Istanbulda apart

krdnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
161
0
Arkadaşlar merhaba büyük ihtimal istanbulda okucam.apart veya 1artı1 bi ev arıorum maltepe yakınlarında apart tek kişilik arıorum.bu arada fiyatlarınıda yazarsanız sevinirim.biraz korkuorum istanbulda okumaktan.yardımcı olursanız sevinirim.bide özel okulda okuyanlar kykda kalabilirmi kredi alabilirmi?

bildiğim kadarıyla özeldekiler faydalanamıyorlar.
maltepe 1+1 ev olarak bulursun ama apart bulman zor olabilir.
yakın ev bulmada sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.
çok kiralık ev var bu aralar.

Peki fiyatlar ne aralıkta ben 350den fazlsnı kldıramam inttn bktm ama çok phalı

canım netten bakma. en iyisi gezip bakmak.
çünkü nete verenler pahalı oluyor.

ilk dönem yurtta kalıp arkadaş bulduktan sonra eve çıkman daha mantıklı.
maltepe gibi bir yerde arkadaşlarla baya ucuza gelir yaşam giderlerin.

Ben devlette okudum önceden kimse istemiorum ya tek olsun şimdi burslu okucam inş çekilmez insanlar ama istblda çok phlı napcm bilemedim kykya bktm kredi devm edio ama yurtla ilgli bilgi yok

İstanbul gibi biyerde tekbaşına öğrenci olarak yaşamak çok zor olmaz mı ?
İyi cesaret gerçekten,ailem kabul etmiyor benim tek başıma eve çıkmamı
Bende gideceğim yer için istiyorum ama

hangi bölüm?
maltepe üniversitesine mi geliyorsun?
kimseyi istememen demek +++ masraf, yük demek.

kardeşim düzce de yanına gittiğimizde orayı çok beğenmiştik.
sakin bir yerdi.

ben aslında öğretmenim ama tekrar girdim.
istanbul,kayseri, kırıkkale, konya, erzurum yazdım ama benim durumlar çoooooooookkkkkkkk karışık.

sen daha insanları görmeden çekilmez diye önyargılı oluyorsun.. ben de istanbulda özel üniversitede burslu olarak okudum.. okulun yurdunda kaldım 5 sene boyunca da.. 2 kişilikti odalarımız.. ama hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür.. paralı okuyorlar diye fazla büyütme gözünde.. insanlarda genel olarak bir ön yargı var ama, ordakilerin hepsi de fabrikatör çocuğu değil yani.. bir sürü aile evini arabasını satıp da okutuyor çocuğunu özel üniversitede... ayrıca istanbulda tek başına eve çıkmak baya bir masraflı.. 1+1 diyorsun ama genelde 1+1 ler 2 +1 lerden daha bile pahalı..eğer ekonomik olsun diyorsan, bence ilk dönem için yurt düşün.. sonra kafa dengi birini bulur öyle eve çıkarsın..
ha bu arada kyk yurtlarında da kalabiliyorsun.. öğrenim kredisi alabiliyorsun.. harç kredisi almıyorsun, ona da gerek yok, özel üniversitede burslu okuduğun için harç olmayacak zaten sende..

istanbul,kayseri, kırıkkale, konya, erzurum yazdım ama benim durumlar çoooooooookkkkkkkk karışık.

Benim tercihlerim arasında Erzurum ve Konya var ama sonlara doğru yazdım onları
Düzce benden 5bin,Kütahya 50bin sonra falan almış
Kütahya'yı başlara yazdım çok yüksek ihtimal Düzce olmazsa o olur heralde

sakıncası yoksa ne öğretmenisiniz ? ve neden tekrar okuma gereği duydunuz? paylaşır mısınız?

sakıncası yoksa ne öğretmenisiniz ? ve neden tekrar okuma gereği duydunuz? paylaşır mısınız?

biliyorum içinden sayıyorsun şu an bana ne diye giriyon zaten dışarıda girmeyi bekleyen çok insan var diye
ama benim liseye başlarken bile hayalim dil okumaktı.
maalesef puanım baya bir düştüğü için giremiyordum.
okul öncesi öğretmenliği okudum.

yok estafirullah ikinci üni. okumanız çok güzel. bende öğretmenlik okuyacağım da ondan merak ettim neden başka bi şey okuyosunuz diye.hayalinizi gerçekleştirmeniz çok güzel. benim de sosyoloji ve tarih okuma hayalim var umarım gerçekleştirebilirim

bende istanbul dayım kızlar.
hayat burada pahalı evet ama para kazanmak içinde çok fırsatınız var.kazanabilirsiniz de.

kalacak yer olarak da çok seçeneğiniz var.
ayrıca yazan arkadaşıma da söylemek isterim.
apartman da 1+1 aslında çok tehlikeli.
korkutmak istemem ama hırlısı, hırsız vs. yani yine güvenlikli bir yer bulman lazım bu da pahalıya gelir
ya da en iyisi bir ya da daha fazla ev arkadaşı ile çıkmak.
tek başına ev çok sıkıcı olur bence.

canım benim teşkkür ederimde ben de kyk da kaldım2 yıl biliorum insanları kafamı dinlemek istiorum o yüzden anlaşırsın eyvallah ama misal ışıkta hiç uyuyamam çok kavga ettim bu yüzden yani ilk defa gitmiorum okumaaa ben 6 kişilik odada kaldım cnm yaaa....maltepe yakınlarındaapart olsa daha iii ev istemiom ztn çokbu arada öğrenim kredisi alıorumyani o devam eder demi kykdan kaydımı almıcam ne olur ne olmaz ama kalabilirim demi kykda özelde okuunca

anladım cnm ama bn ev düşünmüorum zor da kalmadıkça uya kykda kalmaa dvm edicem ya apart yada özel yurt çnkü dediğin gbi korkarım bura bde istnbl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…