- Konu Sahibi efsunkar57
-
Ameliyat oldunuz mu?Merhaba yeni üyeyim tam olarak aradığım cevabi bulamadığım için konu açıyorum. İstanbul'da devlet hastanesinde vajinoplasti ve idrar kesesi sarkmasi ameliyatı olan var mi? Hastane ve dr tavsiyesine ihtiyacım var.Özel cok arastirdim aklima yatan bütçeme uymuyor diğerleri hiç güven vermedi.
Malesef ay sonuna bi hastaneden randevu aldim Gaziosmanpaşada ama ne diyecekler bakalim devlet hastanesiAmeliyat oldunuz mu?
çocuklar büyüyene kadar bekledim ama bekledikçe daha kötü olmaya başladı inşallah düzelmiştir tam olarak çok detaylı bakmak istemedimMalesef ay sonuna bi hastaneden randevu aldim Gaziosmanpaşada ama ne diyecekler bakalim devlet hastanesi
Özelde yaptırıp memnun olmayanda var Allah’a emanetiz inşallah herşey yolundadır toparlanmak zaman alıyorDevlette herhangi bir estetik ameliyatı olunmasını ASLA önermiyorum hele ki vajina ameliyatı. Ne yapın edin parayı denkleştirip iyi bir özel doktor veya klinikte olun.
Bende Kocaeli şehir hastanesinde labioplasti ve hudoplasti ameliyatı oldum hiç bir ücret ödemedim şuan 1.5 ay oldu dikişlerim var hala ama çok çok memnunum tamamen şans ve nasip meselesiDevlette herhangi bir estetik ameliyatı olunmasını ASLA önermiyorum hele ki vajina ameliyatı. Ne yapın edin parayı denkleştirip iyi bir özel doktor veya klinikte olun.
Hangi hastanede oldunuz? Çokta korkuyorum ama psikolojik olarak bile iyi hissetmiyorum bu durum varken. Benimde iki normal doğumum var. Son bebem 21 aylikBende 1 ay önce devlet hastanesinde oldum doğum dikişlerim açılmıştı perine bölgesinde birde baskı hissi vardı idrar yaparken rahatsız edici sızı vardı zorlu 2 doğumdan sonra mesane sarkması da olmuş vajinoplastide genelde oda onarılıyormuş sağlık açısından
çocuklar büyüyene kadar bekledim ama bekledikçe daha kötü olmaya başladı inşallah düzelmiştir tam olarak çok detaylı bakmak istemedim
Kötü Bir tecrübeniz mi oldu sizin veya bildiginiz birinin?Devlette herhangi bir estetik ameliyatı olunmasını ASLA önermiyorum hele ki vajina ameliyatı. Ne yapın edin parayı denkleştirip iyi bir özel doktor veya klinikte olun.
Siz hangi hastanede oldunuz acabaBirde söyle bir durum var iki ablamda bir kaç yıl önce özelde tanınmış bir doktora ameliyat oldu aynı doktor ameliyat etti ikisinde biri çok memnun biri değilBende özelde doğum yaptım doğumdan sonra doktor düzeltecem demişti baştan sağma yapmış zamanla daha kötü oldu bizim buradaki doktor da özelden gelmiş nasip kısmet herşey olacağına varıyor Rabbim herkese şifalar versin işini özenle yapan insanlara denk getirsin inşallah
Ben önce özelde yaptırdım sözde doğumdan sonra doktorum epizyotomi dikişimi düzelteceğini söylemişti ama detaylı bir şekilde uğraşmamış 1 ay önce devlet hastanesinde açılan dikişlerim onarılıp mesane sarkmam onarıldı iyileşme sürecindeyim inşallah biran önce iyileşirim 2 ay gibi bir süreçte tamamen iyileşiyormuş Rabbim herkese şifa versinSiz hangi hastanede oldunuz acaba
Aileniz yardımcı olursa bir 10 gün 2 hafta kadar dikkat ederseniz normal doğumun yanında çok hafif kalıyor anlıyorum sizi bende aynı durumdayım hep ihmal ettim ama etmemek gerekiyormuş yaş küçükken iyileşme süresi daha çabuk oluyorHangi hastanede oldunuz? Çokta korkuyorum ama psikolojik olarak bile iyi hissetmiyorum bu durum varken. Benimde iki normal doğumum var. Son bebem 21 aylik
Çok teşekkür ederimBen Ankara’da devlet hastanesinde oldum estetik ameliyatı değil zaten bu bir onarım kapanmayan dikişleri yanlış kaynamış deriyi onarıyorlar mesane sarkması da sızı ve baskı yapıyordu sağlık için gereken bişeydi bekledikçe sorunlarda artıyordu açıklıktan dolayı ne kadar dikkat edilsede akıntı enfeksiyon sorunu hiç bitmiyor ilaç kullanıyordum bitince tekrar ediyordu kişisel hijyenime çok dikkat ederim günde kaç kere iç çamaşırı değiştirdiğimi ben bile sayamam ama doktor sizinle ilgili değil akıntı açıklıktan oluyor dedi inşallah düzelmiştir her şeySize de çok geçmiş olsun biran önce ameliyat olup iyileşir,psikolojik ve fiziksel açıdan daha rahat hissedersiniz inşallah
Bende olmak istiyorum idrar kacirmamda var ona ameliyat dediler aynı anda plasti ameliyatlarninda olmak istiyorum ama devlete sakın yaptırmayın diye kötü yorum yapmışlar en yakın zamanda yaptırmış sizi gördüm sizin yorumunuz benim için önemli memnunmusunuzBende Kocaeli şehir hastanesinde labioplasti ve hudoplasti ameliyatı oldum hiç bir ücret ödemedim şuan 1.5 ay oldu dikişlerim var hala ama çok çok memnunum tamamen şans ve nasip meselesi
Sizde mi istanbuldasiniz?Bende olmak istiyorum idrar kacirmamda var ona ameliyat dediler aynı anda plasti ameliyatlarninda olmak istiyorum ama devlete sakın yaptırmayın diye kötü yorum yapmışlar en yakın zamanda yaptırmış sizi gördüm sizin yorumunuz benim için önemli memnunmusunuz
Ben çok çok memnunum özele yaptırsam daha ne kadar güzeli olabilirdi diyorum hala dikişlerim var evet ama elbet onlarda düşecek tabi bu her devlet hastanesi ve Dr u çok iyi anlamına gelmez Kocaeli ye gelebilme imkanınız varsa Kocaeli şehir hastanesinde Dr Emre Sertel i bulmanızı tavsiye ederim kendisi kadın doğum doktoru cerrah değilBende olmak istiyorum idrar kacirmamda var ona ameliyat dediler aynı anda plasti ameliyatlarninda olmak istiyorum ama devlete sakın yaptırmayın diye kötü yorum yapmışlar en yakın zamanda yaptırmış sizi gördüm sizin yorumunuz benim için önemli memnunmusunuz
Sizde mi sistosel ve vajinoplasti oldunuz geç geçmiş olsunBen çok çok memnunum özele yaptırsam daha ne kadar güzeli olabilirdi diyorum hala dikişlerim var evet ama elbet onlarda düşecek tabi bu her devlet hastanesi ve Dr u çok iyi anlamına gelmez Kocaeli ye gelebilme imkanınız varsa Kocaeli şehir hastanesinde Dr Emre Sertel i bulmanızı tavsiye ederim kendisi kadın doğum doktoru cerrah değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?