• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Düğün Mekanları

topraksan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
1
0
86
İstanbul
Evliler, evlenecekler ve henüz hazırlık aşamasında olan arkadaşlar...
İstanbul'da güzel düğün yapılacak mekanlar nerelerdir?
Mesela ben Moda Teras'ta yapmayı düşünüyorum. Daha önceden orada düğün yapan, yada bir düğüne katılan var mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim...

Mesela ben Moda Teras'ta yapmayı düşünüyorum. Daha önceden orada düğün yapan, yada bir düğüne katılan var mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim...
Cnm tavsiye etmem..bikere haftasonu yapacaksan 300 kişiden aşağı çağıramazsın yoksa kabul etmiyorlar.diyelimki zaten 300 kişisin ister hafta sonu ister hafta arası yap yinede dışarıdan müşteri kabul ediyorlar yani mekanda bir sürü tanımadığın insanda oluyor sana özel bir durum yok yani.yinede sen bilirsin uyarmak istedim ben

Benım nikahım ve düğünüm Hilton Otelınde oldu,70000tl tuttu ama her seye değdı hıc bırsey içimde kalmadı,her seyden cok fazla memnun kaldık resımler düğün pastası organızasyon menuler,kokteyl,2 ay boyunca Gıdıp geldık masa duzenı muzık ıcın vs ama ınsan bu mutlu gunu ıcın neler yapmaz kı.En güzel düğün benimkiydi bu yıl dıyebılmek benı cok mutlu edıyor.

Merhaba hilton otelinde düğün yapan arkadaş fiyatı tekar edebilirmi ve kaç kişilik bir düğün oldu acil lütfennn

bende tekne düğünleri hakkında bilgi almak istiyorum aslında hiç interntte net bilgilere ulaşamdım :uhm:

Otelde olduğu için Düğünüme 250davetli çağırdık malum o zamanda dolar yükselince baya bir insan eledik çünkü fiyat bir anda uçtu.Benım aılem o da olsun bu da olsun olsun gümüş tabaklar ,pasta yemek,fotograflar balayı derken Bizim düğünde baya bir tuttu bilenler bilir ama burda söyleyemem ayıp olur.Tabi kocada önemli onlar karşılayacağı için.Arkadaşım valla durumun iyiyse otelden ve saraydan şaşma derım haftaya benim en yakın dostumunda otelde düğünü var valla merakla beklıyorum..

Son düzenleme:

Benimde aklimda gemi dügünü tekne dügünü falan var ama sanirim bu istegimden vazgecmem gerekicek.. Mersinde tekne dügünü ancak 160-170 kisilik oluyor.. hadi 200 kisi gelirse giremicekler tekneye :)) internettede dogru düzgün bi bilgi bulamadim gemi tekne dügünü hakkindada..

aksarayda zümray düğün salonunu şiddetle tavsiye edebilirm artık!! çok memnun şeklde ayrıldı herkes nişanımızdan,çok şükr...bi görün derim arkadaşlar...

aksarayda zümray düğün salonunu şiddetle tavsiye edebilirm artık!! çok memnun şeklde ayrıldı herkes nişanımızdan,çok şükr...bi görün derim arkadaşlar...

esin bilgi verebilirmisin? kac kisilik ve ne kadar tuttu?
birde sormak istedigim masalar nasildi? nette yuvarlak masa gözüküyor ama duydugum kadar dört köse masalar varmis...?

denizkızı,canm masalar yuvarlak aslında ama ben öyle sığmayacağımızı düşündüğm içn ön masaları yuvarlak,geri kalanının hepsini dikdörtgen yaptrdım,her fikrimede olumlu yaklaşarak yardmcı oldular sağolsunlar...o şekilde 350-400 kişiye yakın sığdı...ama isteğine göre işte;) pastası normal slonlarınkinden çok güzeldi dedi tüm misafirler...ne dağıtacağına sen karar verebiliyosun işte,istediğn şeklde yardmcı oluyolar...fiyat olarkta cuma akşamına 2200 oldu güzelim...başka sormak istediğin birşey varsa sor,ama biz çok memnun kaldık,tekrar hatrlatayım!:34:

denizkızı,canm masalar yuvarlak aslında ama ben öyle sığmayacağımızı düşündüğm içn ön masaları yuvarlak,geri kalanının hepsini dikdörtgen yaptrdım,her fikrimede olumlu yaklaşarak yardmcı oldular sağolsunlar...o şekilde 350-400 kişiye yakın sığdı...ama isteğine göre işte;) pastası normal slonlarınkinden çok güzeldi dedi tüm misafirler...ne dağıtacağına sen karar verebiliyosun işte,istediğn şeklde yardmcı oluyolar...fiyat olarkta cuma akşamına 2200 oldu güzelim...başka sormak istediğin birşey varsa sor,ama biz çok memnun kaldık,tekrar hatrlatayım!:34:

paylaşımın için teşekkürler esinnnnn02 :) Allah izin verirse tabi bir de gönlüme göre bir salon bulabilirsem Ekim 2011'de düğünüm olacak. Salon aramaya yeni başladık şimdilik netten takip ediyoruz. her salonu gezip görme imkanımız elbette yok, bu nedenle fikir alış-verişleri hepimiz için yararlı olacak diye düşünüyorum:64:

ben bütün güzel salonlar karşı yakada mı diye hayıflanırken :44:(bknz: zigana, bağdat vb.) imdadıma yetiştin esinnnnn02 :) aslında ben bakırköy veya şişli den arıyordum ama istediğim özelliklerde bir salona henüz rastlamadım. en yakın zamanda zümray d.s. na uğrayacağım. başka önerisi olan arkadaşlar varsa lütfen fikirlerimizi paylaşalım :34:

arkadaslar ben de eylul gibi dusunuyorum...

