İstanbul gibi biyerde tekbaşına öğrenci olarak yaşamak çok zor olmaz mı ?
İyi cesaret gerçekten,ailem kabul etmiyor benim tek başıma eve çıkmamı
Bende gideceğim yer için istiyorum ama
yagmurunelleri senin neresi?
kardeşim düzce de yanına gittiğimizde orayı çok beğenmiştik.
sakin bir yerdi.
ben aslında öğretmenim ama tekrar girdim.
istanbul,kayseri, kırıkkale, konya, erzurum yazdım ama benim durumlar çoooooooookkkkkkkk karışık.
ben aslında öğretmenim ama tekrar girdim.
istanbul,kayseri, kırıkkale, konya, erzurum yazdım ama benim durumlar çoooooooookkkkkkkk karışık.
sakıncası yoksa ne öğretmenisiniz ? ve neden tekrar okuma gereği duydunuz? paylaşır mısınız?
biliyorum içinden sayıyorsun şu an bana ne diye giriyon zaten dışarıda girmeyi bekleyen çok insan var diye
ama benim liseye başlarken bile hayalim dil okumaktı.
maalesef puanım baya bir düştüğü için giremiyordum.
okul öncesi öğretmenliği okudum.
sen daha insanları görmeden çekilmez diye önyargılı oluyorsun.. ben de istanbulda özel üniversitede burslu olarak okudum.. okulun yurdunda kaldım 5 sene boyunca da.. 2 kişilikti odalarımız.. ama hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür.. paralı okuyorlar diye fazla büyütme gözünde.. insanlarda genel olarak bir ön yargı var ama, ordakilerin hepsi de fabrikatör çocuğu değil yani.. bir sürü aile evini arabasını satıp da okutuyor çocuğunu özel üniversitede... ayrıca istanbulda tek başına eve çıkmak baya bir masraflı.. 1+1 diyorsun ama genelde 1+1 ler 2 +1 lerden daha bile pahalı..eğer ekonomik olsun diyorsan, bence ilk dönem için yurt düşün.. sonra kafa dengi birini bulur öyle eve çıkarsın..
ha bu arada kyk yurtlarında da kalabiliyorsun.. öğrenim kredisi alabiliyorsun.. harç kredisi almıyorsun, ona da gerek yok, özel üniversitede burslu okuduğun için harç olmayacak zaten sende..
bende istanbul dayım kızlar.
hayat burada pahalı evet ama para kazanmak içinde çok fırsatınız var.kazanabilirsiniz de.
kalacak yer olarak da çok seçeneğiniz var.
ayrıca yazan arkadaşıma da söylemek isterim.
apartman da 1+1 aslında çok tehlikeli.
korkutmak istemem ama hırlısı, hırsız vs. yani yine güvenlikli bir yer bulman lazım bu da pahalıya gelir
ya da en iyisi bir ya da daha fazla ev arkadaşı ile çıkmak.
tek başına ev çok sıkıcı olur bence.