İstanbul'da çeyiz hazırlığı?

Queenqo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
205
45
Hanımlar hiç çeyizim yok ve kısa sürede yapmam lazım. İstanbul'da bildiğiniz uygun el işi falan alabileceğim bi yer biliyor musunuz dantel işi falan?

Sırf çeyiz diye kullanmayacağın şeylere bütçe ayırma ve kullanacağın kadarını al lütfen...

lif isterseniz ben yapıyorum yardımcı olabilirim. örnek modeller atayım size. farklı modellerde var

Eklentiler

• 13262464_1693252564281172_127503023_o.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 55
neden el işi gibi şeyler alıyorsunuz? Ben kullanmayacağım hiçbir şey almadım, ama çok fazla şey aldım; hepsi de evimizin ihtiyacı olan şeyler. eskide kaldı bence o el işleri, benim gelin nevresim takımı denen şeyden bile yok düşünün.

Valla bana kalsa ben de öyle yapacam ama sonra laf ederler

Valla bana kalsa ben de öyle yapacam ama sonra laf ederler

Canım bence sırf laf edecekler diye hiç kullanmayacağın şeylere masraf yapman çok yanlış. İnsanları hiçbir zaman memnun edemezsin zaten. Ayrıca sen evleniyorsun sen kullanacaksın kapını kapattığında herkes dışarıda kalacak bence bu mahalle baskısından kurtulmalısın. Ederlerse etsinler onlar mı ödüyorlar parasını. Eğer bu düşüncende ısrarlıysan eminönünde bulabilirsin mahmutpaşa çarşısını bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…