pendik sahilde bulunan greenpark otelden fiyat teklifi istedim. Dehset rakamlar... :36:

kisibasi min. 105 tl...
ne olucak, nasil olucak bilemiyorum.. :26:

diger baktigim 3-4 otel daha, yakin civarlarda... :43:

stresteyim!

Düğün nerede yapılır bilmem ama nerede yapılmayacağını biliyorum. 24 Eylül 2011 tarihinde Nabizade Konağı'nda düğün yapmaya karar verdik. yemek menüsü ve sınırsız alkollü alkolsüz içecek şartlarına bağlı olarak anlaştık; ancak o akşam bütün misafirlerimize içki servisi hem geç hem de az yapılmış. Yani limitsiz içecek ücreti ödeyip limitli içecek servisi aldık.

Ayrıca 150 kişilik yemeğe anlaşmamıza rağmen misafirlerimize yemek kalmadı dendi. Müzik, süsleme ve servisin kötülüğünden bahsetmiyorum bile. DJ profesyonel olacak diye ayrıca para verdik gelen DJ 15 yaşında ve arkadaşımın 9.sınıf öğrencisi çıktı; tabi ki profesyonel değildi hatta düğünde çalacağını bile oraya gelince öğrenmiş. Mağdur durumda bırakıldık. En önemli gecemiz mahvoldu.

Benim geçen hafta 14.10.2011 cuma akşamı nişanım İçerenköy Salon Royalde oldu.Organizasyon kusursuzdu.Herşeyiyle mükemmel oldu.Ben düğün salonunda nişanımın ve düğünümün olmasını hiç hayal etmezdim ama gidip gördüğüm onca yer içerisinde,Salon royali çok begendim ve onlara güvendim.Güvenim de boşa çıkmamış oldu.Yemekler,müzik ve eğlence çok iyiydi,davetlilerimiz de çok memnun ayrıldı..Nişanımdan sonra keşke düğünü burda yapsaydık diye düşündük.Düğünle nişan aynı yerde olsun istemiyorum,farklı mekan olsun istiyorum,bunun için düğünü farklı yerde yapıcam ama aynı kalitede biyer bulabilir miyim bilmiyorum.Düğün için anadolu yakasındaki en iyi ve uygun fiyatlı yerlerden biri bence salon royal hanımlar.

arkadaşlar eylülde düğünümüz var yer bakıyorum ama pek bişey bulamadım bilgisi olan varmı

Arkadaşlar ben iki ay önce evlendim. Hemen tüm otelleri dolaştık. Tabi bütçesi olanlar için sorun yok ama bizim için fazla geldi. Daha doğrusu süsleme ayrı, yemek ayrı, kamera, otopark.... Derken alt alta topladığınızda rakamlar uçuyor. Bir arkadaşım tavsiye etmişti Sophia Çengelköy'ü. Son çare bakalım dedik. İyi ki gitmişiz. Gerçekten harika bir mekan. Otel havasında ama neredeyse 3'te bir fiyatına. Herkes inanılmaz eğlendi. Pist oldukça büyük. Gerçekten çok ilgililer. Mutlaka görün derim.

Arkadaşım ben bir yakınımızın düğünü için gitmiştim oraya. Eşinle dostunla yemek yemek için harika bir yer ama bence düğün için zayıf kalıyor. Sophia Çengelköy'e bir bakın derim. Yakın bir arkadaşımın düğünü oldu. Tam bir otel havası var ve çok profesyoneller. Çocuklar için gerçek bir sinema salonu bile yapmışlar. Görünce çok şaşırdım. Ortalıkta çoluk çocuk yoktu hiç. Bir de arkadaşımın dediğine göre her şeyi mekan organize ediyormuş. Biz hiç uğraşmadık dedi bana.

Arkadaşlar ben iki ay önce evlendim. Hemen tüm otelleri dolaştık. Tabi bütçesi olanlar için sorun yok ama bizim için fazla geldi. Daha doğrusu süsleme ayrı, yemek ayrı, kamera, otopark.... Derken alt alta topladığınızda rakamlar uçuyor. Bir arkadaşım tavsiye etmişti Sophia Çengelköy'ü. Son çare bakalım dedik. İyi ki gitmişiz. Gerçekten harika bir mekan. Otel havasında ama neredeyse 3'te bir fiyatına. Herkes inanılmaz eğlendi. Pist oldukça büyük. Gerçekten çok ilgililer. Mutlaka görün derim.

Sophia çengelköyü çok beğendim ben de kokteyl ya da en düşük yemekli mönüsü ne kadar acaba? Bir de fiyata her şey dahil mi pasta, süsleme, kamera ve fotoğraf çekimi gibi?

Back