İstanbul'da doktor tavsiyesi- küme tipi baş ağrılarım var

ezzel

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
271
138
303
merhaba kızlar
26 yaşındayım ama ve 14 yıldır baş ağrısı çekiyorum. 2005 yılına kadar doktor doktor gezdim. kimi migren kimi sinüzit kimi göz rahatsızlığı gibi milyon tane şey söyledi.
en son ege üniversitesinden bi hocanın özel yerine gittim. küme tipi baş ağrısı teşhisi koydu. iki yıl tek bi ilacı kullandım. o yıl öss hazırlanıyordum ve bu ilaç ben de unutkanlık yapıyordu. ağrılarımda azalmıştı bıraktım. üniversite için istanbula geldikten sonra izmirdeki doktoruma bir daha gitmedim. yıllar içinde ağrılarım yine arttı ama ihmal ettim. bu yaz izmire aynı doktora gitmek istedim ama öldüğünü duydum. 7 yıldır tedavi olmuyorum. şimdi istanbuldayım ve artık bu dertten kurtulmak istiyorum. istanbulda tavsiye edebileceginiz bir doktor varsa çok sevinirim.

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. tesadüfen gördüm yazını. benimde babamın başı sürekli ağrıyor ve çok fazla dönüyor. gitmediğimiz hastane kalmamıştı tekirdağ ve istanbulda. özelden mesaj atamadığım için buraya yazacağım reklam yapmak gibide olsun istemiyorum ama nuran kalekoğlu var. cerrahpaşadaymış normalde ama benim babamda bugün gitti özel muaynesine 120 TL. bahçelievler metroportta özelide. umarım derdine şifa bulabilirsin.tekrar geçmiş olsun.

bahcelievler bana cok yakın tesekkür ederim ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…