- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Kesinlikle.isterim ...
Ben istanbulda ki büyük bir kuruluşta 2 sene eğiticilik yaptım.Bence gitmelisiniz.Mesela bi cumartesi sabahı gidebilirsiniz.Daha sakin oluyo ve çocuklar grupta oluyolar diğer günler hep bi faaliyet halindeler çünkü.
Abur cubur alıp gitmeyin lütfen çünkü onların orda marketleri var ve ellerinde çokça abur cubur var.Ayrıca hiçte sağlıklı değil.
Onlarla vakit geçirmeniz yeter.Ama hiç birini ayırmadan çünkü ziyaretçi gittikten sonra çok farklı bi ruh halleri oluyor.
Ve lütfen ordaki çalışanlara şüpheli gözlerle bakmayın.Emin olun temizlikçisi,annesi,hemşiresi hepsi çok fedakar ve vicdanlılar.En azından benim bahsettiğim yuva öyleydi.
Umuyorum hala da öyledir.
Merhaba, konu üzerinden zaman geçmiş ancak ben de gitmeyi çok isterim hala düşünüyorsanız
Kesinlikle.isterim ...
merhabe ben daha once bıkere gıttım ve gıtmeyı tekrar cok ıstıyorum ıstanbulun hangı semtındesınız
Ben istanbuldayım ve çocuk esirgeme kurumlarının yerlerini bile bilmiyorumo yüzden deneyimli biri ile birlikte gitsek güzel olur aslında. Sizler istanbulda mısınız? Bir cumartesi gününü ayarlayalım ve gidelim ne diyorsunuz? Haftaya mesela?
Selam arkadaşlar bende gitmek istiyorum bişeyler alıp hadi gidelim ertelemeyelim bende kartaldayım
Kızlar konu acilali cok olmus ama giderseniz beni de bilgilendirirmisiniz. Bende gelirim ♡
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?