyon merkezlerini tavsiye ederim,uzman kişiler tarafından hem lazer hem iğneli uygulatma şansınız varibirde kk üyelerinede indirimli

yeni bir paket hazırladık kısa bir süre için kk özel,koltukaltı genital 6 seans 400 nakit çok uygun ,bilgi alabilirsiniz arkadaşlar

Ben de Bakırköy'de Town Center'ın hemen yanında bir merkez var oraya yaptırıyorum. Daha önce denediğim yerler de olmuştu ama burdan çok memnunum. İşyerimden arkadaşlar da oraya gidiolar. Nişantaşı gibi merkezi ve elit yerde de şubeleri var. Fiyatlar da makul, gayet normal. Mesela ben çene için gidiorum, 30 lira. Geçen sene de aynıydı bu sene de aynı. Koltukaltı da 40 sanırım. Buranın en sevdiğim yönü, her seanstan önce ellerinde bi aletle kıl yapını ve cilt yapını, rengini ölçüolar. Buna göre lazer şiddetini ayarlıolar. Ve gerçekten bu işi para amacıyla yapmıolar. Benim mesela yüzümde birkaç tane siyah kalın tüyler var, dierleri gri ve daha ince. Birkaç tane siyah tüy için lazer epilasyon yapmadılar. Çünkü daha ince olanları uyarabilir onları da kalınlaştırabilirmiş. Yanaklarım için iğneli epilasyona gitmemi tavsiye ettiler o yüzden. Bu kadar içten ve ilgili davrandıkları için herkese tavsiye ederim.

banada tel verirmisin oranın

bağdat caddesindeki mar-med estetik ve güzellik merkezine sakın gitmeyin

hem yaktılar iz kaldı
hem de kıllar aynen duruyor
bir de başlarken garantili ve ortalama 4 seans olduğunu söylemişlerdi
hepsi yalan
ben yandım siz yanmayın
paramı da vermediler
ben garantili ve kısa sürede bitiyor diye gitmiştim
ama hep yalan söylemişler
aman diyim dikkat edin

bakırköyde ki merkezin adını bende alabilir miyim mümkünse opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
aa sanırım isim vermekkte bi sakınca yok... İsmi Epiderm arkadaşlar...

KIzlar ben avrupa yakasında taşındım ama hala anadolu yakasındaki merkezimden vaszgeçemedim okadar yol gidiyorum her seferinde ama değer oraya gerçekten çok elit insanlar zaten estetik merkezi diye geçiyor heryer kadar ucuz değil belki fiyatları ama hakkını veriyorlar gerçekten fizsanda olsa yine oraya dewam edeceğim sanırım zaten çok sonuç ALdım azaldığı için indirim yaptılar şu ara yüzde 25 indirimli çünkü yeni bir merkez açtılar isteyenlere fiyat tarifesini verebilirim yada adresini göztepede mütiş temiz ve elit biyer doktorumuz zaten plastik cerrah lazer yapan bayan ise 50 yasında bu işin uzmanı

ve kesinlikle ıpl kullanayın fiyatlar çok ucuz ama artık kuaförlerde bile var çünkü doktor diploması falan gerektirmiuo ve sonuçta alınmıyormuş benim eşim de doktor ve kesinlikle önermiyor aletin allexsandre olması lazım

X