• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbulda diş hekimi tavsiyesi.

SULE34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
367
0
46
Mrb herkeze istanbul öncelikli anadolu yakası olmak üzere iyi bir diş hekimine ihtiyacım var . Bugüne kadar gittiklerimin dolguları sizlere ömür.:50: ssk ile anlaşmalı özeller olur yada özel muayehaneler olur tavsiye edebileceğiniz ne varsa artık . yardım please..... :59::59::59:

Mrb herkeze istanbul öncelikli anadolu yakası olmak üzere iyi bir diş hekimine ihtiyacım var . Bugüne kadar gittiklerimin dolguları sizlere ömür.:50: ssk ile anlaşmalı özeller olur yada özel muayehaneler olur tavsiye edebileceğiniz ne varsa artık . yardım please..... :59::59::59:

canım ben de aynı dertten neler çektim bi bilsen.. ama göztepe de, kadıköy ticaret meslek lisesi var aşağısındaki durakta yaşar baytak diş hekimi var. o kadar temiz ve profesyonel ki, sana işlem yaparken sen de izleyebiliyosun önündeki ekrandan neler yapıldığını. çok da titizler tavsiye ederim.

Sağol canım , benim dolgularım var zaten bundan önce kadıköy ağız ve diş hastanesine gitmiştim kadın resmen uyusturmadan dolgu yaptı bana neler çektim anlatamam zaten yaptıda ne oldu ıkıncı dolgusu aynı gün düştü neyse artık duzgun bi doktor bulmam şart senın dediğin yer çzel muayahane sanırım peki nekadara gidiyorsun dolgu için bilgin var mı ?

Back