- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
- 658
- Konu Sahibi miniminimarg
Bende gelirim,harika olur. istabul Koşuyolu benimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Bostancı'dayım. Az önce Küçükyalı Çocuk Esirgeme Kurumu ile görüştüm.
Ziyaret saatleri Hafta içi ve hafta sonu 9:00-17:00 saatleri arasında. Ama saat 17 de çıkmak için 15:00-15:30 arası gitmeniz lazımki ilgilenebilmek için. Neler yapılabileceği konusunda son derece yardımcılar. Haftasonu herkese uygun olan bir saatte gidebiliriz.
Ben Bostancı'dayım. Az önce Küçükyalı Çocuk Esirgeme Kurumu ile görüştüm.
Ziyaret saatleri Hafta içi ve hafta sonu 9:00-17:00 saatleri arasında. Ama saat 17 de çıkmak için 15:00-15:30 arası gitmeniz lazımki ilgilenebilmek için. Neler yapılabileceği konusunda son derece yardımcılar. Haftasonu herkese uygun olan bir saatte gidebiliriz.
Merhaba, ben de Bostancı'da oturuyorum. Bu hafta sonu Pazar günü ya da haftaya hafta sonu Küçükyalı Çocuk Esirgeme Kurumu'na ziyarete gidelim mi? (Hala gitmediyseniz?) Civarda olan ve katılmak isteyen arkadaşlar olursa buradan haberleşelim. Sevgiler.
İstanbulda mı yaşıyorsun?Konuyu takipteyim.
Evet Çekmeköydeyim.İstanbulda mı yaşıyorsun?
Karşıdamıydı orasıEvet Çekmeköydeyim.
Ben istanbuldayım ve çocuk esirgeme kurumlarının yerlerini bile bilmiyorum o yüzden deneyimli biri ile birlikte gitsek güzel olur aslında. Sizler istanbulda mısınız? Bir cumartesi gününü ayarlayalım ve gidelim ne diyorsunuz? Haftaya mesela?
Arkadaslar ben de gitmek istiyorum ist beylikdüzündeyım