Lazer Epilasyon istanbul'da bitene kadar kampanyası olan lazer merkezine giden var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi maavvv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

maavvv

Ziyaretçi
arkadaşlar ben daha önceden seans başına ücret ödeyerek genital bölgem ve kolaltım için 6 seans giderek 1300 tl param gitti ama çok az seyrelme oldu.artık bitene kadar şeklinde program yapan ,makinesi iyi olan biyere gidip paramı bikerede verip bitene kadarda gitmek istiyorum.ama yer bulamıyoırum.istanbulda bildiğiniz bi yer var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim..

hiç farketmez hangi yakada olcağı cnm.ben anadolu yakasında oturuyorum ama sorun diil avrupa yakasınada giderim yeter ki lazeri Alexandrite olsun.en iyisi oymuş sanırım beyaz ten siyah tüy için..bazı merkezlerde var ama benim gördüklerim hep seans başına ücret aldıkları.benimse ağzım yandı artık bitene kadar kampanyası olan biyere gitmek istiyorum..nolur yardım :sinifsinif:

bitene kadar diye başlıyor kampanyalar sonrasında tüyler incelince sonuç alamayınca bırakıyorlar bundan sonrasına biz karışmayız diyorlar sonrasında ya iğneli yapılıcak yada ağdaya devam edince kıllar tekrar güçleniyor iğneli ayrı bi para 2 defa işlem yapıyorsunuz 2 defa para ödüyorsunuz başlarken iyice düşünmek gerek çünki lazer asla bitirmiyor sadece inceltiyor.

Epilasyon kelimesi aslında uzun süre kılsız kalmayı ifade eden bir ifade. Bununla ilgili olarak yapılan 2 tip işlem var. Biri iğneli epilasyon, diğeri de Lazer epilasyon. İğneli epilasyon özellikle uygun yaıldığı zaman kesinlikle en uygunu fakat uzun bölgelerde hekez o kadar vakit ayıramadığı ve ciddi can acısı olduğu ve deneyimsiz kişilerde çok ciddi komplikasyonları olduğu da bir gerçek. Lazer epilasyon daha hızlı , daha acısız ve ve pratik. Lazer epilasyonda en uygun şartlar sağlandığında belli başlı dalga boyları çok çok iyi sonuçlar vermekte.Bu şartlar kişinin kıl yapısı, cilt tipi, kıllanmanın olduğu bölge, hormonal ve genetik faktörler, kesinlikle kullanılan cihaz ve iyi bir uygulayıcı. Bunların hepsi bir araya geldiğinde sonuçlar iyi olmakta. Dolayısıyla lazer asla sonuç vermez, sadece tüyleri inceltir gibi yorumlar yapmak bu işi adam gibi yapanlara haksızlık olur. Son bir kaç yıldır bitene kadar kampanyaları her yerden türemeye başladı.Bu garantiyi vermek için şu anda tıp dünyasında mevcut olmayan bir lazer kullanılıyor herhalde.sırnaşık şey
Çünkü epilasyonda başarılı sonuç almak için yukarıdaki şartlar her insanda aynı olacak ki işte o zaman ona uygun lazerle bitirilebilsin. Lütfen ve lütfen bu tip ticari kaygılara kanmayın, gittiğiniz merkezlerde cihazları iyi sorgulayın, mutlaka deneyimli bir doktor tarafından değerlendirilin. Bir arkadaşınızın yaptırıp sonuç alması sizinde lazere uygun olduğunuzu göstermez. Dolayısıyla önce paradansa önce kaliteliyi bulun . Çünkü ucuz diye gidilen yerler aslında sonrasına bakınca daha pahalıya geliyor. ayrıca tüyler yanlış tedavilerle dirençli hale getirilip sonraki yöntemlerde de başarısızlığa sebep oluyor. Herkese gönülden tavsiyem bu işi çok çok iyi araştırıp o şekilde başlamalarıa.s.

