İstanbul'da doğum yapacaklar, hangi hastaneyi önerirsiniz?

ben zeynep kamilden klinik şefi buldum çok iyi bir doktor özel muayehanesine gidiyorum doğumumuda zeynep kamilde yapacağım eğer sezeryan olursam doktorum girecek doğuma normal olursada başka doktor çünkü benim doktorum sezeryan doğumlara girebiliyormuş halamın kızıda aynı doktora gidiyordu gece rahatsızlanmış zeynep kamile gi,tmiş doktorun adını verdiğinde çok ilgilenmişler

ayy çok kararsız kaldım ben yaa hayırlısı hakkımız da ne diyelim

merhaba ikiz annleri bende yeni ikiz annesi olarak sizlerle düşüncemi paylaşmak isterim
çoğumuz meleklerimize tüp bebek tedavileri ile kalıyoruz ve endişelerimiz aynı oluyor erken doğum küvez ve küvez masrafı ..............

öncelikle b.evler medical parkı düşünen arkadşalarım ben orada tüp bebeğimi yaptırdım çokşükürki tuttu ve doğdular ama gebelik takibimi hiç iyi yapmadılar .....ve ben yılbaşından önce sorduğumda doğum 2500 ytl dendi ve bebek küveze girerse ssk lı 150 tl dendi ama olduki gece doğurdun h.sonu doğurdun yani bebeğini ssk ya kayıt ettiremedin o zaman normal ücret alıyolar ve geri dönüşümü yok yani sonra sskdan tahsil edemiyorsun....bu normal küvez parası ama olduki yoğun bakımlık durumun o zaman fiyatları 500 tl kadar çıkıyor bu rakamları çarpı iki düşünüyoruz birde arkdaşlar 150 =300 500 =1000
bende sizler gibi hep endişeliydim ya küveze girerse nasıl kalkarız altından zaten borç harç tüp bebek yaptırdık masrafları hiç azalamadı dedim ama medical parkıda bırakmak istemedik herşeyimi onlar biliyor tüp bebeği onlar yaptı diye .....biz yinede yumduk gözlerimizi fiyat yılbaşından sonrda değişeblirdi
ama dediğim gibi gebeliği güzel takip etmediler ben hastalandım ve doktorum ilgilenmedi sonucda birgece oranın aciline gittik bana tedavi uygulayamadı ve çapa yada cerrahpaşaya gidin dedi ....ben cerrahpaşaya gittim orada tedavi gördüm ssk lı olarak çok iyi muamele gördüm gebelere çok iyi davranıyolar ve çok temiz bir hastane ......şaşırdım özele gittim bu kadar ilgi yok ve karar verdim oraya gidecektim ...ama bişey daha gördüm orada herkes bir hocanın hastası bende yatarken hemen bir hoca araştırdım kim iyidir diye oradaki tek dezavantaj özel doktorun (hoca yani)yoksa asistanlara kalıyorsun onlarda çok iyi ama hoca güven veriyor insana ...neyse çok iyi birini buldum paraya tamah etmeyen insani duygularını yitirmemiş biri Ali Benian ismini yazmak istedim gece gündüz beni takip etti ve ben kendisine 6 aylık olarak gittim birkere muayne ücreti verdim birdaha ücret ödemek nasip olmadı paralarımı yedirdiğim hastanenin doktorun umrunda olmadığımı anladım insan birazda böle bakıyor olaya
ve allah binkere razı olsunki 28 haftada başlayan sancılarımı tam bir ay ertelediler 33+2 de doğum oldu bebeklerim küveze girmedi .....benle medical parkta tüp bebek yapıp takibine devam eden bir arkadaşım vardı kendisi 28 haftada sancılanmış 4 cm açılması olmuş suyu gelmiş medıcalparka gitmiş doktoruna haber vermişler ve doktorumuz bişey olmaz sabahı beklesin demiş ve üstelik çocuklar doğarsa yoğumbakımımızda yer yok denmiş düşünün 7 ay oraya gidiyorsunuz takipli hastasınız ve yoğumbakımda yer yok.........devlet hastanelerini tercih edin derim ...devllette doğum oldumu küvezde ve yoğun bakımda yer olmasada sizi ssk nızla hiçbir ücret edemeyeceğiz bir kuruma yolluyor ama özelde böyle birşansınız olmuyor......

istanbulda üsküdar hospital türk hast si var. çok temiz ve kaliteli. ben çok emnun kaldım . ama ikiz doğurmadım . sezerynale kızmı 2006 da da doğurdum . heryer bana 1500 fiyat verriken ben herşey dahil 2 gece kaldım sezeryan da 400 lirra ödedim .ssk lıyım. hala da eminim çok uygundur fiyatları . benim arkadaşlarımda orda doğum yaptı çok memnunlardı . kesinlikle temizliği güler yüzlü bakıcıları , drumu ,herşeyini çok beğendim . kesin tavsiye ederim ...

evet küvöz olayı bütün planları alt üst ediyor bende doktorumu ve hastaneyi değiştirmek zorunda kaldım çünkü ssk ile karşılamıyor.ayın 14.üne avrasya hospital da randevum var kızlar orası ssk ya küvöz gerekirse tamamını karşılıyormuş pazartesi günü detaylı konuşmaya gidiyorum size bilgi veririm.

ben camlıca medıcanaya gıdıyorum temız ve guzel...........bakalım daha doğum ve kuvezı konuşmadım..............ssk gecerlı ama ucret bıraz pahalı ama cok da degıl...........

X