İSTANBUL'A ŞEHİR DIŞINDAN GİDİP TÜP BEBEK YAPTIRAN VAR MI

Ben pcos um..eşimde varikosel ameliyati çok sene önce oldu ama tahlillerde gene morfoloji hareketlilik problemi vardı canım..ilk 2011 de aşılama yaptırdık 24 haftalık ikizleri erken doğum yaptım..sonra iki kez doğal kendim hamile kaldım ama kalp atışlarını duyamadık bebekleri genetik bir problem olduğunu düşündüğüm için pgt deneyecektim..ama izmirdeki doktorum yücel hocayı önerince gözüm kapalı gittim..ilk zaten tahlil hsg histereskopi filan 2 ay onlarla geçti..bizden tahliller istedi genetik tahlilleri..ilk gittim normal tanışma filan kendi kontrolü elimizdeki verileri değerlendirdi..ikinci ayda bulunduğum şehirden hsg istemişti izmirde çektirip hocaya gönderdim sonra kendisi bizzat histereskopi çekiyor rahimde ki sıkıntıyı görüp ona gore müdahale ediyor..randevuyu telefonla personelle konuşarak hallediliyor bunlar birer günlük is orda ki isler..3.de transfer uygun dedi..beni burdan gönderen doktorum yumurtlama takibini yapıp bilgileri hep yolladık iğne dozajini hoca ordan kendisi ayarladı..su kadar â geçelim su gün tekrar ultrason vs dedi hep..gelişime gore su gün yumurtalar toplancak ona gore su saatte istanbula gelin dediler opu için gittik embriyo gelişimine gore 3.gün veya 5.gün transfer olur genelde bizimkiler 5.gün embriyosu idi..5.gün transfer oldu..2 gün de seyahat yasağı vardı..perşembe opu oldu salı transfer oldu..bir dahaki perşembeden sonra uçakla yolculuk serbest idi ama ben pazara kadar bekledim istanbulda..tüp bebek 5500 tuttu bizim..ilaçlar var birde onlar bünyeye gore değişiyor..esim in müşteri eczanesi var o yüzden biz iğneleri ucuza aldık ne kadar tuttu desen dediğim gibi vurulan dozaja vücudun verdiği tepkiye gore değişiyor iğne parası..ayrıca 3500 hocanın çektiği histereskopi..100 euroda embriyo dondurma..izmirde de istediği hsg için 1000 tl ye yakin gitti..esim in hesabına gore 15000 e yakin gitti..biz orda tanıdık ya kaldık..her seferinde kendi arabamızla gittik sadece son dönüşte ben uçakla geldim esim araçla döndü..normal muayeneücreti de 400 tl idi..ama ben hoca dan çok memnunum..gerçekten yapmak için tüp bebek yapmadi..önce herşey incelendi ona gore karar verildi..izmirde bir çok arkadaşım in ne rahim kalınlığına bakılmış..ne histereskopi çekilmiş..bir kaç kez tutmayınca bunları doktorları istemiş..bizde en basta herşey oldu..ilk basta üzüldüm zaman geçiyor diye ama en doğrusu buymuş..
cevap verdiğiniz için çok tesekkur ederim sizin adınıza çok mutlu oldum epey uğrastırıcı bi süreç olmus ama sonu güzel bi hikaye benımde eşimde morfoloji ve hareket sorunu var aşılamalardan bizde sonuç alamadık kendiliğimden hamile kaldım faket bebeğimizin kalbi durduğu için kürtaj oldum hsg çektirmiştim kan testlerimiz de var ama rahimle ilgili detaylı bi inceleme histereskopi veya laparoskopi yapılmadı beni en çok düşündüren konu uzak olması ve çalışıyor olmam transferden sonra dikkat etmek gerekiyormuş anne olmak ne kadar zor :KK43:(((((( ama değer

İnşallah arkadaşım sağolasın, aslında başladık sayılır,eşime ilaç verdiler içiyor bende bu ayki adet bitiminden sonra histereskopi için gideceğim, Eylül ayındada kısmetse tüpe başlayacağız, embriyolara genetik tanı yapılacak...
iyi günler histereskopi çektirmeyi neden gerekli gördüler acaba bebeğini kaybedenlere mi çekiyorlar

cevap verdiğiniz için çok tesekkur ederim sizin adınıza çok mutlu oldum epey uğrastırıcı bi süreç olmus ama sonu güzel bi hikaye benımde eşimde morfoloji ve hareket sorunu var aşılamalardan bizde sonuç alamadık kendiliğimden hamile kaldım faket bebeğimizin kalbi durduğu için kürtaj oldum hsg çektirmiştim kan testlerimiz de var ama rahimle ilgili detaylı bi inceleme histereskopi veya laparoskopi yapılmadı beni en çok düşündüren konu uzak olması ve çalışıyor olmam transferden sonra dikkat etmek gerekiyormuş anne olmak ne kadar zor :KK43:(((((( ama değer
Pıhtılaşma testleri sizde kromozom incelemesi filan yapıldımı canım

X