Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar birden fazla kurs seçebiliyomuyuz mesela ben bilgisayar kullanımnı seçtim bide diksiyon istiyorum oluyor mu?
slmlar..
ben suan yurt disindayim .aöl okuyorum.bu yaza kimsetse biterse.seneye tprkiyeye gelmeyi düsünüyorum ygs sinavina felan girmek icin.ama bos durmakta istemiyorum ismeke felan gitmek istiyorum .acaba simdi mesela kiyafet tasarimmi dikismi ne .malzemeler bizdenmi?yada yemek kursunda?
kızlar ya ben bilgisayar kullanımı kursuna yazılmıştım ama ondan vazgeçtim temel muhasebe kursunu istiyorum onu sildirip muhasebe kursuna yazılmaz istiyorum yaparlar mı böyle bişey?
Selam..
Benim istediğim bölüm şuan internet sayfasından AÇIK görünüyo.Başvuru yapıp hemen başlıyormuyuz?Ben eylül de oluyor kayıtlar diye biliodum.Acil cvp verirmisiniz?
ben 4 senedir gidiyorum ahşap boyama resim iğne oyası rölyef kumaş boyama ya gittim çok memnunum ortam çok güzel öğretmenler iyi bu sene giyime gideceğim inşallah herkese tavsiye ederim
Bende yazildim resim kursuna ama sadece cumartesi günleri veriliyor ders...zaten o yüzden secmistim..demek ki kurs merkezinden merkezine degiiyor..!
bir sorunmu var ismek kurslarında acaba çünkü sitesinde bütün kurslar kapalı görünüyor
arkadaşlar
ben de bu sene annemle birlikte bazı ismek kurslarına kayıt yaptırıcaz.kayıtlar 12 eylülde başlıyormuş.bizim burda çağlayandaki evimize çok yakın.acaba oraya birden fazla branşa kayıt yaptırabiliyor muyuz yoksa tek merkezde tek branş hakkımız mı var?şimdi ben hem resim hem de diksiyon istiyorum.olur mu acaba?bilgisi olan var mı
bn geçen sene bilgisayar ve diksiyon kursuna gittim...
bilgisayar hocamız mühendisti..
gerçekten çok güzel kaliteli bir eğitim aldım...
çok güzel dostluklar edindim ozmanda çalışmıyordum benim için güzel bir boş zaman aktivitesi oldu
dikdiyonada gittim..hocamız power fm de dj'di.orda da çok güzel şeyler öğrendim..
herkese tavsiye ediyorum bu ismek kurslarını...hiç birşey öğrenemeseniz bile güzl arkadaşlıklar edinirsiniz..
Diksiyon.
Osmanlıca.
Takı Tasarımı.
Kurslarına gittim, çok memnunum..Keşke okulum uzakta olmasa da tekrar gidebilsem
ıstanbul'da olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.
ben aradım kursu dedi hoca atanmadı hoppa bari başka birşeye yazılsaydım