Benim yolum oralalara çok düşmüyor açıkçasıharitadan baktım yazmadan
bizimkiler de bekarİstanbul a atanan tüm arkadaşlarım çok mutlu,çok memnun. Her şey para değil dedirtiyorlar :)
Öncelikle hayırlı olsun atamanızMerhaba hanımlar. Eylül'de nasipse atanacagim öğretmen olarak . Bu yıl alımların yüzde ellisi belki daha fazlası İstanbul'a olacak . İstanbul'a hiç gitmedim. İnternet üzerinden araştırıyorum fakat sanki hep yetersiz gibi geliyor . İlçeleri kafama oturtamiyorum bir türlü. Açılan ilceler genelde şunlar oluyor . Esenler ,Esenyurt , Bağcılar , Arnavutköy, Küçükçekmece, Büyükçekmece , Sultangazi , Avcılar , Gaziosmanpaşa , Bahçelievler..
Buralarda yaşayanlardan kira , mülteci ,ulaşım gibi bilgiler öğrenmem mümkün mü ?
Aaa ilk defa duyuyorum çok mantikliymis ama belli bir yaştan sonra da yurtta kalmak ne bileyimbizimkiler de bekar
bir de bildiğim kadarıyla geçen sene MEB KYK ile anlaştı bekar öğretmenler yurtta kalıyor
benim geçen sene avcılara atanan kuzenim hala yurtta kalıyor mesela, geçen sene ev tutamayan bu sene hiç tutamaz.
GOPta yurt olmayabilir ama Avcılar üniversite bölgesi, yurt var.
İStanbul derya deniz...siz ilçe ilçe değil okul okul düşünün bence okullar açıklanınca
Ben Bahçelievler de çalışıyorum eşim hergün işe bırakır,çocukları okula bırakır sonra çıkışta onları alır, gelir beni alır ordan kurslara bırakır taksici gibi,senin de eşin destekse İstanbul kolay ama işin evine yakın olmalı,yoksa işkence olur trafik .Anneme zor gidebiliyorumCiddi mi ya peki trafik işini nasıl yapıyorlar ..çocuk servis ücreti vs .. İstanbul beni çok korkutuyor ..gezmesi harika ama yaşaması çok korkutuyor ..ön yargı mi sizce
Boşver sıralamayı, yaz gitsinEsenyurt , Gaziosmanpaşa, Sultangazi , Bağcılar , Esenler bunların sıralaması nasıl olmali hanımlar
Boşver sıralamayı, yaz gitsin
Branşım Din kültürüBranşta önemli okulda onemli bence
Branş nedir
İlle de bunlardan bir kaçını yazacaksaniz esenyurtu yazmayınO zaman ulaşıma yakın yerleri yazayım değil mi GOP, Sultangazi , Esenyurt, Esenler cok da fark etmiyor kötü yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?