Cnm tavsiye etmem..bikere haftasonu yapacaksan 300 kişiden aşağı çağıramazsın yoksa kabul etmiyorlar.diyelimki zaten 300 kişisin ister hafta sonu ister hafta arası yap yinede dışarıdan müşteri kabul ediyorlar yani mekanda bir sürü tanımadığın insanda oluyor sana özel bir durum yok yani.yinede sen bilirsin uyarmak istedim benEvliler, evlenecekler ve henüz hazırlık aşamasında olan arkadaşlar...
İstanbul'da güzel düğün yapılacak mekanlar nerelerdir?
Mesela ben Moda Teras'ta yapmayı düşünüyorum. Daha önceden orada düğün yapan, yada bir düğüne katılan var mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim...
aksarayda zümray düğün salonunu şiddetle tavsiye edebilirm artık!! çok memnun şeklde ayrıldı herkes nişanımızdan,çok şükr...bi görün derim arkadaşlar...
denizkızı,canm masalar yuvarlak aslında ama ben öyle sığmayacağımızı düşündüğm içn ön masaları yuvarlak,geri kalanının hepsini dikdörtgen yaptrdım,her fikrimede olumlu yaklaşarak yardmcı oldular sağolsunlar...o şekilde 350-400 kişiye yakın sığdı...ama isteğine göre iştepastası normal slonlarınkinden çok güzeldi dedi tüm misafirler...ne dağıtacağına sen karar verebiliyosun işte,istediğn şeklde yardmcı oluyolar...fiyat olarkta cuma akşamına 2200 oldu güzelim...başka sormak istediğin birşey varsa sor,ama biz çok memnun kaldık,tekrar hatrlatayım!
Evliler, evlenecekler ve henüz hazırlık aşamasında olan arkadaşlar...
İstanbul'da güzel düğün yapılacak mekanlar nerelerdir?
Mesela ben Moda Teras'ta yapmayı düşünüyorum. Daha önceden orada düğün yapan, yada bir düğüne katılan var mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim...
Arkadaşlar ben iki ay önce evlendim. Hemen tüm otelleri dolaştık. Tabi bütçesi olanlar için sorun yok ama bizim için fazla geldi. Daha doğrusu süsleme ayrı, yemek ayrı, kamera, otopark.... Derken alt alta topladığınızda rakamlar uçuyor. Bir arkadaşım tavsiye etmişti Sophia Çengelköy'ü. Son çare bakalım dedik. İyi ki gitmişiz. Gerçekten harika bir mekan. Otel havasında ama neredeyse 3'te bir fiyatına. Herkes inanılmaz eğlendi. Pist oldukça büyük. Gerçekten çok ilgililer. Mutlaka görün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?