D duygu7434 Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2023 512 -26 18 28 24 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu7434 #21 Papatya321f .!.: KATILIYORUM SANA. BENDE 2 DEFA DENEDİM ARKADAŞIMDA DENEDİ SONUÇ NEGATİF. MEMNUN KALMADIM. Genişletmek için tıkla... Peki sigortası.gecerli.olan ve uygun fiyatta bildiğiniz bu konuda iyi doktorlar varmi
Papatya321f .!.: KATILIYORUM SANA. BENDE 2 DEFA DENEDİM ARKADAŞIMDA DENEDİ SONUÇ NEGATİF. MEMNUN KALMADIM. Genişletmek için tıkla... Peki sigortası.gecerli.olan ve uygun fiyatta bildiğiniz bu konuda iyi doktorlar varmi
turuncukivircik Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2018 83 51 88 27 6 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu7434 #22 duygu7434 .!.: Peki sigortası.gecerli.olan ve uygun fiyatta bildiğiniz bu konuda iyi doktorlar varmi Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki uygun fiyatlı bir doktor yok hadi buldunuz diyelim ilaçlar zaten çok pahalı ben transfer oldum şuan 1 haftalık ilaç ücretimiz 4 bin lira. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
duygu7434 .!.: Peki sigortası.gecerli.olan ve uygun fiyatta bildiğiniz bu konuda iyi doktorlar varmi Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki uygun fiyatlı bir doktor yok hadi buldunuz diyelim ilaçlar zaten çok pahalı ben transfer oldum şuan 1 haftalık ilaç ücretimiz 4 bin lira. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin