Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de şiddeti kaç diye bakınıyorum internette ama göremedim:18:
kızlar avea hatlıyım ben çekmiyor lanet olası evde ulaşamıyorum bizimkilere off çıldırıcam
Ege Denizi 7.2
Allah beterlerinden saklasın, ben İstanbul dayım çok hissedildi çok korktuk...
Evet ben de aynen yalnızım ve ilk kez depremi tek başına yaşadım bir de '99 depremini yaşayan biri olarak her sallantıda bir garip oluyorum 10-15 sn sürdü sanki...Tek başımayım, ödüm koptu.
10 saniye kadar sürdü sanırım.
Vay be Ege ve Akdeniz'de de hissedilmiş ben şu an Marmara'nın güneyinde bir şehirdeyim ama etkilediği alan çok fazla anladığım kadarıyla...Geçmiş olsun,Bende akdeniz bölgesinde yaşıyorum bizim evde sallandı lambalar çicekler sallandı.![]()
Evet bence de en az 6-7dir çünkü herkes hissetmiş ve en hafif şekilde hissedilmesi için en az 4-5 olması lazım zaten​Haberlerde bakıyorum şimdi 6,5 diyorlar.
geçmiş olsun herkese gökçeada 6,7 diyor bende Bursadayım burda bile korkunç hissedildi.
Çok kötü sallandık
Fena korktum iş yerinde odada da tektim.
İzmir'i düşünemiyorum şu an.
İnşallah kimseye birşey olmamıştır.
o degilde 1313 ziyaretçi var konuda nasıl oldu bu konuda ziyaretçi depremi yaşanıyor suan
o degilde 1313 ziyaretçi var konuda nasıl oldu bu konuda ziyaretçi depremi yaşanıyor suan