merhaba arkadaşlar
istanbuklda doğum yapacaklar veya yakında yapmış olanlar hangi hastaneyi tavsiye ederisniz.. ne zaman ve ne kadar ben 22 haftalık ikizlerime hamileyim.özel sağlık sigortam var acıbadem beylikdüzüne gidiyorum ancak acıbadem çok pahalı üstelik bebkleri karşılamıyor allah korusun küvez durumunda 1 gecelik tek bebek 2000 tl yi buluyorbu durunda altından kalkmamız imkasız şimdiden ii bir hastane bulmamız lazım önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...hepimize hayırlı doğumlar olsunn
evet karşılıyo
Sema Hastanesinde arkadaşım doğum yaptı..Çok ilgililermiş..Tavsiye ederim..
Doğumdan sonra ziyaretine gittim..Odası otel oldasından farksızdı..Tertemizdi..Bence hastanede en önemli şey temizlik..
cnm bende oraya gidiyorum şimdi.ne kadar acaba doğum orda.sormadım ben daha çok erken diye.bir sağlık güvencesi filan varmı arkadaşının.kadın doğumun ssk ile anlaşması yok orda bildiğim kadarıyla.yardımcı olursan sevinirim
Ya evet malesef arkadaşlar bu kuvoz işi çok kötü allah kimseye gerek göstermesin. Bende yıllarca sağlık sigortası öde allianz benimki sonra git başka hastanede doğum yap
ben en başından acıbademe gidiyorum doğumuda orayı istiyordum ama kuvoz ücretlerini duyuca vazgeçtim hizmet hastanesine yöneldim şu an doktorum orayua gelecek hayırlısıyla bakalım 27 haftalık olduk..