İstanbul'da Doğum Evi Önerisi

minikser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
100
0
46
Sakarya
istanbulda tavsiye edeceğiniz hastaneler neresi benim bildim küçükköy bilge özel okmeydanı doğum evi önerilerinizi bekliyorum

2.5 ay önce doğum yaptım ilk doğumumdu .Esenler Avicennada cokta memnun kaldım doktorumda ordaydı ama o dogumuma giremedi.evime bilge hastanesi çok yakın ama istemedim.TAvsiye ederim.

canım bebeğin hayırlı olsun..bilgeyi istememenin özel 1 sebebi varmı. fiyatını yazmamışsın doğumun normalmi sezaryenmi

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum.Özel bir sebebi yok.İçim ısınmadı esenlere yakınımın tavsıyesıyle gttım Normal dogum yaptım sigortasız 700 tl ye.

okmeydanı memorial doktorum asena ayar doktorum başta olamk üzere herşey süperdi bana bile bebek gibi baktılar valla

6 ay evvel camlıca medicana'da dogum yaptım
ozellikle doktorumdan çok memnundum
2.de de inşallah tercihim medicana ve hüseyin arık olacak

bende 6 ay once ozel gungoren hastahanesınde dogum yaptım doktorumdanda hastahanedende cok memnun kaldım:)normal dogum yaptım yenı yasaya gore fark ucretı almıyorlar yanı ucretsızdı:)

Merhaba arkadaşlar .
Bende bebek düşünüyorum.
Ama gebelik öncesi gebelik dönemi ve sonrasında bana yardımcı olacak güzel bir hastane araştırıyorum .
Önerilerinizi istiyorum lütfen !!!...

yaklaşık 1 yıl oldu doğum yapalı dragosta özel sema hastanesinde yaptım doğmumu inanılmaz memnun kaldım sezeryan oldum ama biraz pahalıydı 3000 civarı ödedik..tercih etmemin sebebi yeni doğan yoğun bakımı olmasıydı hep erken doğum riskim vardı o yüzden..drumdan da çok memnundum onun için orda yaptım..maddi durumun varsa tavsiye ederim..

ben sema hastanesini istiyorum ama o asya da ben avrupa da, olmaz ki bana en yakın nisa ama allah ım mecbur etme oraya. antipatim var benim oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…