• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSTANBUL'DA Düğün öncesi ALBÜM için en KALİTELİ FOTOĞRAFÇI?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ok27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ok27

Ziyaretçi
Düğün öncesi albüm fotoğrafları çok önemli,sürekli bakılacak fotoğraflar,dışmekanda çekilmesini arzu ediyorum,avrupa yakasında bildiğiniz kaliteli fotoğrafçılar var mı?teşekkür ederim..

4.levent çeliktepe girişinde royal fotoğrafçılık var...ben böyle kaliteli fotoğraf görmedim.zümrütten nefret ettim oranın fotoğraflarını görünce.ister stüdyoda ister doğada.ben mezuniyet resimlerimi orada çektirdim.arkada fon yok.gerçek stüdyo.doğal çekim..bi bak derim

tamda aynı yerden bahsetcektm evımın karsısında royal fotografcılık harıka butun fotoğraflarımı orada cektırdıgım gbı dugun fotoğraflarımda orada olur ıns.

Düğün öncesi albüm fotoğrafları çok önemli,sürekli bakılacak fotoğraflar,dışmekanda çekilmesini arzu ediyorum,avrupa yakasında bildiğiniz kaliteli fotoğrafçılar var mı?teşekkür ederim..

merhaba ben daha cok ozel hikaye tarzında çalışanları begeniyorum.biz zamanında zumrute çektirmiştik o modaydı tabi :D şimdikilere bakınca içim gidiyor.
Ayşe kaya var sosyete dugunu fotografçısı, saraylarda çok güzel gelinleri düğünleri çekiyor çok güzel.ama aşırı pahalı diye biliyorum.birde benim dogumumu çektireceğim(inşallah) sanatçı Çiseren korkut var düğün fotoğraflarını muhteşem çeken. türkiyede yok gerçekten ondan bir tane daha.ama onun sadece dogum fiyatlarini biliyorum. yaptıgı işe ve piyasaya göre hesaplı, düğünleride oyledir herhalde.çiseren extra olarak özel çift çekimi yapıyor tam bir gelin damat katalogu gibi :) onları tavsiye ederim mutlaka. daha iyileri yok ;) studyoda sakın çektirme pişman olursun derim.bir kere evleniyorsun.

benim tavsiyem ESRA POZAN olur kendisi süper fotoğraflar çekioo internettende araştırabilirsin..valla benim daha evlenmeme var ama ben direk ona dedim zaten evlendiğimde fotoğrafçım sen olucaksın die :D:emir_bebek:

Herkes Esra diyor da ne kadar dediğimde çekime göre değişiyor diyorlar :))

Ya ben net olamıyorum ya da onlar :))

Size de sorayım ne kadar oluyor çekimleri. :uhm:

Zümrüt foto çok iyidir. Dış mekanda da çekim yapar. Hemde öyle dünya para almazlar.

stüdyo ahmeti tavsiye ederim dış mekan çekimi de var

Bizimkini de royal fotografcılık cekecek. 750ye anlastık.

Esra Pozan ile ben konustum. Bir kere gün bulmanız cok zor artık. Hic kalmamıştı. Haftaici dügünden once cekelim bir gun dedi. BAna cok dogal gelmedi. O da aynı fiyatı verdi. Onun dısında sabahtan aksama kadar sizinle olması iki milyar civarında. Bir de yok güneşin geliş saatine gore ya 3ten once ya da 5ten sonra olması gerekiyormuş. Yazın ortasında o mekandan bu mekana o saatlerde koşturmak istemem. Farklı farklı mekanlara goturuo sizi cunku. Kendi mekanım zaten kır olacak, orda cekilsin dedim. Zaten iyi fotografcılar da artistik cekio. Ondan vazgecmistim.

arkadaşlar benim düğünüm de mayıs ayında olcak şanseseri bi site buldum dış çekim en küçük paketi 350 tlymiş kalitesi konusunda bir garanti veremem ama fiyat olarak bana çok çok cazip geldi site linkini vermek yasak mıdır???

bende esra pozanla konusmustum dugun hikayesi olarak eylül ayında 3000 tl fiyat söledi kalacak yer yeme içme yol parası hariç ama ben mersinde düğün hikayesi istanbulda sadece dıs mekan cekimi yaptırdım kalacak yer yol hersey içinde sadece 1.300 esra pozan iiii çekebilir ama bu dönemde adı cok duyuldugu için fahiş fiyatlar veriyo hiç gerek yok fotograflarımı gören bayılıo ilgilenen olursa albümlerde var topiğim özelden bilgi verebilirim

arkadaşlar ben esra pozanı merak edip aradım bu fiatları duyunca.. 3000 tl lik paketin içinde power fmden dj,set kameranı, ünlülerin makyöz ve kuaförü fotoğraf çekimi ve albüm varmış.ama bunların hepsini istemeyip sadece fotoğraf çekimide 750 tl miş ama bana 2 saatlk saat dilimi demedi tüm gün çekim bu fiat sadece fotoğraf ve düzeltmeler ...

Son düzenleme:
dıs mekan 2 saatlık cekıme 750 tl dıor esra pozan ama 1 sene önceden randevu alınması lazım nerdeyse:)

evet hatta bi arkadas dugun gununden önce çekelim demiş ne kadar doğal olurki

ya ben bıray önce maıllestımde kendısıyle hatta 2 saatlık cekımeokey bıle demıstk nerdeyse snra dedım bıde antalyadakılerı arastırım dıe dönmedım gerı banada söyledı ogun cok yoğunsa baska gun cekelım felan dıe ama bıdaha gıt sac bas yaptr banada sacma geldı butun fotografları orjınal boyutunda cdde verıorum dedı 30 tanesınde duzenleme yapıyorumdemıstı

merve ben sana vermişmiydm calıstıgımız fotocuların adresini ya birine verdimde senmiydn şimdi onu merak ettm

ankarada ama türkiyenin heryerine gidiolar mesela mersine ve istanbula geldiler bizim için suandada kampanya varms galiba gecen mail geldi ama okumadım

anambana yollsana kız o maılı:) XXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Back