İstanbul'da devlet hastanesinde vajinoplasti

efsunkar57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
7
3
86
35
İstanbul
Merhaba yeni üyeyim tam olarak aradığım cevabi bulamadığım için konu açıyorum. İstanbul'da devlet hastanesinde vajinoplasti ve idrar kesesi sarkmasi ameliyatı olan var mi? Hastane ve dr tavsiyesine ihtiyacım var. Özel cok arastirdim aklima yatan bütçeme uymuyor diğerleri hiç güven vermedi.

Ameliyat oldunuz mu?

Bende 1 ay önce devlet hastanesinde oldum doğum dikişlerim açılmıştı perine bölgesinde birde baskı hissi vardı idrar yaparken rahatsız edici sızı vardı zorlu 2 doğumdan sonra mesane sarkması da olmuş vajinoplastide genelde oda onarılıyormuş sağlık açısından
Malesef ay sonuna bi hastaneden randevu aldim Gaziosmanpaşada ama ne diyecekler bakalim devlet hastanesi
çocuklar büyüyene kadar bekledim ama bekledikçe daha kötü olmaya başladı inşallah düzelmiştir tam olarak çok detaylı bakmak istemedim

Devlette herhangi bir estetik ameliyatı olunmasını ASLA önermiyorum hele ki vajina ameliyatı. Ne yapın edin parayı denkleştirip iyi bir özel doktor veya klinikte olun.

Benim ameliyatım estetikten çok ihtiyaç gibi olmuştu epizyotomi dikişim açılmıştı yanlış kaynamış küçük bir yerdeyim maalesef mecburen oldum büyük bir yerde olsam daha kolay olurdu özel de olmak ama ama inşallah iyi sonuç alırım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Devlette herhangi bir estetik ameliyatı olunmasını ASLA önermiyorum hele ki vajina ameliyatı. Ne yapın edin parayı denkleştirip iyi bir özel doktor veya klinikte olun.
Özelde yaptırıp memnun olmayanda var Allah’a emanetiz inşallah herşey yolundadır toparlanmak zaman alıyor

Birde söyle bir durum var iki ablamda bir kaç yıl önce özelde tanınmış bir doktora ameliyat oldu aynı doktor ameliyat etti ikisinde biri çok memnun biri değil Bende özelde doğum yaptım doğumdan sonra doktor düzeltecem demişti baştan sağma yapmış zamanla daha kötü oldu bizim buradaki doktor da özelden gelmiş nasip kısmet herşey olacağına varıyor Rabbim herkese şifalar versin işini özenle yapan insanlara denk getirsin inşallah

Bende Kocaeli şehir hastanesinde labioplasti ve hudoplasti ameliyatı oldum hiç bir ücret ödemedim şuan 1.5 ay oldu dikişlerim var hala ama çok çok memnunum tamamen şans ve nasip meselesi

Hangi hastanede oldunuz? Çokta korkuyorum ama psikolojik olarak bile iyi hissetmiyorum bu durum varken. Benimde iki normal doğumum var. Son bebem 21 aylik
Kötü Bir tecrübeniz mi oldu sizin veya bildiginiz birinin?

Siz hangi hastanede oldunuz acaba

Siz hangi hastanede oldunuz acaba
Ben önce özelde yaptırdım sözde doğumdan sonra doktorum epizyotomi dikişimi düzelteceğini söylemişti ama detaylı bir şekilde uğraşmamış 1 ay önce devlet hastanesinde açılan dikişlerim onarılıp mesane sarkmam onarıldı iyileşme sürecindeyim inşallah biran önce iyileşirim 2 ay gibi bir süreçte tamamen iyileşiyormuş Rabbim herkese şifa versin

Hangi hastanede oldunuz? Çokta korkuyorum ama psikolojik olarak bile iyi hissetmiyorum bu durum varken. Benimde iki normal doğumum var. Son bebem 21 aylik
Aileniz yardımcı olursa bir 10 gün 2 hafta kadar dikkat ederseniz normal doğumun yanında çok hafif kalıyor anlıyorum sizi bende aynı durumdayım hep ihmal ettim ama etmemek gerekiyormuş yaş küçükken iyileşme süresi daha çabuk oluyor

Ben Ankara’da devlet hastanesinde oldum estetik ameliyatı değil zaten bu bir onarım kapanmayan dikişleri yanlış kaynamış deriyi onarıyorlar mesane sarkması da sızı ve baskı yapıyordu sağlık için gereken bişeydi bekledikçe sorunlarda artıyordu açıklıktan dolayı ne kadar dikkat edilsede akıntı enfeksiyon sorunu hiç bitmiyor ilaç kullanıyordum bitince tekrar ediyordu kişisel hijyenime çok dikkat ederim günde kaç kere iç çamaşırı değiştirdiğimi ben bile sayamam ama doktor sizinle ilgili değil akıntı açıklıktan oluyor dedi inşallah düzelmiştir her şey Size de çok geçmiş olsun biran önce ameliyat olup iyileşir,psikolojik ve fiziksel açıdan daha rahat hissedersiniz inşallah

Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun bir an önce tamamen iyilesir ve tüm sorunlardan kurtulursunuz insallah iyi bir doktora denk gelmek en büyük şans belli ki

Çok teşekkür ederim bende bekliyorum tamamen iyileşirim inşallah herşey yolundadır 2 ayda anca toparlanıyorum sanırım birine mecbur güvenecektim doktor çok yoğun ama ilgilendi sağolsun yapmayada bilirdi her hastanedeki doktor kabul etmiyormuş Allah’a emanetiz Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi Güzel düşünelim hayatımız çok güzel olsun inşallah

Bende Kocaeli şehir hastanesinde labioplasti ve hudoplasti ameliyatı oldum hiç bir ücret ödemedim şuan 1.5 ay oldu dikişlerim var hala ama çok çok memnunum tamamen şans ve nasip meselesi
Bende olmak istiyorum idrar kacirmamda var ona ameliyat dediler aynı anda plasti ameliyatlarninda olmak istiyorum ama devlete sakın yaptırmayın diye kötü yorum yapmışlar en yakın zamanda yaptırmış sizi gördüm sizin yorumunuz benim için önemli memnunmusunuz

Sizde mi istanbuldasiniz?

Ben çok çok memnunum özele yaptırsam daha ne kadar güzeli olabilirdi diyorum hala dikişlerim var evet ama elbet onlarda düşecek tabi bu her devlet hastanesi ve Dr u çok iyi anlamına gelmez Kocaeli ye gelebilme imkanınız varsa Kocaeli şehir hastanesinde Dr Emre Sertel i bulmanızı tavsiye ederim kendisi kadın doğum doktoru cerrah değil

Sizde mi sistosel ve vajinoplasti oldunuz geç geçmiş olsun bence özel hastane devlet hastanesi fark etmiyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın işini layıkıyla yapanlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…