• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda burun estetiği doktor önerilerinizi bekliyorum

userrr3210

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2021
11
1
1
35
İstanbulda burun estetiği olmak istiyorum ortalama 20-30 bin bütçem var önerebileceğiniz iyi doktorlara açığım mümkünse çok kalkık ve kavisli olmasın İsmail küçüker Aykut özpür Fahrettin Yılmaz Ahmet Alp barış keklik şimdiye kadar ilgimi çeken isimler

Siz ona mı ameliyat oldunuz memnun musunuz
Ben ona ameliyat olmayı çok istedim ama kızımdan dolayı gidemedim İstanbula.. Ben kendisini devlette çalıştığından beri takip ediyorum. Çok başarılı bir hekim. Eğer gidebilseydim gözüm kapalı kendisine karar vermiştim. Benim ameliyatım pazartesi günü olacak. Ankara da yaşıyorum ben.
Siz İstanbul da sorunca o yüzden yazdım. Hatta abisi de cerrah ama abisinden şikayetler var ama Ahmet beyden hiç yok. Bence değerlendirmeye alın.

Ben ona ameliyat olmayı çok istedim ama kızımdan dolayı gidemedim İstanbula.. Ben kendisini devlette çalıştığından beri takip ediyorum. Çok başarılı bir hekim. Eğer gidebilseydim gözüm kapalı kendisine karar vermiştim. Benim ameliyatım pazartesi günü olacak. Ankara da yaşıyorum ben.
Siz İstanbul da sorunca o yüzden yazdım. Hatta abisi de cerrah ama abisinden şikayetler var ama Ahmet beyden hiç yok. Bence değerlendirmeye alın.
Çok teşekkür ederim öneriniz için instagramdan bakıyorum şuan yaptığı burunlara🙏

Hakan Şirinoğlu, ameliyat öncesi, süresi ve sonrası olsun çok ama çok ilgili bir doktor. Soyadı gibi şirin, güler yüzlü ve en önemlisi yetenekli! Mutlaka görüşmelisiniz. Aşırı kalkık kavisli yapmaktansa doğal yüze yakışan bir burun yapıyor. Benim 47. günüm. Şimdiden bile memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum!!!😍

Back
X