istanbulda bi yer tavsiye edebilecek olan var mı özelden yazabilir mi acaba?

istanbulda bi yer tavsiye edebilecek olan var mı özelden yazabilir mi acaba?

evet arkadaşlar bende istanbul avrupa yakasında beylikdüzünde bi özel hastaneye 3 seans yaptırdım seans ücreti ödedim tüm vücut şu an özellikle bacak üst kısımları daha yapmayalım çünkü makina görmüyo dediler madem öyle 3 seans neden ücret aldılar moralim bozuldu bende tavsiye edeceğiniz yer bekliyorum lütfen yazın :çok üzgünüm:

ya inanmayın şunlara demekten çatladım artık ya her gördüğümü uyarmaya çağırıyorum artık. bitirme garantili hiçbiyerde lazere başlamayın ipl kullnaıyorlar düşük dozda enerji verdikleri için ucuz oluyor belki 2-3 sene bile sürüyor. sonuç alanların hepsi seans başı ücret ödeyip alexandrite gibi iyi cihazlar ile yaptıranlar ve mutlka gittiği merkezde her seans sonrası kontrol seansı yapan merkezlere başvurun . gittiğiniz yer kontrol seasnı yapmıyosa bitirme garantisi veriyorsa ve ıpl ile çalışıyos ayazık aranıza araştırın yapmayın

lazer çok tehlikeli bişey arkadaşlar allah korusun düzgün kullanamayan biri düşünsene insanın gözüne denk gelse kör eder valla ayrıca bi akrabam sırtındaki tüyleri yaktırmak istedi cildi müthiş zarar gördü nerdeyse dava açacaktı zamanla iyileşti dikkatli olun iyi araştırın

Ben Anadolu yakasında Acıbademde bir yere başladım bitene kadar..2. seansa geçen hafta gittim..Şu anda bişey bekleme demelerine rağmen koltuk altımda nerdeyse hiç kalmadı üst bacağım bayağı azaldı genitalde bariz kısmi dökülmeler var kollarımda nerdeyse hiç yok..kullanılan makinenin markası ellipse
17.5 a dek çıktılar ısıda zaten maksimum 20 miş..benim tenim beyaz ve 1.5 yıldır jilet yapıyordum kollar hariç heryerime..o nednele sizden çok çabuk sonuç alırız demişlerdi ama şu anda çıkmayanlar tamamen bitmiş anlamına gelmiyormuş..daha çok yeni elbette ama paylaşımlarım bunlar..
ben sonuçlarından çok memnun kalan arkadaşların tavsiyesiyle başladım bu merkeze...

arkadaslar
Alexandrite gibi lazerler sadece beyaz tende sıyah sert kılları gorur.malesef kahve ve ince kılları gormez.ıpl ise sarı tuylerı bıle goruyor.ıyı arastırıp dogru kararı verın bence. sonra seanslara basladıktan sonra kusura bakmayın bızım makınemız bu kılları gormuyor dıyorlar.bır arkadasım
bahcelıevlerde bır merkeze gıdıyor tuylerı sarı ama bayagı azalmaya basladı. ıpl lazerle calısıyorlarmıs
ayrıca orası bıtene kadar yapıyor.ıstersenız bı arayıp danısın.02125030224

bitme diye bisy yok gittikçe azalıyor evet bende tehlikeli oludğnu düşündüğümden bıraktım artık

evet banada bugün bitmeyeceğini sölediler iyice azalıp zayıflayan aam bitmeyenlere iğneli ile yok etmek gerek sanırım:)

bahcelıevlerde hangısı canım bende 2 gun once basladım bahcelıevlerde bı yerde makınesı ıpl bende acık tenlıyım ve bu zamana kadar hep jılet yaptım genıtale daha baslamadım hastayım dıye bacaklarıma koltukaltıma gogus ve gobegıme yaptırdım.sadece bıleklerımde cok acı hıssettım genıtal ıcın korkuyorum ama

Lütfen okuyunuz. yaGmurluk
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer...yla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…