İstanbul'da deprem

En korktuğum şeydir. Burayı etkilememesine rağmen ben bu gece muhtemelen korkudan uyuyamam. :26:

Allah yardımcısı olsun orada olanların. Televizyonda can ve mal kaybıyla ilgili henüz bir haber yok diyor. İnşallah hiç yoktur. :26:

Ben evde hissettim hiç kılımı bile kıpırdatmadım açıkçası çünkü deprem kuşağında olan bir ülkede yaşıyoruz ve her zaman karşımıza çıkabilecek bir afet, deprem. O yüzden bize düşen panik olmak yerine soğuk kanlı olmaya çalışıp olası bir depreme kendimizi hazırlamak.
Hangimizin deprem çantası var ki ya da ön hazırlığı? Yaşıyoruz ders alamıyoruz, biraz bilinçli davranmamız lazım.
Herkese çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun.
Ben farklı şehirlerde olan anne-babam ile kardeşimi aradım Turkcell çekiyor ama geç bağlanıyor.

Eşim şehir dışında, hemen onu aradım, panik halindeydim biraz, konuşurken hat kesildi.

Umarım bakabilmiştir haberlere de merakta kalmamıştır.

Canım dün gece rüyamda deprem oluyordu ne aşagı inebiliyorduk nede farklı bir yere oturdugumuz yerde kaldık sadece artık yataktan nasıl uyandıysam kolumu duvara vurmuşum uyku haliyle sabah anneme anlattım annem hayırlısı kızım dedi,bugun de deprem oldu evimiz 15.kat ne aşagı inebildik nede farklı bir yere gidebildik kılımızı kıpırtdatmadan evde oturduk sadece.

çanakkalede çok şiddetli hissettik ve çok uzun sürdü. Soğuk kanlı davranmaya çalışsamda evimdeki eşyaların yerlerinden oynamaları beni çok ürküttü ve soluğu dışarda aldık .Rabbim beterinden sakınsın.

Çok geçmiş olsun hepimize - bazen yapacak birşey yok ne kadar panik olursak zarar görme olasılığımız fazla Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, beterinden saklasın gerçekten '99 depremini yaşayan biri olarak ufacık sallantıda ben de korkuyorum ama sakin kalmaya çalışıyorum

uzun zamandır hiç bu kadar şiddetli sallanmamıştık
umarım bi daha Rabbim yaşatmaz

Ben de kilimi kipirdatmadim. Yapacak birşey yok. Kaçmaya kalksan apartmanda yakalayacak. O yüzden nedense korkutmuyor beni deprem. Annem çok panik olmuş.. Ablamdaydi..

Hepimize tekrar geçmiş olsun. Can ve mal kaybinin olmadigi söyleniyor çok şükür...

ufff ailemle konusmak istiyorum ne kadar korkmuslardir insallah tekrarlamaz. gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…