- 28 Ekim 2013
- 20
- 22
- 88
- 34
- Konu Sahibi miniminimarg
Merhaba arkadaslar , hadi biri öncülük yapsin ve haftaya gidelim cumartesi yada pazar ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgi evlerini merak edenler bi bakın derim.
merhaba bende uzun zamandır gitmek istiyorum ve tek başıma cesaret edemedim. tuzla tepeoren de oturuyorum kucukyaliya en az 2 vesayetle geliyorum 3 de olabilir bilmiyorum. size de uyarsa kartalda varmış esirgeme yurdu ortada buluşup oraya gidersek cok memnun kalırımArkadaşlar çocuk yuvalarina gitmek için onceden izin almak gerekiyormus bende küçükyali çocuk yuvasini aradim ve önümüzdeki hafta çarşamba günü icin randevu aldim( persembe gununden beri ulasmaya calisiyorum.yetkiliyle gorusunce kacirmak istemedim hemen randevu aldim)Gelmek isteyenler olursa gununu tekrar ayarlayabiliriz
Uzun zamandir istiyorum ama bir turlu cesaret edemiyorum. Nasil ne zaman ne alip gideyim onlari gorunce ne yapacagim hic bilmedigimden ve guclu durabilecegimden emin olmadigimdan erteledim hep. Ama bir yandan da aklima geliyorlar ve vicdan azabi cekiyorum. Sevgiye muhtaclar, anne sevgisini hic bir sey dolduramayacagi icin onlar hep aclar bu sevgiye...
Dedigim gibi,gitmeyi cok istiyorum ama yalniz gitmek istemiyorum. Benim gibi dusunmus olup erteleyen ve arkadas arayanlar varsa birlikte gidelim mi?
Küçükyalıdaki yurdu erkek arkadaşımla ziyaret etmiştik bidefa çok duygu yüklüydü.çocuklara yine gelicem diye söz vermiştim bi türlü gidemedim.siz yaptınızmı gMerhaba
Ben kartalida aradim aslinda ama internetteki telefon ya yanlis verilmis yada degistirilmis.Ulasamadigim icin kucukyali ve goztepeyi denedim kucukyalidan randevu alabildim.Eger siz ulasirsaniz benim icin kartalda olur.
merhaba bi kere erkek arkadaşımla Küçükyalıyi ziyaret etmiştik çok duygu yüklüydü.çocuklara yine gelicem diye söz verdim ama bi türlü gidemedim.siz gittinizmi bidaha gitmeyi düşünürseniz birlikte gidebilirizMerhaba
Ben kartalida aradim aslinda ama internetteki telefon ya yanlis verilmis yada degistirilmis.Ulasamadigim icin kucukyali ve goztepeyi denedim kucukyalidan randevu alabildim.Eger siz ulasirsaniz benim icin kartalda olur.
Ayarlayabildnizmi bende katilmak isterim ama nasil oluyo hic bse bilmiyorumMerhaba arkadaslar , hadi biri öncülük yapsin ve haftaya gidelim cumartesi yada pazar ☺
Merhaba zaman biraz gecmis ama bende gitmek isterimUzun zamandir istiyorum ama bir turlu cesaret edemiyorum. Nasil ne zaman ne alip gideyim onlari gorunce ne yapacagim hic bilmedigimden ve guclu durabilecegimden emin olmadigimdan erteledim hep. Ama bir yandan da aklima geliyorlar ve vicdan azabi cekiyorum. Sevgiye muhtaclar, anne sevgisini hic bir sey dolduramayacagi icin onlar hep aclar bu sevgiye...
Dedigim gibi,gitmeyi cok istiyorum ama yalniz gitmek istemiyorum. Benim gibi dusunmus olup erteleyen ve arkadas arayanlar varsa birlikte gidelim mi?
Merhaba zaman biraz gecmis ama bende gitmek isterim